Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazza
segítene vki? egy tövises ide oda cavargó futónövényt kéne csinálni...
amolyan keretnek...ha vkinek nem nagy gond... no mindegy, azért köszi! 😉

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

nm

ivjoe
kb
htx
Valahogy így gondoltad?

jointeer
mer rosszul raktad be?:_

köcsög

Sland
a plug-in ek mér nem mûködnek nekem ha berakom az adott mappába?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
2900

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

ivjoe
htx elõre is.
Húh, hááát megpróbálom.

ivjoe
És úgy meg tudod csinálni , hogy csak egy fehér lap legyen, villám nélkül. Mint egy lefotózott fekete-fehér textil.

Vagy, leírvád, hogy hogy csináltad?
Vagy, csinálnál belõle egy actiont és az atn filet elküldenéd?
Nem, teljessen saját munka.

ivjoe
Ez tutorial alapján csináltad?
ivjoe
Jaa értem. Nem textúrával készült. Alien skin villám efekt, és fõleg döntött ecsetvonások, és élesítésekbõl áll a kép, plusz néhány finomítás.

jointeer
.as:dAS:AS:ivdzsó mijen lokoak<#idiota><#idiota>

köcsög

ivjoe
Ezt a képet úgy csináltad, hogy volt egy képre ráraktad ezt a "textúrát" (a szövetet). Nem? Na, én azt kéremszépen.
Ha tutor alapján csináltad, az is jó.

Tényleg van itt olyan egyén, akinek vanik pár jó textúrája/template-je?
ÕÕõ (most egy nagyon idiot kérdés) mivan ? <#idiota>
Nem igazán vagyok tisztában a fogalmakkal...

ivjoe
Ezt a template-et kölcsönadnád?
Csináltam egy hátteret , bár azt nem tudom, hogy mit akar ábrázolni. <#idiota>

ivjoe
Születésnapomra kaptam. 😄
De IRL nem jocó a nevem. 😄
Dichter
LOÁL logo 😄😄 <#taps>

ivjoe
Ja igen, abban a magyar verzióban, amit én láttam nem lehetett állítani a nyelvet.
Hmuda
Kösz, de csak magyar verziót találtam. Végülis mindegy, mert még így is angol nyelven használom, mert ahoz vagyok szokva.

(Bénáztam egy kis ideig magyar nyelven, aztán meguntam és mentem a beállításokhoz váltani.)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Igen ez igaz, bár még ilyen probléma nem igen adódott nálam.

ivjoe
Ha rám hallgatsz, ne használj magyar PS-ot! Sztem semmivel sem fogod gyorsaban megtanulni a magyart. (soha nem tanultam angolul, mégsem gond!)
Mondjuk ha segítséget kérsz valakitõl, annak nagyon valõszínû, hogy angol verziója van. Az meg elég hülyén hangzik, hogy: "Nyomd meg balról a 3. gombot, majd alulról az 5.-et, itt van egy jelölõnégyzet, meg két rádiógomb, négyzetbe pipa, és nyomd meg az aló rádiógombot. Ebbõl mennyi rögzül az emberben? Pont annyi! Semmi! Egyszer megcsinálod és el is felejted!

Az összes tutorial az angol nyelvû verziókon nyugszik. A Photoshop-os oldalak is az angolt használják. (Nem rég a digiretuson volt is belõle hõbörgés, hogy miért angolul írják ki a parancsokat. Megoldás: Angol - Magyar PS miniszótár.)
Az angol PS-ban megszerzett tudásod más progikban is tudod használni. Pl.: A blur, az mindenhol blur.
chicco
a jó tutorok angol nyelven érhetõek L.Mindig utána nézni a filterek közt ki mire fordította macerás sztem

artschi
pl. eltérõ billenytûkombinációk (legalábbis a korábbi verzióknál ez volt).

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Miért, nem jó a magyar verzió ?

ivjoe
CS - (Creative Suite)-(8.0)-t, vagy CS2-t (9.0) át szerezz. A magyar verziót nem ajánlom.
ivjoe
Htx!
chicco
én a goodtutorials.com -ot használom már régóta sok dolgot tanultam és bízvást állíthatom magadtól tudsz a legtöbbet tanulni.Egyszerüen csinálod csinálod csinálod gyakorolsz és 1 idõ után berögzõdnek dolgok.Én már a gépet is a ctrl+d vel akarom deselektálni:-)

Hmuda
Bocs, félrenéztem.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

jointeer
cs2 a kilences

köcsög

Hmuda
Azért beszerzem a 8.0-sat, csak nem voltam biztos a CS2 megjelelölés miatt, mert azt gondoltam, hogy valami kisegítõ program lehet.

chicco
simán jó az alapok u.a szerintem amennyit 1 kezdõ észrevesz<#wow1>

Hmuda
Ja hogy már ott tart? Eh ok, köc.

jointeer
8 vagy kilenc-.-

köcsög

Hmuda
Kicsit elkezdtem behatóbban foglalkozni a PS-al, megicsnáltam pár tutorialt a fenti linken. Csak annyi érdekelne, hogy a 6.0 is megteszi, vagy inkább foglalkozzak a 7.0-val?

Crem
Megkésve ugyan, de én se akarok lemaradni!😊

Boldog születésnapot Joe!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

chicco
csináltam 1 szinátmenetet kb 5 stoppal.Kékes szürke.Mivel tetszett nyomtam,new save el is mentette de most nem tudja betölteni<#szomoru1><#confused>

ivjoe
Mit csinálsz? Írd le pls, mert elvileg simán mennie kell.
chicco
Sziasztok.Miért van az ha elmentek 1 gradientet ,utána nemtom betölteni??<#nemtudom><#falbav>

ivjoe
Duddits
Boldog Szülinapot ivjoe!

ivjoe
Jah. Gagyi lett. Igen, az IR GIF optimizáló algoritmusa nagyon gány. Ezzeh használj Animation Shop-ot, vagy Ulead GIF Animatort. Utóbbi algoritmusa jobb.
Mr_no_NaMe
#2852 ezû!
ivjoe
Htx.
Milyen módszer?
Mr_no_NaMe
Bódog Szülinapt😊
Egyébként asszem megszerzem a legújjab photoshopt mer ez má eléggé elavult:S
A módszereddel már énis próbáltam (vagy lehet hogy másképpen) de az elég gagyi lett!
Namajd az új photoshoppal...
ivjoe
Htx! Azlesz. 😄
Dichter
HB! <#pias>