Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Asszem mindjárt alakítok a Masteren, kicsit szebb, jobb legyen. <#nyes>#nyes>
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Az Imageshack nem véletlenül egy képfeltöltõ rendszer?
Mivel Photoshop topic, ezért nagy valószínûséggel PS-t használunk.
"mi a különbség" A PS egy program, az Imageshack pedig egy képfeltöltõ rendszer. De ha ráfáznék és mégis lenne ilyen program
Az Imageshack meg a Phtotoshop küzt a mi a különbség? és ti melyikkel dolgoztok sziveesebben?
Komolyra fordítva vannak olyan részek amit elég 1x megcsinálni utánna már megy gyorsan!😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A lomtáron dolgozok!😊
Ami elsõ körben kellene az a START menü ikonjai:
Vezérlõpult
Internet
Csatlakozás
stb...
aztán a maradék kb. 200db!😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
nem ugyanaz hidd el. pl úgy nem tudsz fekete kocsit csinálni. mert ha csak simán lehúzod a világosságot, akkor eltûnik a fényvisszaverõdés a kocsíról, viszont úgy meg megmarad mégha feketét is csinálsz.
bár belegondolva meg lehet ivjoe féleképpen is, majd rányomod még egyszer az eredeti képet 20%-ban.
a layer copyn az opacytit leveszed olyan 60-70-80%-ra. nyomsz egy ctrl+shift+u-t, ettõl fekete-fehér lesz, majd ctrl+u colorize és szinezd amilyener akarod. utána a szines képen (mert az egész vmilyen szinû lett kijelölöd ami nem a kocsi és delete. kicsit macerás, de könnyû.
vagy ecset color módba és festhetsz.
😄DDD
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Na várj csak, összedobok egy jobbat 😊
vagy ez:

Next PC upgrade: 2022
Lent már írtam. Valós képekbõl készült icon-ok lenneánek.
Stílus: Felhasználható színek, anyagok: sötétszûrke, crom, üveg.😊
Az alsó képen megtudod nézni a szürkét. Ennyi kell, hogy egységes legyen mindenki munkája.
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
Igazából arra lenne szükségem-szükségünk, hogy egy adott icont például: Lomtár vagy hálozati eszközök, csatlakozás stb. iconját elkészíted. Azaz egy 256x256 .png kiterjesztésben feltöltöd ide és megmondod melyik XP-s ikonra gondolsz. Én átkonvertálom .ico kiterjesztésre. Mikor megvan kb. az 1/4-e akkor készítek belõle egy pack.ip-t .
Kicsit bétateszteljuk az egészet és feltöltjuk az oldalra. Kíváncsian várva, hogy a világnak,hogy tetszik!😊
Lenne egy nagy kép és azt kéne faszán megcsinálni olyan 366*293-as nagyságig ugy hogy ne nagyon látszon meg a képen.
Ha ez megoldható és valaki lenne olyan kedves és megcsinálná akkor berakom a képet.
Next PC upgrade: 2022
Én ismerem az említett oldalt (idõnként igen jó cuccokat szoktam letölteni). Pontosan mire gondoltál. Fotókra lenne szükséged, vagy kész anyagra?
Biztos ismeritek a következõ oldalt: www.wincustomize.com Itt lehet a saját XP stílusokat feltölteni illetve megnézni másokét. Persze rengeteg kategóriában.
A lényegre térve!😊
Kisebb-nagyobb grafikus cégek, baráti társaságok közösen csinálnak egy teljes WB style-t vagy egy komplett iconpack-ot.Így mérettetik meg magukat a sima felhasználokkal egymás között!😊) Ez utobbiba kezdtem én is jómúltkor, de egy wincsielhalás végett elveszett 70db rajzolt icon...
Most végignézve találtam egy kis ûrt,azaz amit még senki nem csinált.
REAL Icon-s vagyis valós ikonokról lenne szó! Eredeti fotók, képek, montázsokból összerakott teljes iconkészlet.

Ez lenne a stílus elsõ körben.
Felhasználható színek, anyagok: sötétszûrke, crom, üveg.😊
A képek 256x256.png képben kellene, mert így egy kicsit könnyebb 16x16-256x256.ico-ra konvertálnom.
hát... elõre is köszi a segítségeket!😊)))
ui: Az ugye természetes, hogy nem saját nevemben töltöm fel, hanem mindenki aki résztvesz-résztvett a projectben felkerûl a bemutatkozó képre.