Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
legyszi segitsen mar vki egy fem palcat csinalni.
Mert nem talalok hozza bjo leirast a tuturial.hu-n sem.
Amit en tudtam csinalni az csak egy szurke palca,level and emboss hasznalataval
elore is koszi
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nem élethûen
Köszönöm
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Ügyes vagy
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Image --> Resize image... vagy Alt+Ctrl+I
Csak így tovább!
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Ha gondolod, és össze tudnál rakni valamilyen komolyabb oldalt, esetleg beszélhetnék faterral, hogy ideadja a domain címét. Mst nincs rajta semmi, egy darabig szerintem nem is lesz. És akkor oda csinálhatNÁNK egy PS-es, VTM-es oldalt. Nah?
Most viszont még tökéletes (nekem) ez a Sony...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
OKÉ!
ha megvagy tedd ide fel.
Itthon tiszta retek volt az összes villáskulcs, de voltunk InterSparban, villáskulcs le földre, nagy büdös gép elõráncigálása a táskából, fényképezés. 😄DD
De senki nem szóltbe, hogy mit csinálok.
Talán ezért 😄DDD
úgyhogy ha dolgozok rajta, megvan a vezérlõpult icon.
Azért érdekel emgem is, hogy milyen ez!😊