Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sickness
hi!
Tudna valaki segíteni nekem hogy lehet csinálni Flash-es cuccot?
htx.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

drowns41
Sziasztok! Bocsi elõre is de elakadtam. Nem Photoshop, hanem Coppermine.
Beírom ide hátha ti tudtok válaszolni.

Tehát Coppermine galériába szeretnék képeket feltölteni, de nem 5-ösével ahogy engedi alapból. Van egy olyan menü hogy kötegelt feltöltés. Na most amikor rányomok ezt írja ki:

Ez a funkció lehetõvé teszi egy köteg - FTP-vel a szerverre másolt - fájl hozzáadását a képtárhoz.

Válaszd ki a könyvtárat, ahonnan hozzá akarsz adni a képtárhoz fájlokat

És ez alatt nincs semmilyen választási lehetõség, csak a nyelv, de az nem oda tartozik. Csináltam egy mappát kint a menüben, de nincs benne kép. Az a kérdésem, hogy FTP-rõl melyik mappába töltsem fel a képeket, mert nem kevés képrõl van szó és 5-ösével kis idõ lenne feltölteni. Remélem így érthetõ. Elõre is köszönöm

És bocsi még 1x

http://sum41.uw.hu

ivjoe
Lehet a progi vektografikus, ha a kép raszteres ("pixel grafikus", ahogy te fogalmaztál).
paxyene
megoldottam csináltam egy nagy üres képet majd bele illesztgettem majd levágtam

chicco
HÁT HA PIXEL GRAFIKUS progit használsz akkor a képet pixeles lesz egyértelmû.SZvsZ olyan progit kéne keresni ami vektorgrafikus. Ez csak 1 5let de valami ilyesmi.

paxyene
nah hellosztok! elég láma kérdést teszek föl most nektek , szóval van pár képem és ezt szeretném egy nagy képpé alakítani! már próbáltam mindent de a megoldás nekem a paint lett de ezzel iszonyat sz@r megcsinálni, van vmi könnyû megoldás?

Aquir
nem sok = néhány 😊)

ugyanazt montad

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ivjoe
Az aluk között nemsok. :C
Aquir
azért néhány egész jól illeszkedik 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ivjoe
Google --> textures
😄
nincs mit
Met
ú, köszi😊
épp most szenvedtem vele de nem sikerült
be is raktam a kedvencek közé az oldalt

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ivjoe
Áhh, nemjó, látszik az illesztés :C
ivjoe
Sickness
<#eplus2>

ivjoe
Megláttam, már hasonlítottam is össze hen-tes képeivel. 😄
Sickness
látom én is, csak mondom láttam mán ilyet.

ivjoe
Nem ugyanaz a 2 kép. (Szemöldök közötti ránc.)
Aham, ezt már láttam valahol, én is ez alapján csináltam, mert megtetszett az effekt, de higyjétek el, az általam készített képen, az én pofám látható.

Dichter
Szerintem mindenki döntse el maga, hogy mit lát a képen. Szerintem nem ugyanaz a 2 kép, bár eléggé levágós a hasonlóság.

Sickness
esz nemugyanaz? D:

Dichter

Sickness
az alsó kettõt már valahol láttam :/
asszem hen-tes forumuserinfojaban :///

Igen, lefényképeztem magam, majd photoshopal modosítottam itt-ott a képeken.

Duddits
És ezt fényképezõvel csináltad? VAgy mi?

Szereztem kölcsönbe egy fényképezõ gépet, eredménye:
Ezt ma csináltam: kép1

Ezt pedig tegnap este: kép2
Meg ezt is:
kép3

vélemény?

Metwork
köszi
asszem jó lesz kezdésnek😊

I will use google before asking stupid questions.

Crem
ez egy jó kérdés! 😊

Multkor én is rengeteget próbáltam , de nem jött össze!😞
Aztán "loptam" egyet ! Lementem a mûhelybe és lefotóztam macroval egy (sibu) ajtót.

