Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ivjoe
A CS2-höz crc-file sehol. :CCC
ivjoe
Ojje, megvan a 21-es, aszittem, hogy FTP-n sincs fent, de fennt van :ÐÐÐ
Cicero
:😄:😄

●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

Cicero
Köszi!

●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

ivjoe
NA, megkapom a CS2 21-es file-ját?
ivjoe
Még egy kis debug, a CS2 linkek között a 21-es el lett csaszve, mert a 20-ra mutat. Pls update.
hmmm... igaz... ha még linkelve lenne aztmondom oké de így....

... got nothin to share with you...

ivjoe
Wgy kérdésem lehetne? Ez mind nagyon szép és jó, meg minden, de nem lehetett volna egyetlen zipbe betenni?
<örül neki amúgy, meg htxvm>
bocs, elírtam
flashbiblia.atw.hu

http://foto-galeria.atw.hu

szeretnék ajánlani egy oldalt:
flashbiblia.at.hu
a címben szereplõ könyvön kívül megtaláljátok a CS2 book for Digital Photographers nevezetû könyvet
nem sokáig, szóval siessen akinek kell
TC-vel egyesítsétek aztán rar

http://foto-galeria.atw.hu

ivjoe
CSak hülyeség, mert nem tudod felülbíálni.
újraindítod a géped közben õrülten nyomogatod az F8-at.. bejön egy dosos képernyõ.. ott arra mész hogy csökkentett mod parancssorral.
ott asszem alapban azt dobja ki hogy C:\windows\
onnan átlépsz a cbe úgy hogy beírod "cd c:" idészõjelek nélkül.
ott beírod hogy format c:
oott azt mondja hogy vigyázat minden adatot törölni fog. nyomj lazén i betût aztán enter... leformázza aztán betolod az indítólemezt a floppyba a telepítõt a cd rom-ba újraindítod a gépet ctrl+alt+del
beindul a floppy töltésnél ott válaszd a windows 98-XP(nemtom neked mi van) telepítése cd lemeztõl feltelepíted és kész 😊
ugye milyen könnyû?

legegyszerübb megoldás...
bemész a paintba megnyitod a képet nem csinálsz vele semmi aztán mentés másként ott kiválasztod hogy 2színû kép és mentés.. 😄

The Garrett
ilyesmi?

step 1 filterek meg ilyenek elfelejt.
step 2 Pen tool/illustrator elõvesz, és a meghatarozobb körvonalakat körülrajzol shapekkel (ezek a fekete vonalak a kepen)
step 3 a köztük lévõ részt kiszinez 😄

az a lényeg hogy nem kell 100% pontosan követni az eredeti vonalakat, hanem érzésre. Minél tökéletlenebb annal jobb imo.
( az arcon meg dolgozhattam vón' )

en igy probaltam, szvsz jobb mint filterekkel.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ivjoe
Ojje, elindult a PS is.
ivjoe
MEg is van, megtaláltam itt a tápigban, nem GTA-zok, lehet, hogy neked nem ez kell, de:
ivjoe - VIP
2005. jún. 27. 22:27 | Privát | Galéria | Válasz | #1488
Tehát fogsz egy NEM TÚL RÉSZLETGAZDAG (mert könnyebb vele dolgozni, nem kell annyit javítgatni) portrét. Ha a háttér túl részletgazdag lenne, érdemes a háttérre gaussian blurt adni.
Tehát elõsször át kell alakítani a képet fekete-fehérré. (bitmap, nem greyscale)
Ezt a legkönnyebben a Filter --> Sketch --> Stamp szûrõvel tudod legkönnyebben megcsinálni, itt finombeállíthatod a szûrõt! Ez fontos, mert ez az egész alapja, ha ezt elcseszed, nehezebb lesz a dolgod! Ha ez megvan, érdemes a képet átnézni, és a zavarõ részeket eltávolítani ecsettel mondjuk, mivel fekete és fehér a képed! Kiszeded a lyukakat stb, hogy mutasson is! Majd kijelölöd (mondjuk varázspálcával) az egyik színt (mondjuk a fehéret) és átszínezed. Majd ugyan ezt a feketével is.
ivjoe
Asszem a pop-art-tal volt kapcsolatos.
ivjoe
2 színû? Vagyis bitmap.
NEm indul el a PS-em (így nemtok segíteni sry), de van ilyen filter, asszem ide ezt már írtam.
ivjoe
indítólemez mondjuk, de ezt ne ebbe a tápigba nyomd!
Fingom sincs
Cicero
Mi a külömbség az XP és a Win98 felülete között? Start menü?

