Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a raw képeket ugyanugy kezeli mint a sima CS? MErt hallottam valami "improved raw support" ról, de emelett olyanokrol is, hogy az adobe a legujabb frissitesben letilt bizonyos raw informaciokat (marmint a megjeleniteset).
elore is htxvm.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ugye vannak itt olyanok , akiknek nem eredetiben van meg az Adobe Photoshop CS 2?
😊 Segítsetek már priviben, engem ez az Activációs dolog megfogott 😞
fogod a clone stamp toolt (magyarul valami klónozó ecset eszköz lehet a neve)
Nyomsz a szürke részen egy alt-ot, és klikkelsz egyet. Ezzel jelölöd ki, honnan szedjen mintát. Aztán alt nélkül végighúzod az eltûntetni kívánt részen.
Alternatív megoldás: kivágsz egy négyzet alakú szürke részt, és lefeded vele a nem kívánt szöveget.
Nem kell valakinek jegy a Real Madrid - Magyarország meccsre? 15 ezer forit egy jegy és van 20 db jegyem.
http://sum41.uw.hu
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Banner berakásához kérj meg egy modot!
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
csak beírjuk amit keresnénk, azt enter 😊
Ez a google meg különösen jó!😛 Lehetne jónéhány topicban alkalmazni!😄DDDDDD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
grat hozza😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.