Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köcsög
Nálam tiszta bug és szaggat.
De a lemezen vagy az iso-n ott van.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
És egy ilyen végeredményt kaptam:
Végülis semmi értelme meg azt se tudom mi lenne, de azért jó <#vigyor>#vigyor>
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Szép kis logó, egy website-on jól mutatana 😊
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Website tutor
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ezt dobtam össze nem rég az új PS 9el, na nem mint ha a 7-esel nem ment volna, csak teszteltem a progit hogy mily újdonságokat lehet benne elsõre fellelni 😊
megadtam a nevet, email-t, katt a reg-re és aszonta a regisztráció teljes
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Most meg már kellene normális betût gyártanom.
Próbálgatós módszer: Ezekel próbálkozz: 72, 96, 120, 300 Ezeket beírod, látod a változást. A trükk az benne, az, hogy minden egyes változtatásnál újra rá kell húzni a másik képet. Tehát megnyitsz egy A4-es képet, a látrehozáskor már be is írhatod a 72- DPI-t (pixel/inch). Majd ráhúzod a képet. ha nem jó, akkor törlöd a ráhúzott képet. Fogod, Image size, beírod, hogy 96 és így tovább. Ha egyik sem lenne jó, akkor próbálkozz olyan értékekkel, ami a legjobb eredményt adó számnál volt. (Ezt csak azért írtam le, mert jó gyakorlat ismerkedni az átméretezéssel.)
A lényegretörõ módszer. Megnyitod mindkét képet. Amit át szeretnél tenni az A4-esre, annak megnézed a DPI értékét. (image size-ban van) pl.: legyen ez az érték mondjuk 300 DPI. fogod, és létrehozol egy olyan A4-es képet, ami ennél kisebb DPI-jû, mondjuk 150 DPI, majd ráhúzod. Ha a ráhúzott kép nagy lenne, fogod és a Ctrl + T-vel lekicsinyíted.