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Cicero
Tudnátok segíteni? Hogy lehet egy színes képet, kettõ színüre felbontani? Olyan GTA-s feeling kéne <#idiota><#help>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Hogy kell behozni a Dos-t?Az xp-hez nem nagyon értek de a 98-ot vágom.
ivjoe
1. Ez nem az a topik.
2. Ha így folytadod, az a 3 felkijáltójel a nicked mellett fog virítani.
3. Ez mindent elárul.
4. DOS-t elindítod, format (meghajtó neve) Tehát c meghajtó esetén format c:
de én ezt nem tenném, inkább hívnék valakit, aki kicsit jobban otthon van az ilyenekben.
5554
Hello,hogy kell formázni az Xp-s gépeket.Mondja már meg valaki.Nagyon fontos lenne.<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>
The Garrett
amikor nyitsz 1 uj kepet nezd meg a color mode -ot (ott ahol a meret Stb-t allitod.)

vagy menet közben image => mode=> rgb re allitsd.

//lassan írok//edit

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

már megoldottam 😊

hy all..
lenne 1 kérdésem.. a photoshop7-et használom... és mindig fekete fehér képet kapok amikor csinálok valamit.. ezt hol lehet szinesre állítani?

DayWalker
ez egy videó 😊

nekem itt van

vagy U, és fent kiválasztod

Én a photoshop7.0-át használom és nem találom benne a line tool-t...
nem tudnátok megmondani mi a gyorsgombja vagy hol találom?

ivjoe
Jah, mostmár értem! Azt hittem, valamit fel kellett volna ajánlania.
batman
látni nem fogsz semmit, az ablak címsorában látod majd a változást, menj vissza újra Image/Mode/Color table, és ott a legördülõ menübõl választd ki a black body-t, majd újra válts vissza RGB-re

[...] Te romboló állat! Te sátán!

ivjoe
MEgcsinálhatom az én effektemmel is, de az nem ilyen szép.
😊

ivjoe
NA, most én kérdezek!
Kaptam egy tutort, amibõl bannert kéne csinálnom.
Ezt aaz.
A gondom vele csupán ez: "Ehhez menj az IMAGE / MODE / INDEXED COLOR menüpontba, és válaszd a "Black Body"-t." Átváltok indexedbe, semmi!
Tufa
oké, köszi

ivjoe
Clone toollal, és társaival kísérletezz (ragtapasz, stb)
ivjoe
TEhát #1444
ivjoe
Wait, visszaolvasok.
Tufa
Hallgatlak Ivjoe 😊

Clidey
Köszi szépen fiúk! Ez a space-s dologot kipróbáltam - és nagyon kényelmesen használható tényleg! 100000000 köszönet!! <#worship><#eljen><#wave>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

ILLNeo
Ha javasolhatom a pen tool-al csinál és akkor bézier görbékkel az ovális vagy amorf dolgokat is körbe tudod rajzolni teljes pontossággal...

Ötlet.

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Harder
Ha a space-t nyomva tartod, átvált "kéz"-re és tudod mozgatni a képet, hogy visszakeveredj oda ahol folytatni akarod.

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

Clidey
Sziasztok!
Már megint elkélne egy kis segítség, remélem ismét tudtok ötletet adni.
Adott egy kép, amit a sokszög lasszó tool-lal szeretnék körbevágni. A pontosabb munka kedvéért rá kell nagyítanom. Ám ilyenkor ha az ablak széléhez érek olyan gyorsan görgetõdik odébb a kép hogy azonnal a kép szélén találom magam. Sokszor 4-5x is kell próbálkozzak, mire oda ugrik, ahova én szeretném. Van erre valami beállítási lehetõség, hogy lassabban görgesse a képet balra-jobbra/le-fel? Próbálkoztam a shift, alt stb. gombokkal de azok e tool-nál más célt szolgálnak... 😞

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

ivjoe
Ojje!
kössz a választ, úgy néz ki, marhaságot kérdeztem, a status bar mindég is meg volt,én a progress bar-ra gondoltam (persze nem azt írtam), ami a 7 és 8-ban eggyütt jelent meg a status barral, a 9-ben egy külön ablakot kapott
ivjoe
Crack?
a 9 - ben ilyen nincs
Duddits
Ez a csávó milyen híres lett...