Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
<#eljen><#wink>

Aquir
egyre jobban tetszik a ps 😊 nézegetek ezt azt...

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Trade
igen

Duddits
Igen...

jointeer
fem palca=fém pálca??

köcsög

Duddits
Próbálj keresni a pixel2life.com -on. Az is egy elég jó oldal.

Trade
Hello'
legyszi segitsen mar vki egy fem palcat csinalni.
Mert nem talalok hozza bjo leirast a tuturial.hu-n sem.
Amit en tudtam csinalni az csak egy szurke palca,level and emboss hasznalataval
elore is koszi

Duddits
Nah, én feladtam a C3 Pluriel megcsinálást! Sz@r az egész. Nem bírok egy normális hátteret berakni hozzá. A kocsi se szimpi annyira... Majd talán a következõ kihívásra nevezek.

Aquir
dehogynem, szép árnyékoltan kiolvad a vázból, ez különben is fantáziaautó😊) <#vigyor>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

igen, de nézd meg, elég furán 😊))
nem élethûen

Duddits
Én is ezt mondtam neki. <#wink>

Aquir
mé, közvetlenül a kocsihoz kapcsolódik😊

Egész jó, csak a hátsó szárny elég érdekessen kapcsolódik a verdához 😊)

Aquir
óha 😄

Aquir
Köszi 😊

Sonajk @:o)
Érdekes dologba kezdtem. Kérlek benneteket nézzétek meg.
Köszönöm

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Nekem kimondottan tetszik.
Ügyes vagy

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Aquir

ide is berakom, mert ez az Elsõ Photoshopos "munkám" 😄

Elõtte - utána 😊

nm 😉

jointeer
köszönöm

köcsög

Igen.
Image --> Resize image... vagy Alt+Ctrl+I

jointeer
photoshopban egy 3072x2048as kép felbontását le tudom vinni 1024x768 ra?

köcsög

jointeer
htxvm

köcsög

Nekem a háttér nem jön be... de többivel semmi gond!
Csak így tovább!

Gladiator
2 verzióval újabb

Meg tudja valaki mondani h az "ADOBE PHOTOSHOP CS2 V9" mennyire különbözik az Adobe Photoshop CE 7.0-tól?

Harder
http://northlite.50megs.com/ps/ps_cs.htm

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

jointeer
cs2-ben sincs 3d transform ez elszomorító

köcsög

Dichter
De van, csak le van terhelve :C

Duddits
Itt nincs olyan aki ért bármilyen HTML, Flash vagy bármilyen webszerkesztéshez, és akár kedve is lenne hozzá?

ivjoe
Az a baj, hogy nem értek HTML-hez, így komolyabb oldalt nem nagyon tudok összerakni. A mostani persze még nagyon béta, semmi sincsrajta, még a menühöz sincs link rendelve. Az egész domain sztem késõbb kellhet, de egy aldomain nem lenne rossz! 😄
Duddits
...össze tudnátok rakni....

Már akinek volna kedve részt venni benne..

Duddits
Nincs. Az a freeweb-nél volt. <#eljen>

Ha gondolod, és össze tudnál rakni valamilyen komolyabb oldalt, esetleg beszélhetnék faterral, hogy ideadja a domain címét. Mst nincs rajta semmi, egy darabig szerintem nem is lesz. És akkor oda csinálhatNÁNK egy PS-es, VTM-es oldalt. Nah?

Sland
Alap A3

Tuning A3

Vélemyének? Eddig ezt csináltam meg szerintem a legjobban

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

ivjoe
Nálad még mindig van a lap újratöltése hiba?
ivjoe
ÉS a 2 közül hányat olvastatok már el?
Duddits
<#eljen>
Csak így tovább!

ivjoe
Elkészült a tutorial sorozat máasodik része. (A maszkolás)

Itten-e van.
Crem
A következõ gépem nekem is Canon vagy Nikon lesz. (inkább nikon D1)

Most viszont még tökéletes (nekem) ez a Sony...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

ivjoe
Saját.
Ez is a "asztaaamilyengép, nem szólok be" kategóriába tartozik.
Crem
saját?

egyébként én ezzel nyomom!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
😄

OKÉ!

ha megvagy tedd ide fel.

ivjoe
Ja, elkezdtem a real icons projectet.
Itthon tiszta retek volt az összes villáskulcs, de voltunk InterSparban, villáskulcs le földre, nagy büdös gép elõráncigálása a táskából, fényképezés. 😄DD
De senki nem szóltbe, hogy mit csinálok.

Talán ezért 😄DDD

úgyhogy ha dolgozok rajta, megvan a vezérlõpult icon.
Crem
Még nagyon béta volt az elõzõ! Ha nem alfa!😊 Annyira nem volt az elsõ optimalizálva, hogy a 2Gb gail ramot felzabálta egy közepes munkánál.
Azért érdekel emgem is, hogy milyen ez!😊

Duddits
ivjoe
Letöltöm, megnézem, de nem valószínû, hogy meglepetés fog érni.
Duddits
Hát én azért megnézném... <#ravasz1>

ivjoe
Nem tudom, de én nem félek. Tekintve, hogy az M$ még nem írt normális programot eddigi mûködése során.
Dichter
A canvas size a képet nem nyomja össze, csak a munkafelületet.

Tmacy

életem elsõ logója...tudom hogy nem jó de tippeket szeretnék kérni hogy mivel lehetne kicsit feldobni..(még kezdõ vagyok)