Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Holnap majd lehet folytatni 😊
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Azért, természetesen csak ha megengeded @;o), én mégis tennék egy kísérletet rá, hogy kicsit feldobjam. Na? Szabad?
Már csak azért is, mert iszonyatosan csípem a márkát, másodszor pedig azért, mert még soha sem alakítrottám át egy "járgányt" sem. Hát akkor most itt az alkalom. Gyerünk 😊
Kicsit elõnyösebb szín, egy halszemobi, meg jó beállítás nem ártana a fotónak de ehhez nem szabad hozzányúlni.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Telepítem, nagy nehezen elindítom és sehol magyar nyelv.
Hol lehet átállítani? Vagy nektek már a telepített CE is magyar volt.
(Igen, telepítésnél a magyart állítottam be, ennek ellenére a telepítõ is angol volt.)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nekem ezt sikerült kihozni belõle.
(Gúgli, a barátom, elsõ találat 😄DDDD)
Could not initialize Photoshop failed to initialize CoolType
<2004. október 1.>2004. október 1.>
Vissza ·
A Photoshop program indításakor az alábbi hibaüzenetet kapom mindig:
Could not initialize Photoshop failed to initialize CoolType
1. megoldás:
Az Adobe betûtípus-leíró fájlja valószínûleg megsérült. Ezeket a fájlokat le kell törölnie!
Tegye a következõt:
1. Start > Keresés > Fájlok és mappák
2. Keressen rá a következõre: adobefnt*.lst
3. A találati ablakban megjelenõ minden fájlt törölje ki!
Amennyiben az elõzõ megoldás nem segít, akkor valamelyik betû sérült meg.
2. megoldás:
Sajnos meg kell keresnie a hibás betût. Túl sok betûnél ez gondot okozhat, ezért javasoljuk az úgynevezett "felezéses" módszert, ami a következõ:
A betûtípus-kezelõ programmal a teljes fontkészletnek csak a felét aktiválja (pl. 100 fontnál az elsõ 50-et)! Ha elindul a program, akkor a hibás font a másik csoportban van. Ha nem, akkor az elsõ csoportban. Ezután csak a gyanús csoport felét aktiválja, majd megint a felét!
I love this game!
A CS CE ezzel a hibaüzenetel betöltéskor kilép: "Could not initalize Photoshop failed to initalize cool type."
Na ez mi?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
lenne egy nagy kérésem, ezt a képet vmilyen módon átlehet ugy alakitani hogy tisztán látszodjanak rajta a szövegek? probáltam a contrastot meg a levelst változtatni, de nem jártam tul nagy sikerrel. Vki tud nekem segiteni hogy egy ilyen régi fax dokumentumot (amin már nem nagyon látszanak a szövegek) hogyan lehet ugy átalakitani hogy látszodjanak rajta a szöveg? elõre is köszi
htx
I love this game!