Ez ugyan nem az én képem de ilyet tudok adni!😊)

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Met
hogy tudok olyan felületet csinálni, hogy egy szálcsiszolt aluminiumra hasonlítson?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Breki33
igen ezt próbáltam, de csak akkor változott ha rákattintottam sima görgetésre nem
ivjoe
Kijelölöd az egérrel a szöveget, rámész a betûtípus választó legördülõ menüre, majd scrollozol az egérrel. De vannak font-viewerek is.
Breki33
Nem Ariel azt hiszem vmi sharif, de szerintem a betûtípus jó inkább a vastagítás érdekes

ja Photoshop-ban hogy lehet az hogy beírok egy szöveget és megyek lefelé a betûtípusokon és közben látom hogy néz ki.
modellmaker
Itt meg is tudod keresni hogy melyik betûtípus az.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Dichter
Már amennyire szakmai a szemem 😊

Szerintem minõségileg egyáltalán nem rossz, csak kéne valami nem alap windows fontot keresned. Ez ugye Arial?

Hogy hogy fog kinézni amit írtam, azt meg nem tudom, mert épp nem tudom kipróbálni sem. Próbáld ki, meglátjuk 😊

Breki33
És szerinted azzal meg lehet szebbre csinálni?

Magyarán szakmai szemmel a mostani milyen?
Dichter
Akkor tegyél rá egy stroke effektet, jobb ötletem nincs 😊
Esetleg type selection tool (asszem ez a neve, amikor csak a betûk körvonalát teszi le kijelölésben, nem vagyok Ps közelben) aztán select > modify > expand 1px, majd kitöltöd fehérrel.

Breki33
Az, hogy arra rányomva nem igazán változik, más betütipusnál is néztem ott kicsit vastagodik de ottsem annyira amekkora a különbség

A karakter palettán az ál-félkövérrõl beszélek.
Dichter
Van a betûstílusoknál ilyen, hogy Bold. Azzal mi a baj?

Breki33
készítettem most egy ilyet

Az érdekelne, hogy tudom a Focust szépen megvastagítani a bold-ra nem igazán reagált így kénytelen voltam layerekkel megcsinálni de nem lett igazán szép
Dichter
Tulajdonképp akkor a font a kérdéses dolog, nem is a tecnikai megvalósítás.

Breki33
Eddig ilyesmi van

Breki33
ráírni ilyen betûstilussal

ugy hogy pont így nézzen ki mint a képen
Dichter
Kijelölöd a ford Focusos részt a rectangular marquee toollal, kitöltöd az alatta levõ kékkel, és ráírod, hogy new ford Focus. Mi ebben a nehéz?

Breki33
kell természetesen, deha tudtok jobb Ford logot az lehet.

Nem néztek BL meccseket? P
Breki33
igen kellenek, de picit kijebb mehetnek, és a méret is adott
modellmaker
Nekem mind1 de ha nem nyögi el hogy kell-e a két logo akkor nem tom mit csináljak vele pontosan. Fölöslegesen meg nem dolgozok. nem mintha nem meló lenne 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ivjoe
Már vártam, hogy mikor fogsz egy új reklámtáblás problémát felvetni.
Méretben gondolom emaradna ez. Viszont helyet a feliratnak csak a 2 logo kicsinyítésével, oldalra tolásával, illetve a szöveg kicsinyítésével tudok nyerni.
MM, csinálod, vagy ránézzek?
jointeer
nem értelek akkor csináld meg ujra vagy mittomén

köcsög

modellmaker
Ekkorában? Ford emblémák is kellenek a két oldalra?

Duddits
Adobe.CS2.PremiumPlus.DVD.v1.2.MANiacs

Ez mibe külömbözik a simától?

Breki33
Sziasztok, kéne a profiktól egy kis segítség
van ez a bajnokok ligája reklámtábla amit készítettem

Egy kicsit pixelesedett mert össze kellett nyomnom.

Szval nem teljes a felirat mert ennek kéne ott lennie.

New For Focus

szóval kéne egy New elé és a Focus nagybetûvel
ahogy itt látható. Meg tudná ezt nekem valaki profin csinálni?