Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sonajk @:o)
Épp ezen godolkodtam én is 😄

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

ivjoe
Ilyet senki nem tett.
Remélem, hogy "nagybecsû" személyem cinkelését mára befejeztétek 😊)
Holnap majd lehet folytatni 😊

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

ivjoe
ték amúgy
ivjoe
np
Én se nem (KÉRDEZTELEK) 😛

Ingyen nem is. Csak akkor, ha jó pénzt fizetsz majd érte 😄

ivjoe
Nem, csak logot csináltam és a gif optimizáló algoritmus cikk-cakkosra cseszte szét a betû szélét, így lágyítani kellett rajta.
Mondd! Miböl gondoltad, hogy "holmi hótolókat" fogok rápakolni. Én inkább egy markolókanálra gondoltam :p

jointeer
lejart a viped

köcsög

ivjoe
Ja, és várom a tuningolt verziót.
ivjoe
nem 😄DD
Szabad csak ne tedd közzé <#hehe>

Sland
én már rég csinálom. egész jól lehet csinálni. ehhez viszont érzék kell. nem lehet rá holmi hótolókat pakolni (pl egy front bumpert) ezr még jobban luxus-autóvá kell tenni...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

De igen.
Azért, természetesen csak ha megengeded @;o), én mégis tennék egy kísérletet rá, hogy kicsit feldobjam. Na? Szabad?

ivjoe
MAgában nem elég gyönyörû ez a gép?
Pedig én hozzá fogok 😊
Már csak azért is, mert iszonyatosan csípem a márkát, másodszor pedig azért, mert még soha sem alakítrottám át egy "járgányt" sem. Hát akkor most itt az alkalom. Gyerünk 😊

ivjoe
Semmit. Hozzánemerj nyúlni! 😄
Kicsit elõnyösebb szín, egy halszemobi, meg jó beállítás nem ártana a fotónak de ehhez nem szabad hozzányúlni.
Duddits
Nah ebbõl mit tudtok kihozni, csinálni?

ivjoe
Crem, vezérlõpult icon:

Akkor neki kezdek - Köszi !

jointeer
mindet???<#merges2>

köcsög

Crem
látogass el a tutorial.hu-ra ! Mikor mind megcsinálod, érteni fogod a lényeget!<#alien>

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

jointeer
de igen

köcsög

Köszönöm !Gondolom nem olyan egyszerû mint ahogy elképzelem.

Crem
Akkor üdvözöllek a PhotoShop világában!😄DD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Egyedi borítókat szeretnék - külföldi borítókat szeretném magyarrá tenni.

Trade
koszi sikerult

Dichter
kiveszel belõle frameket, vagy optimalizálod. Esetleg kevesebb színt teszel bele. Sokféleképp.

Trade
es animalt

Trade
gif

Dichter
milyen kiterjesztést?

Trade
hogy lehet a filemeretet lecsokkenteni ps-ben?

ivjoe
szted, ot néztem elõsször, megnéztem a PS PDF leírásában, hogy hol kell nyelvet változtatni, a probléma csak az, hogy nekem olyan opció nincs, pedig CE verzió, mind1, szarok rá, nekem egyáltalán nem fontos a magyar verzió, apámnak kelett volna, de akkor most nem kap.
modellmaker
"feltelepedése" ez aranyos volt. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Akkor ott valami gond van. Ugyanis, ha a telepítésnél a megadott nyelv magyar, akkor a program "feltelepedése" után is magyarul kéne, hogy kommunikáljon veled. Szóval, ha ez nem így van, akkor ott valami nagyon nem stimmel.

jointeer
beállításoknál nézted e mán?<#idiota>

köcsög

ivjoe
Akinek van CS CE-je, az segítene picit:
Telepítem, nagy nehezen elindítom és sehol magyar nyelv.
Hol lehet átállítani? Vagy nektek már a telepített CE is magyar volt.
(Igen, telepítésnél a magyart állítottam be, ennek ellenére a telepítõ is angol volt.)
Aquir
te is ugyanarra jutottál <#circling><#eljen>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Szia!
Nekem ezt sikerült kihozni belõle.

ivjoe
Mivel másnak is lehet késõbb ilyen problémája, beteszem a megoldást.
(Gúgli, a barátom, elsõ találat 😄DDDD)

Could not initialize Photoshop failed to initialize CoolType
<2004. október 1.>
Vissza ·

A Photoshop program indításakor az alábbi hibaüzenetet kapom mindig:
Could not initialize Photoshop failed to initialize CoolType

1. megoldás:
Az Adobe betûtípus-leíró fájlja valószínûleg megsérült. Ezeket a fájlokat le kell törölnie!
Tegye a következõt:
1. Start > Keresés > Fájlok és mappák
2. Keressen rá a következõre: adobefnt*.lst
3. A találati ablakban megjelenõ minden fájlt törölje ki!

Amennyiben az elõzõ megoldás nem segít, akkor valamelyik betû sérült meg.

2. megoldás:
Sajnos meg kell keresnie a hibás betût. Túl sok betûnél ez gondot okozhat, ezért javasoljuk az úgynevezett "felezéses" módszert, ami a következõ:
A betûtípus-kezelõ programmal a teljes fontkészletnek csak a felét aktiválja (pl. 100 fontnál az elsõ 50-et)! Ha elindul a program, akkor a hibás font a másik csoportban van. Ha nem, akkor az elsõ csoportban. Ezután csak a gyanús csoport felét aktiválja, majd megint a felét!
ivjoe
Hmm, leszedtem az összes betûtípust, párat kivéve, és elindult. Felraktam újra a fontokat és megint nem indul. Grrrrrr!
ivjoe
Programot, ugyanis csak a CS CE van fenn, és nem indul. Lehet, hogy ez a Cool Type valami betûtípus lesz?
Iori
köszi! nekem is vmi hasonlot sikerült elõhozni 😊 de pár hely még mindig nem olvvasható sajna 😞 Köszi mindenesetre!

I love this game!

jointeer
ne ugyanaba a mappába rakd a programokat (nekem ugy ment)

köcsög

ivjoe
Hmm, most látom, hogy egy csomó plug-in fennmaradt.
ivjoe
Leszedtem a CS2-t, felraktam a CS CE-t, hogy ,majd utánna szépen felrakom a CS2-t.
A CS CE ezzel a hibaüzenetel betöltéskor kilép: "Could not initalize Photoshop failed to initalize cool type."
Na ez mi?
Aquir
én az Adjustments/levelset ismerem 😊

igy kicsit olvashatóbb 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Iori
sziasztok

lenne egy nagy kérésem, ezt a képet vmilyen módon átlehet ugy alakitani hogy tisztán látszodjanak rajta a szövegek? probáltam a contrastot meg a levelst változtatni, de nem jártam tul nagy sikerrel. Vki tud nekem segiteni hogy egy ilyen régi fax dokumentumot (amin már nem nagyon látszanak a szövegek) hogyan lehet ugy átalakitani hogy látszodjanak rajta a szöveg? elõre is köszi
htx

I love this game!

Crem
A NERO-ban van "ilyen" szerkesztõ. Ehhez nem kell PS. Ha viszont egyedi borítót akarsz (családi, esküvõ stb.) akkor lesz szükséged a PS-re.