Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modellmaker
Szal. A logomat egy photoshopos tutorial alapján készítettem. "Még nagyon az elején vagyok." Nem túl régóta kezdtem el "felfedezni" a photoshopot. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Crem
nem rossz ez a "capsule". Max. annyi gond van vele, hogy mint logo, rakhatnád a kép középére...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Minden f@sza!😊 <#eljen>

Ui: Igen erre gondoltam!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

ivjoe
Miva?
modellmaker
Logóm? Egy tutorial alapján. Még nagyon az elején vagyok.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DayWalker
kell a keresõ elé az a google kép, vagy inkább szedjem ki?

Dichter
Nekem tetszik. Jó 5let a keresés input is.

DayWalker
na, asszem kész 😄

windrunner
köszönöm

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

ivjoe
Jah, ha nem várt eredményként beüt az, hogy nem az lesz fehér ill fekete, amit te akartál, akkor kb-ra megcsinálod, leokzod a filtert, majd Image --> Adjustments --> Invert (Ctrl+I)
ivjoe
Tehát fogsz egy NEM TÚL RÉSZLETGAZDAG (mert könnyebb vele dolgozni, nem kell annyit javítgatni) portrét. Ha a háttér túl részletgazdag lenne, érdemes a háttérre gaussian blurt adni.
Tehát elõsször át kell alakítani a képet fekete-fehérré. (bitmap, nem greyscale)
Ezt a legkönnyebben a Filter --> Sketch --> Stamp szûrõvel tudod legkönnyebben megcsinálni, itt finombeállíthatod a szûrõt! Ez fontos, mert ez az egész alapja, ha ezt elcseszed, nehezebb lesz a dolgod! Ha ez megvan, érdemes a képet átnézni, és a zavarõ részeket eltávolítani ecsettel mondjuk, mivel fekete és fehér a képed! Kiszeded a lyukakat stb, hogy mutasson is! Majd kijelölöd (mondjuk varázspálcával) az egyik színt (mondjuk a fehéret) és átszínezed. Majd ugyan ezt a feketével is.
ivjoe
Ok, megvan, írom!
ivjoe
Aham, POP-ART-ot szeretnél? Ez nem tûl bonyolult. Mindjárt leírom, csak kezelõfelület nélkül fejbõl nem vágom a menüpontokat! Egyszer errõl a DFM-ben (Digitális Fotó Magazin) 2,5 oldalas cikk volt, csak az PSP-vel írta le!
Crem
A kép amibe be kellene szerkeszteni a fenti két címet!😊 Illetve a hosszú kék részre esetleg a keresõt!😄DDD

thx!!!

Ui: ennek az lesz a következménye, hogy havonta csinálhatod újra!😄DDD

Crem
Mehet, végül is havonta cserélhetem!😊 Így legalább minden PS fan-nak kint lesz a munkája!😊))

Crem
Ez lesz az!😊

windrunner
Hogy lehet szimpla fotoból minimal style-os képet csinálni?? mint mondjuk a legtöbb Chegevara vagy Pop-art-os kép.

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

ILLNeo
Szerintem csináljunk egy játékot ebbôl a banner dologból...

Aki a többiek szeritn is a legszebb bannert készíti azt rakjuk ki ide....

Na mit szóltok????<#email>

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

DayWalker
mondjuk linkeket én is tudok berakni
a háttér az maradna a mostani

ilyesmire gondolok 😊

Dichter
lál 😄😄

Crem
Egy haver ! Szal' nem fog érte pénzt kérni!😄DD

Dichter
én így szoktam

Dichter
joebacsi csinálta.

akyyy
ahh, egy kis szar kört akarok rajzolni, aminke csak a vonalai látszódnak, szal nincsen belesej, de azt csak feletében hajlandó csinálni. mit csinálok rosszul és hogyan kell?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ivjoe
Mennyire közeli? O.O XDDDD
Crem
Azt hiszem Süni csinálta, de van nekem egy közelebbi ismerõsöm!😊

Azért THX!

Crem
pedig így kell...

Pen toll (P)

elipse tool

aztán a szöveg.

DayWalker
vagyis inkább õt, nem azt 😊

DayWalker
aki csinálta a Battlefield 2 topic bannerját, azt kéne megkérni 😊
csak nem tudom, h ki csinálta

Trade
vmit biztos rosszul csinalok mert nem vallt at ferde vonalra csak ha
pen tool-lal csinalok 1 kort akkor atvallt ferde vonalra.
Kort csinalok,pontot rahelyezem,irnek de nincs ferde vonal

Dichter
Akkor leírom én gyorsba. Kijelölöd a hajat, aztán Image / Hue/Saturation játszol. Nem tökéletes, de sztem meg fogja tenni.

drowns41
Nem vagyok kezdõ, de haladó sem.

http://sum41.uw.hu

ivjoe
Bannermûhely!
Crem
Azt hiszem mindjárt keresek valakit aki ért a flash-hez, vagy a html-hez rendesen és valahogy beleszerkesztem a logo-ba a fontosabb linkeket...

Crem
Nem tudom, de mintha a tutorial.hu-n láttam volna valamit...

ivjoe
XDDDDDDDDDDDDDDDDD

De leírni télleg sokáig tartana! Nincs valami tutor a netem errõl?
ivjoe
Mennyire vagy kezdõ?
NEm túl bonyolult.
Crem
ehhh...

egy fél nap (nekem) mire ezt ide bepötyögöm...

Mennyire értesz a PS-hez?

Crem
Nos nekem magyar van, de nem bonyolult, rá fogsz jönni.

1, kiválasztod a toll eszközt
2, kijelölöd, az elipszis eszközt, majd rajzolsz egy tetszõleges kört.
3, kiválasztod a (text (t) ) szöveget és ráhúzod a kis jelet a kör egyik pontjára,amikor pont a vonalon van, átvált egy "ferde" vonalra és már írhatod is a szöveget...

drowns41
Sziasztok! Van egy képem egy emberrõl barna hajjal. Hogy lehet a hajszínát szõkére illetve feketére változtatni?

http://sum41.uw.hu

Trade
mit kell hozza hasznalni?

ivjoe
ok
Crem
melyiket?

Crem
ez egy Bisqe karakter, alapból nehéz olvasni!😊 Csak ez volt bent!😊))

Trade
igen és hogy kell megcsinalni?

ivjoe
Szvsz ez is elég nehezen olvasható. sry
Crem
Ilyesmire gondolsz?

Trade
hogy tudnek tokeletes korkoros betut irni?A warped text,arc stylessel
a szelso betuk nem jo iranyba vannak,vagy tul folul vagy tul alul.
Most kezzel kinlodom minden egyes betut forgatva.Hogy lehetne konnyebben
megcsinalni?

Dichter
Ja, ok. Egyébként a kijelölõ eszközökkel jó jóban lenni, nagyon sok minden velük oldható meg a legegyszerûbben.

modellmaker
KÖszi de ezkre már rájöttem. 😊