Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
ui: ez a logo elég gyengécske. Szóval ne ez legyen az etalon!😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
ilyesmit hogy lehet csinálni<#miaz>#miaz>
Mi van ??? ezt hogy ?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Igen, már régóta ígérgetem a tutorialokat...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A Torrentspy volt az elsõ hely, ahol kerestem 😄
seeders:0
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Remélem értékeled a dolgot 😊
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Nemrég gyártottam, nem nagy szám, de nekem ez most nagyon tetszik. 😊
Ha valakit érdekel és szokott az BitHUmen-en "garázdálkodni", feltétlenûl nézze meg és töltse le ezt az anyagot.
Röviden a tartalma - "Ez egy videós oktatóanyag arról, hogy hogyan lehet régi fotókat retusálni Photoshop CS segítségével."
Jó töltögetést.
Majd a köv generációs thália viszont marha vagány lesz.
Vki csinaljon mar nekem egy szep kromos oszlopot,
mert sehogy sem sikerul a leirasok alapjan.
A leiras betuhoz jo de oszlopot nem tudtam vele csinalnielore is koszi
Örülök hogy tetszik
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A torrent shopban olcsón hozzájuthatsz. 😄DD
I will use google before asking stupid questions.
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
köcsög
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
köcsög