Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudna valaki segíteni nekem hogy lehet csinálni Flash-es cuccot?
htx.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Beírom ide hátha ti tudtok válaszolni.
Tehát Coppermine galériába szeretnék képeket feltölteni, de nem 5-ösével ahogy engedi alapból. Van egy olyan menü hogy kötegelt feltöltés. Na most amikor rányomok ezt írja ki:
Ez a funkció lehetõvé teszi egy köteg - FTP-vel a szerverre másolt - fájl hozzáadását a képtárhoz.
Válaszd ki a könyvtárat, ahonnan hozzá akarsz adni a képtárhoz fájlokat
És ez alatt nincs semmilyen választási lehetõség, csak a nyelv, de az nem oda tartozik. Csináltam egy mappát kint a menüben, de nincs benne kép. Az a kérdésem, hogy FTP-rõl melyik mappába töltsem fel a képeket, mert nem kevés képrõl van szó és 5-ösével kis idõ lenne feltölteni. Remélem így érthetõ. Elõre is köszönöm
És bocsi még 1x
http://sum41.uw.hu
ugyanazt montad
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
épp most szenvedtem vele de nem sikerült
be is raktam a kedvencek közé az oldalt
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
asszem hen-tes forumuserinfojaban :///
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Multkor én is rengeteget próbáltam , de nem jött össze!😞
Aztán "loptam" egyet ! Lementem a mûhelybe és lefotóztam macroval egy (sibu) ajtót.
Ez ugyan nem az én képem de ilyet tudok adni!😊)

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ja Photoshop-ban hogy lehet az hogy beírok egy szöveget és megyek lefelé a betûtípusokon és közben látom hogy néz ki.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Szerintem minõségileg egyáltalán nem rossz, csak kéne valami nem alap windows fontot keresned. Ez ugye Arial?
Hogy hogy fog kinézni amit írtam, azt meg nem tudom, mert épp nem tudom kipróbálni sem. Próbáld ki, meglátjuk 😊
Esetleg type selection tool (asszem ez a neve, amikor csak a betûk körvonalát teszi le kijelölésben, nem vagyok Ps közelben) aztán select > modify > expand 1px, majd kitöltöd fehérrel.
A karakter palettán az ál-félkövérrõl beszélek.
Az érdekelne, hogy tudom a Focust szépen megvastagítani a bold-ra nem igazán reagált így kénytelen voltam layerekkel megcsinálni de nem lett igazán szép
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Méretben gondolom emaradna ez. Viszont helyet a feliratnak csak a 2 logo kicsinyítésével, oldalra tolásával, illetve a szöveg kicsinyítésével tudok nyerni.
MM, csinálod, vagy ránézzek?
van ez a bajnokok ligája reklámtábla amit készítettem
Egy kicsit pixelesedett mert össze kellett nyomnom.
Szval nem teljes a felirat mert ennek kéne ott lennie.
New For Focus
szóval kéne egy New elé és a Focus nagybetûvel
ahogy itt látható. Meg tudná ezt nekem valaki profin csinálni?