Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crazygirl
hello.

valaki tudna nekem segiteni abban, hogyan lehet eg szoveget forgatni? marmint hogy egy kicsit feljebb szeretnem az egyik oldalat...

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

nem két napja.. régebben is néztem ezt a tutorialt... nem értem... azt írja h edit-->define pattern, de egyébként nem lehet arra kattintani... nah mind1 ha nem hiszed h régóta foglalkozok vele, akkor nézd meg az oldalaimat... nem adok linket, majd megkeresheted ha akarod (megsúgom, smsweb, gamesworld warez...)

Duddits
<#hehe><#nyes>

ivjoe
"régóta foglalkozok photoshoppal"
2 napja? Mert ez elég egyszerû tutorial.
köszi, de ez nem megy 😞 nem tudom miért, régóta foglalkozok photoshoppal... de ez nem megy...

Duddits
Hi!
Scanner csíkokat hogy lehet csinálni?

Duddits
Duddits
Pl.:

Csak nekem gokartos kellenne megcsinálni.

ivjoe
VAgy mutatsz egy bannert és leírom, hogy PS-ben hogy tudod megcsinálni.
ivjoe
Sztem bannerkészítéses tutort nem fogsz találni. Ugyanis egy bannerba bármilyen hatást beletehetsz, amit meg tudsz csinálni.
Duddits
Gondolom láttátok már gabber bannerjait (ha nem a, a PSP topikba megtekinthetitek). Az lenne a kérdésem, hogy szeretnék olyat csinálni, csak PS-sel. Valaki tudna segíteni hogy tudok olyat csinálni?

Duddits
Mondjuk a Renault Master nem éppen sportos... <#wink>

Duddits
<#nyes>

Sonajk @:o)
Sziasztok!

Szép dolog, hogy "mindenféle", alapból már sportosan kinézõ autókat tuningoltok garfikailag. Ellenben nagyon kívácsi lennék rá, hogy ezzel az autóval mit tudtok majd kezdeni.

Szóval aki kedvet érez hozzá, annak hajrá 😊)

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

ivjoe
Sepia tónusú?
PS CS2-d van? Akkor Image --> Adjustments --> Photo Filter --> FElhúzod 100%-ra, a Sepia meg ott van a listában. Asszem így van, ha jól emlékszem, ha nem, akkor szólj, megnézem.
Duddits
Jaaa! Katt a bannerba lévõ tutorial.hu-ra.

Gladiator
ilyen barnás képet, mintha régi lenne.

Duddits
Hogy mit?!

Gladiator
PSben hogy tudok ilyen sepia szerû izét csinálni?

Duddits
Keress, találsz. <#wink>

Ebbõl...

....ez lett

Sokat nem modosítottam rajt.. mert 5 perc keresés után sem megfelelõ szpojlert sem felniket nem találtam.. több türelmem pedig nem volt a kereséshez.
-
Átfestettem, ami ugye szembe tûnõ + eltávolítottam 2 fényszorót a hûtõrácsról + a GT emblémát az oldaláról + ablak üveg sötétítés, meg volt egy matrica a szélvédõ sarkában... azt leáztattam ;-)

Dichter
a második kapcsolót felül nyomd be: Paths a neve.

Duddits
Neon nélkül:

Duddits
Azt nem én csináltam... A #2173-at csináltam én.

Hát.. nem akarom lerontani az önbizalmad, de még sokat kell gyakorolnod.
Neont a kocsi allá egyszerû rakni, egy olyan 40 %-os színtömörségû ecsettel megrajzolod, de szintén sokat kell próbálkozni mire élethû lesz.

Tufa
Hát így ránézésre, ne teljesen körbe rakd, valóságban sem igy van megcsinálva. Inkább csak 1-1 csíkban rakd a neont (tehát nem elsõ lökhárítótól hátsóig, hanem mondjuk keréktõl-kerékig), sztem komolyabban néz ki, kevésbé van fake hatása.

Duddits
Hoppá. Végül lefelejtettem a neont a rendszámtábláról... <#vigyor5>

Duddits
Ebbõl:

Ilyet:

Itt pedig a kettõ van egy képen:

Duddits
Valaki tud valami jó neon készítõ tutorialt? Vagy csak írja le, hogy kell, mert nekem nem nagyon jön össze. Legalábbis nem olyan lesz mint a képen...

Crem

Nah... itt tartok most!😊
Nemtudom, hogy a viagrás mennyire illik ide!😄 Mindenesetre a súgó és támogatás icont váltaná fel!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Ültetés nem nehéz, kijelölöd (maszkolod) a kocsi karoszériáját, és megragadod, majd jobban ráhuzod a kerekekre.

Tufa
Valamennyire javítottam:

Ültetés mikéntjére még nem jöttem rá.. :/

Az elsõ lökös elég furi, a másik oldalán azaz a baloldalon is csináld meg rendessen

Sland
jah télleg jó de sztem lejjeb kéne ültetni és kicsik rá a kerekek/felnik. és valami fényezési tuning is mehetne bele.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Mészy
Sziasztok!
Egy nagyon egyszerû kérdésem lenne:
Hogyan tudok lekerekített szélû téglalapot csinálni, úgy, hogy a fehér alapon csak a fekete szegély maradjon?
Van a Rounde Rectangle Tool, de ha sinmán megcsinálom vele és rákattintok mindig eltûnik. Nincs szükség kitöltésre sem, csak egy "üres" négyzetre.

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Duddits
Hát nekem alapból nem tetszik a kocsi... De jó!

Tufa
Infinity Q45

Eredeti:

"Javított":

Duddits
Ha megnyomtad a szabad alakítást, menj a kockákon belûl, és ott lesz olyan, hogy torzítás ,meg ilyesmi. de látom már megtaláltad. <#eljen>

köszi!
pixel2life.com-on megtaláltam
Gladiator
régebben is volt róla szó. keress rá arra, hogy path, talán kidobja, mert azzal kapcsolatos.

az nem jó.
azzal megint csak a méretet lehet állítani, nekem viszont meg is kéne görbítenem egy tárgy jörül. Pl. ha mondjuk egy autó motorháztetején kezdem el a szöveget és a csomagtartóig akarom, h menjen úgy, hogy szorosan az autó alakját követve (tehát általam kijelölt ívben) haladjon a szöveg.

na remélem érti vki, meg tud vki segíteni!
Duddits
Próbáld meg, hogy a nyomsz egy CTRL+T-t (szabad alakítás). Ott tudsz vele minden félét csinálni.

Hogyan tudok PS-ban egy szöveget kacskaringósan, egyéni igényeim szerint változtatni a szöveg útját? Tehát nem csak megdönteném a szöveget, hanem mondjuk hullámozna, vagy egy megjelölt shape-et venne körbe...

remélem érthetõ, légyszi válaszoljon vki!
kösssszi
Duddits
Hát nálam valami bibi van... Állandóan újratölti az oldalt. Betölti, és már tölti is megint...

ivjoe
Ja, és ha már megcsináltam, tessék elolvasni!
ivjoe
Inkább ezen rágódjatok.
Megszületett végre, majd lesz több is remélem. Ha hibát látsz, szólsz de rögtön!
Sonajk @:o)
Még én sem, nem ám Õ 😊)))

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Ja biztos, Õ ezzel a tudással született <#eplus2>