Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tmacy
mér amikor kezdõ voltál te rögtön tudtál mindent?<#miaz>

Duddits
Renault Master V2.0 by Mafia G:

Sonajk @:o)
😊))

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Duddits
Hát jó... De azért ilyet nem kérdeznék. Meg hát van keresõ is. <#wink>

Asszem mindjárt alakítok a Masteren, kicsit szebb, jobb legyen. <#nyes>

Te sem tudhatsz mindent <#ejnye1>, Õ pedig most épp ezt nem tudta.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Duddits
Ezt most komolyan gondolod?! <#nevetes1>

Tmacy
oh...kösz

ivjoe
LOÁL! 😄DD
Az Imageshack nem véletlenül egy képfeltöltõ rendszer?
Mivel Photoshop topic, ezért nagy valószínûséggel PS-t használunk.

"mi a különbség" A PS egy program, az Imageshack pedig egy képfeltöltõ rendszer. De ha ráfáznék és mégis lenne ilyen program , akkor mi a különbség 2 program között? Mondjuk legyen PSP, meg PS. Különbség: röviden, tömören: sokminden.
ivjoe
ok, csak van 1-2 icon, amihez ötletem sincs, hogy mit fényképezek le. Majd elkezdem õket, aztán pakolgatom ide.
ivjoe
van rá igény 😄
Tmacy
sziasztok!
Az Imageshack meg a Phtotoshop küzt a mi a különbség? és ti melyikkel dolgoztok sziveesebben?

Crem
Az a helyzet, hogy 25.-én van egy határidõs melóm, szal' azt muszály lesz átadni, mert ha nem sikerûl akkor iconrajzolásból kell majd megélnem!😄

Komolyra fordítva vannak olyan részek amit elég 1x megcsinálni utánna már megy gyorsan!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

😄

Crem
Eddig a Sajátgép van meg.
A lomtáron dolgozok!😊

Ami elsõ körben kellene az a START menü ikonjai:

Vezérlõpult
Internet
Mail
Csatlakozás

stb...

aztán a maradék kb. 200db!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Nekem van egy jó video tutorialom hozzá. Ha érdekel valakit, holnap felteszem, csak szóljatok, hogy igény van rá. (10,8 MB és itt a Course 3 elsõ leckéjénél található.)

Gladiator
a csúszkán nincs is fekete szín, csak ha lehúzom a világosságot, de mondom, úgy meg nincsenek fényvisszaverõdések.

Dichter
fogod, benyomod a colorize-t, és beállítod a csúszkán a fekete színt.

ivjoe
"ivjoe féleképpen" LOÁL! 😄DDD
Gladiator
e-e!

nem ugyanaz hidd el. pl úgy nem tudsz fekete kocsit csinálni. mert ha csak simán lehúzod a világosságot, akkor eltûnik a fényvisszaverõdés a kocsíról, viszont úgy meg megmarad mégha feketét is csinálsz.

bár belegondolva meg lehet ivjoe féleképpen is, majd rányomod még egyszer az eredeti képet 20%-ban.

Dichter
túlbonyolítod. ivjoe most írta le kb 50x-re, én is írtam már párszor, de fontolgatom, hogy kirakatom a bannerba is...

Gladiator
milyen az a color mode?

Gladiator
fogod a kocsi layert, megduplázod.

a layer copyn az opacytit leveszed olyan 60-70-80%-ra. nyomsz egy ctrl+shift+u-t, ettõl fekete-fehér lesz, majd ctrl+u colorize és szinezd amilyener akarod. utána a szines képen (mert az egész vmilyen szinû lett kijelölöd ami nem a kocsi és delete. kicsit macerás, de könnyû.

ivjoe
Kijelölöd/maszkolod a festendõ területet, Image --> Adjustments --> Hue/Saturation
vagy ecset color módba és festhetsz.
😄DDD
Duddits
Valakinek nincs kedve kocsifestéshez írni egy tutoriált? Amit könnyû is megcsinálni?

Dichter
tulajdonképp levágtad az alját? :C

modellmaker
beta tesztben segítenék én is szívesen de sajnos készíteni még kicsi vagyok.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

grebber
Ez jobb KÖSZ!!!

