Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Szóval ez akkor jó lesz egy A4-esre?
Mer ha igen akkor megyek a suliba és kinyomtattatom.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Szóval. Egy A4-es lapra csinálnám a cuccot, ami ugye 297mm X 210mm-es.
Ha arr szeretnék rakni egy 1024x768px-es pc hátteret, akkor hogy egyeztessem a méreteket? Ha megnyitom a hátteeret, és beállítom a Documentum size-ot, ráteszem az A4-es lapra, de nem egyezik a méret, a rárakott kép tök pici. Szóval ebben kicsit segítsetek! Thx! 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
köcsög
(Nem ilyen egyszerû Wordos-akármit kértek, hanem wmi designos vmit 😄)
Plz! 😊)
Kéne csinálnom vmi A4-es képet az osztályunk ajtajára(ráírni hogy hanyadik osztály, és melyik terem). Semmi öteltem nincs. 😞(
Nem tudnátok segíteni?
ÉS mennyiért lehet venni egy ilyen drágaszágot? <#eplus2>#eplus2>
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Akár hogyis próbálom nem megy. 😞 Nem lakik valaki Debrecenben? Az segíthetne.
Ha megnézted a képeket, figyelemmel hallgatlak.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Amúgy amit csináltál vele az szép, nehogy megsértõdj, nem a munkáddal van a baj, csak maga kocsi fos:S
köcsög
Ki "radírozod" a férfi teste körüli pixel tömeget 😊)
Ha zoomolva csinálod egész jó eredményt lehet elérni.
futtatás
sugó támogatás
keresés
internet
csatlakozás
programok hozzáférhetõsége (na erre lövésem sincs mivel lehetne kiváltani)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?