Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tmacy
az image size-al lehet kicsinyiteni. köszi

chicco
acdsee 7.0 biztossan tudja resize function ,de szerintem photoshop is bár ott még nem csináltam .De nézd meg lehet a canvas size erre jó.de van ott image size is

Tmacy
oké köszi

ivjoe
Alul a témakeresõbe írd be, hogy átméretezés. #500-körili hsz-ekben lesz a válasz.
Duddits
Lekicsinyted...

PS-be nem tudom, hogyhogy kell, de mondjuk Irfanview-vel, vagy ACD See-vel..

Tmacy
kicsinyíteni* bocsi

Tmacy
azt szereném kérdezni hogy képet hogy lehet kicsiniteni?

Duddits
A másik beton engen nem érdekel, meg azt a kék részt is biztos megtudnám oldani. De az árnyék zavar engem! Mert azért elég fura, hogy egyszercsak megáll az árnyék... De mostmár kerestem naplementékrõl, kaktuszokról képet, majd azt bejátszom oda...

a másik beton meg sztem nem gond, azt CLONE toollal (vagy vhogy így írják😛 ) meg lehetne oldani.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Radírrral ki tudnád törölni a kék részeket a kocsi tetején-faránál.
az árnyék kékségét meg valami darken, vagy egyéb színmódosító eljárásokkal nem lehet módosítani?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Duddits
Meg most látom, hogy kicsit kockás lett, szóval...

Duddits
Ilyen, de mondjuk úgy is újra kell kezdenem, mert valamit szarúl vágtam ki és maradt egy kis kék rész a kocsi körül az alap háttérbõl...

Muti milyen lett

Duddits
Jójó, hátteret már találtam. Rá is raktam! De valahogy hülyén néz ki, hogy egyszerûen egy résznél megáll a háttér... Mondjuk ez azért nézhet ki hülyén, mert egy másik betonnal rendelkezõ hátteret raktam oda... <#nemtudom> Majd mindjárt nézek akkor másikat.

Tipp: Rakd át a háttére a kocsit betonostul, tehát amin áll a verda..

Duddits
Vagyis hátterem már van, csak az árnyékos részt kellenne megoldani valahogy... Valaki tud segíteni?

Duddits
Ehez tud valaki valami jó hátteret?

Duddits
Nemtudom.

Off: 19:30-tól nézzétek a Sport1-et! Közvetítik a "24" órás gokart versenyt!

Amse
nem nyomtad meg véletlenül a tabot?

Duddits
Áááh! Nem tudom, hogy tünt el, de a Palettahelyek visszaállításával sikerült visszahozni.

Az ablak (window) menüpontnál, mindíg mindent be tudsz állaítani hogy mi legyen látható, s mi nem.

Gladiator
window / toolbar

Duddits
Amúgy valaki "nevez" a HVTM pályázatára?

Duddits
Please, segítsetek! Eltüntek kezelõfelület!! A jobb oldalon azt a 2-3 cuccost is úgy hoztam vissza a menübõl. A többit meg nem találtam...

Duddits
Tényleg jobb. <#nyes>

Mondom... csak azért csináltam a képet, h megmutassam milyen zöldben, ezért nem láttam értelmét még a maszkal vacakolni...

ivjoe
gyorsmaszk? Egy szép nagy ecset meg kb 10mp.
Azért mert lusta voltam maszkolni, csak szemléltetés kedvéért csináltam.. h zöldben jobb lenne.

ivjoe
De miért lilák a házak, árnyékok, a felni, a hátsó lámpa, és a hátsó lökhárító?
Zöldben sztem jobban mutat, és élethûbb is mint kékben:

Sland
tutorok: http://www.photoshopchop.com/forum/forumdisplay.php?s=8b4e6579a489cca84e0a2c4ccefcf015&f=14

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
huu téleg jó bige

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
az a szar a képen, h nagyon megvilágítja a nap az autót, és így ha más szinre csinálod át, akkor elég tré lesz a minõsége.(szerintem)

ivjoe
Kiaza csaj az userinfódban?
Sheva
jééé egy milanos banner 😛PPPPPP

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Duddits
Ebbõl:

Duddits
?

Láttad te az eredetit? A PS autóning tuopikba van. Azért nem volt olyan rossz. Lehet, hogy a színét hagyni kellett volna.

Sland
<#guluszem1><#eljen><#taps><#wow1>

egy olyan szar képpbõl tök jó lett

Duddits
Itt a kért Golf. A színe kicsit szar lett, mert szar volt a kép minõsége...

Duddits
Nem rossz.

A széleknél, a tetõn pl, bár lehet h csak rajzolási/klónozási/festési stb hibák

Sland
ez a pixel kontúr hol rossz az autón, mert akkor kijavítanám?

Egész jó, csak figyelj a pixel kontúrra, és hogy a vonalak egyeletessek legyenek, ne oylan hullámossak mintegy vad tenger 😊)

Sland
Ebbõl a jeepbõl egy ilyet alkottam.

Na Milyen?

Duddits
Ok, köszi.

Dichter
Na akkor ps-be:
Van egy rounded rectangle, egy négyzet háttéren, aminek a színkódja a fórumfejléc színe. A rectangle layeren, van egy bevel & emboss layer effekt, méghozzá inner bevel-lel vagy / és egy inner shadow-val.
Ezen belül van egy piros háttér, amire patternbõl csíkok vannak húzva. Ilyen patterneket 1 perc összedobni.
A két focista lehet egy layeren. Át vannak színezve hue/saturation-nel, és egy outer glow layer effekt is csillog rajtuk. Opacity 80-90% körül. Az AC milan felirat ki van maszkolva. (channels, new channel, rá egy gradient etc...)
A címer pedig free transform, rotate eredménye. Opacity itt is lejjebb cca 75-80%-ra.
Nagyjából ez ps-ben ez a kép.

Mészy
Köszi!
Megoldottam!<#smile>

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

ivjoe
De rá lehet kattintani. Jelöld ki a réteget, ne legyen lakat ikon a rétegen, 8-bites legyen, RGB. Ezeket nézd meg.
Crazygirl
kofonom... <#idiota>

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

ivjoe
Szövegeg layerét kijelölöd, majd Ctrl + T.