Next PC upgrade: 2022

Uccsó verzió 😊)

😊
Na várj csak, összedobok egy jobbat 😊

grebber
Felsõ jó lesz kösz.

ivjoe
kicsit torz 😄

vagy ez:

grebber
ERRÕL a képrõl lenne szó és még az izlés határain belül kéne 366*293 körülire megcsinálni a logok benne nem kellenek.

Tmacy
kösz a segitséget...

Dichter
Felhasználható anyagok: sötétszûrke, crem, üveg

sry, szar volt...

ivjoe
Eddig milyen iconok vannak és milyenek kellenek?
Crem
Nah!😊)

Lent már írtam. Valós képekbõl készült icon-ok lenneánek.

Stílus: Felhasználható színek, anyagok: sötétszûrke, crom, üveg.😊

Az alsó képen megtudod nézni a szürkét. Ennyi kell, hogy egységes legyen mindenki munkája.

Kösz, csinálok pár saját ikont asszem 😊

Részemrõl benne vagyok. Kérdésem az lenne, hogy mégis milyen kategóriára gondoltál? Ikonkonvertáló programot már le is töltöttem 😊

Dichter
én nagyon nagyon értek hozzá

<#gonosz1>

Dichter
Select > color range, kiválasztod a színt, és nyomsz egy delete-et.

Crem
Ezzel a programmal: Axialis IconWorkshop .

Melyik funkcióval lehet kivenni egy megadott színt a képbõl?/vagy területrõl

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Azt megkérdezhetném Tõled, hogy hogyan konvertálod át a .png kiterjesztésû kép file-t .ico-ra ?

Crem
Örülök, hogy érdekel benneteket!😊

Igazából arra lenne szükségem-szükségünk, hogy egy adott icont például: Lomtár vagy hálozati eszközök, csatlakozás stb. iconját elkészíted. Azaz egy 256x256 .png kiterjesztésben feltöltöd ide és megmondod melyik XP-s ikonra gondolsz. Én átkonvertálom .ico kiterjesztésre. Mikor megvan kb. az 1/4-e akkor készítek belõle egy pack.ip-t .
Kicsit bétateszteljuk az egészet és feltöltjuk az oldalra. Kíváncsian várva, hogy a világnak,hogy tetszik!😊

Rakd, azt' meglátjuk mit tudunk kihozni belõle.

grebber
Szivességet szeretnék kérni aki nagyon-nagyon ért a képáttalakitásokhoz.
Lenne egy nagy kép és azt kéne faszán megcsinálni olyan 366*293-as nagyságig ugy hogy ne nagyon látszon meg a képen.
Ha ez megoldható és valaki lenne olyan kedves és megcsinálná akkor berakom a képet.

ivjoe
Crem, teljes mértékben benne vagyok a projektben! A fényképek nem okoznak gondot.
Szia!
Én ismerem az említett oldalt (idõnként igen jó cuccokat szoktam letölteni). Pontosan mire gondoltál. Fotókra lenne szükséged, vagy kész anyagra?

Crem
Nemtudom, mennyire lenne kedvetek egy kis plussz munkához, illetve egy kicsit olyan dolgokkal foglalkozni, ami nem csak ez a "zárt" körû társaság elismerésére korlátozódik.

Biztos ismeritek a következõ oldalt: www.wincustomize.com Itt lehet a saját XP stílusokat feltölteni illetve megnézni másokét. Persze rengeteg kategóriában.

A lényegre térve!😊

Kisebb-nagyobb grafikus cégek, baráti társaságok közösen csinálnak egy teljes WB style-t vagy egy komplett iconpack-ot.Így mérettetik meg magukat a sima felhasználokkal egymás között!😊) Ez utobbiba kezdtem én is jómúltkor, de egy wincsielhalás végett elveszett 70db rajzolt icon...
Most végignézve találtam egy kis ûrt,azaz amit még senki nem csinált.
REAL Icon-s vagyis valós ikonokról lenne szó! Eredeti fotók, képek, montázsokból összerakott teljes iconkészlet.

Ez lenne a stílus elsõ körben.
Felhasználható színek, anyagok: sötétszûrke, crom, üveg.😊

A képek 256x256.png képben kellene, mert így egy kicsit könnyebb 16x16-256x256.ico-ra konvertálnom.

hát... elõre is köszi a segítségeket!😊)))

ui: Az ugye természetes, hogy nem saját nevemben töltöm fel, hanem mindenki aki résztvesz-résztvett a projectben felkerûl a bemutatkozó képre.