Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Segítséget szeretnék kérni, DVD borítók szerkezgetéséhez. Teljesen kezdõ vagyok ebben a témában, de nagyon érdekel.
Ehhez kellene valami segítség, útmutató, milyen progival célszerû.
Elõre is köszönöm.

Sonajk @:o)
😄D

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

jointeer
már késõ mér nem szóltál mielõtt leírtam-.-

köcsög

Dichter
warezt privátban má plz!!

jointeer
htx

köcsög

jointeer
cs2-höz használható serialt tud valaki?

köcsög

ivjoe
HTX mindenkinek, télleg kösz, nagy kõ esett le a szívemrõl.
Crem
nálam úgy volt fent és mûködött.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Neked nagy szerencséd van, mert igen 😊
Nálam egy magyar CS és egy angol CS2 fut minden gond nélkül WinXP SP2 alatt.
Második kérdésedre sajnos nem tudok konkrétan válaszolni 😞
(Szerintem igen, de ezt ne vedd készpénznek)

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

ivjoe
A PS CS CE ill. a CS2 megférnek egymás mellett? Egy op rendszer alatt?
Ugyanis apámnak kellene a magyar verziós progi, én meg angol CS2-vel nyomulnék. és mivel még CS2-bõl nincs magyar, kellene a CS CE verziója. Jut eszembe, a CE verziókon lehet állítani futás közben a nyelvet?
Kösszi szépen!

www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!

Igen, igazad van, de nekem is <#wave>

ivjoe
Nem nyertél, de tévedtél. Nem vagy eléggé figyelmes 😞
Olvass vissza (#2329)

ivjoe
Torrentspy
Piratebay

NYertem, jössz egy BH meghívóval. 😄
Ott nem találod + 😞

😊

ivjoe
grrrrr
😄
ivjoe
BH=BitHUmen Meghívásos bittorrent tracker
A torrentspy ill a piratebay oldalakon keresd.
BH = BitHUmen 😊

ÉN sszívesen összedobnék neked egy HMTL oldalt persze csak ahogy van idõm. Ha tényleg kell akkor dumáljuk meg emailben: [email protected]

www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!

Engem érdekelne ez a Mark's totally Awesome Photo Tips... hol találom? Mi ez a BH?

jointeer
mi az a bh?

köcsög

Ha valakit érdekel és regisztrált tag a BH-en, mondanám, hogy felkererült egy PS CS2-õt oktató 2,57 GB-os DVD. Aki tudja és érdekli, töltheti 😉. TOTAL.TRAINING.MASTER.COLLECTION-ADVANCED.ADOBE.PHOTOSHOP.CS2.DVDR-W3D (Nem egyenlõ a múltkori "Mark's 101 Totally Awesome Photo Tips in Photoshop CS" DVD-vel)

Sland
érdekelne engem is

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

jointeer
csak krómom van:o

köcsög

Duddits
Metál festéshez nincs valakinek tutorialja? Vagy letudja írni valaki?

Duddits
Tudom.... :-)

De azért nem semmi miket csináltak a C3 Plurielbõl.

jointeer
ratyi ez az oldadl:/

köcsög

Duddits
Vagyis ezek közül pár darab. Nem semmi mit tudtak kihozni belõle.

Duddits
Csak az a baj, hogy a tükrözõdésbe, más kocsi van. <#hehe>

Ez de dúrva lett.

Crem

unatkoztam...😊

valahogy nem megy nekem ez az autotuning... 😞(

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

😊

Aquir
egy autót amit photoshoppolunk 😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Duddits
Ebbõl mit tudtok összehozni? <#ravasz1>

VW Polo

Duddits
Meg az a rács elég érdekes ott a bal ablakon. <#wink><#nyes>

szerintem javítani kéne az utóbbi végsebességét, gyorsulását az elõbbihez képest xD

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

<#guluszem1> <#vigyor2> <#circling> <#nevetes1>

Aquir
cheat!! <#idiota>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ivjoe
Ebbõl:

Ezt:

<#idiota>
Köszi, nyertem ! 😄DD
Aranyos a kicsike. Azért az a mûszerfal egy kissé érdekes 😊. Talán egy digitális szélvédõ a XXII. századból? 😊 (Csak vicc volt, nehogy komolyan vedd.) Tényleg tetszik. Grt.

ha már ti is, én is ide beszúrom az én munkám:
Ebbõl
Ezt.
Nos? 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Aquir
mondom csak ritkán nyúltam hozzá 😊

ivjoe
És a logokhoz semmi PS-t nem használtál?
Aquir
Öröm bódottág <#idiota>

ezbõl - az 😊)

bevágtam a másik képbe, most nem törõdtem túl sokat vele😊)

Aquir
nem. Semmit 😊 csak néha használtam ps-t, most az a kocsi az elsõ ilyen "munkám" =)

jointeer
autókkal meg egy hete<#gonosz1>

köcsög

ivjoe
Tetszen is. Eddig mit használtál? PSP?
Nem látszik meg...

jointeer
én fél éve vagyok photoshoppal<#miaz>

köcsög