Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudtommal photoshop-ot eddig még házilag nem magyarosítottak, hanem kiadták magyar nyelven is. Momento asszem a cs2-öt még nem adták ki magyarul. Ez van. Kattingatni kell világtalanul a Filter menüben. :-))

De lehet hogy tévedek, és egy ráérõs ember lemagyarosította, de ilyenrõl nem tudok.

Üdv:
DJviolin

segtíség kellene: magyarításra lenne szükségem CS2 höz...
Köszy
Harder
megnyitod mindket kepet a progiban, majd a kicsit belehuzod a nagy ablakába

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

Rash87
Hellsoztok.

Lehet h hülye kérdés,de nem tudjátok hogy pl van egy nagyobb kép,és arra hogyan lehet rátenni egy kisebb képet? Mert már 1 ideje ezzel szenvedek,eddig sikertelenül...

Glory, Glory Man. United!

b-type
thx, rászánom az idõt ami kell.
😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Dichter
Itt is van Elleszel vele egy darabig szerintem 😊

jointeer
igen, az sok idõ:/

köcsög

Dichter
Mivel nem olyan bonyolult rajz, van rá egy elég idõigényes ötletem. Kinagyítod amennyire csak tudod, és pen tool-lal körberajzolod. Ezután vektorosak lesznek a körvonalak, nagyíthatod akár lepedõ nagyságúra is. Azután meg kiszínezed. Van valami tutorial errõl, mindjárt utánanézek.

b-type
szeretnék konkrétabb lenni, de nem könnyû..😊
pont a pixeleken, a kis felbontáson lenne jó változtatni, mivel az eredeti kép amihez nyúltam ekkorka volt, így sajnos be van határolva a mozgás.😞
Alapvetõen azt szeretném elérni hogy jobban kivehetõ, és finomabbak legyenek a határvonalak.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Dichter
Szebbé tenni. Ez olyan konkrét 😄 Nagyobb felbontásba nem nagyon tudod rakni, mert pixelesedik. Esetleg ha van konkrét ötlet, mit értesz szebbé varázsolás alatt 😊

b-type
srácok, segítség kellene.
A linkelt képet szeretném szebbé varázsolni, lövésem sincs hogyan lehetne nagyobb felbontásra mágiázni, vagy bármiféle módon szebbé tenni, szal tudnátok segíteni?
kép:

elõre is thx, akár kép, akár tanács formájában érkezik. 😊

Dichter
Légy erõs! Nem én satíroztam ki feketére, ilyen a kép 😊

De egyébként nem rossz ötlet, lehet megcsinálom most. Köszi 😊

Crem
ha a csövet nem satírozod ki feketére, hanem adsz neki egy fémes mélységet élethûbb lett volna.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Sztem jó kép, csak a pisztoly összeillesztési vonalait próbáld meg eltüntetni.

Dichter
Áz. Haveré 😊 És már így is munkálkodtam rajta, hogy ne látszódjon annyira. Egyébként telefonos kép.

jointeer
600ftos pyztoly<#smile>

köcsög

Dichter
Jóvan, ügyes vagyok, talán png-be kellett volna menteni <#falbav>

Dichter
Ezt csak úgy. Semmi komoly, csak tetszett a kép 😊

Amse
a kis miniatûr képre kell kattani a cs2-õben már nem a szövegre.

Atika :o)
Sziasztok azt hogy tudom megcsinalni hogy regebbi photoshopban mukodott hogy lenyomtam a ctrl es rakattintottam egy layerra es ami azon volt azt kijelolte most meg nem csinalja.

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Dichter
#3031-ben lévõket olvastad? Mennie kell.

Met
na ja, de vajon miért nem látszott ami export után látszott?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Dichter
Ezzel a megoldással csak az a baj, hogy nem mûködik, ha a háttér többszínû.

Met
na közben megoldottam, úgy néz ki
amikor webre exportálom ott a színekben beállítottam azt a színt ami nem kell átlátszónak, így jó
csak azt nem értem, hogy a picsmarekbe nem látszott az a szín se a szerkesztésnél se az exportálás elõnézeténél

Dichter
Titkos a dolog, vagy esetleg megosztod velünk? Egyébként alternatív megoldás: Kijelölöd a kívánt részt, ha egy layeren van, akkor ctrl+c, ha több, akkor ctrl+shift+c, majd File > New > Background: transparent, ctrl+v. Ezek után save as > valami.png. Ennek muszály mûködnie.

Met
Corelbe importáltam be, pedig ott jó szokott lenni a gif.
Paint Shop-ban is van háttere, igaz nem fekete.

Dichter
Ha mondjuk ACDSee-ben nézed, akkor az ott is marad. De ha mondjuk ide beszúrod, akkor már egybõl nem lesz háttere. Ez azért van, mert egy kép mindíg és MINDÍG négyzet alakú.

Met
a psd-n van egy réteg, átlátszó háttéren
elmentem gifbe és ahol átlátszónak kellene lennie ott feketeség van

ivjoe
File --> Save as... --> CompuServe GIF (*.GIF)

Különben nemértem.
Met
Vagy egy psd-m, azt szeretném elmenteni gif-be, de az a rész ami átlátszó lenne, fekete lesz. Az exportálás elõnézetén átlátszó. Ha png-be mentem akkor jó csak a méretét nem tartja meg.
Hogy tudnám gifbe menteni átlátszó háttérrel?

ivjoe
GIF-be, vagy PNG-be mentsd. (Szvsz inkább PNG.)
Fogod, kijelölöd a fehér részt, majd nyomsz egy del-t. Erre a háttér nem fehér lesz, hanem szürke-fehér négyzetekbõl fog állni (defaultban). Majd mented PNG-ben, így a háttér transparent, vagyis átlátszó lesz.
Üdv!!!
Azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet lementeni CSAK az objektumot photoshopban!!!
Tehát nem a teljes ablakot menteni el, hanem csak azt amit a fehér alapra készítetttem.

REAL MADRID

paxyene
nemtom mirõl beszélsz :C

ivjoe
Clone stamp tool? (van más megoldás is asszem, de most jobb nem jut eszembe.)
paxyene
Hellosztok! újjab béna kérdésem lesz hozzátok! tehát van egy papírmintám ami gyûrütt hajlott stb (ez egy ecset) és nem tudom hogy hogy lehetne a képet rávinni mert mivel ecset ezért kikell választanom egy színt így meg nem olyan mintha tényleg meglenne gyûrödezve! 😊 hát remélem értettétek

jointeer
omfg:o

köcsög

ivjoe
ivjoe
privi ment
htx

http://gaborszantai.co.uk/

ivjoe
hmmm, van pár ilyen cuccom, szétnézek
halihow,

olyan plug-in-ekre lenne szükségem, amelyekkel keretezni tudok (pl. giccses esküvõi...)

elõre is köszi...

http://gaborszantai.co.uk/

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

köszi, erre gondoltam, már kész is a kép ...
köszi még 1x

oké-oké, mondtam hogy valami ilyesmi ..., nincs olyan ecsetem hozzá 😞, elszaladok egy festékboltba ...

Jééé hát feltûnt? hihetetlen, ha nem mondod, nekem le sem esik.
Valami értelmesset is mondasz ami hasznára lehet drobnak, vagy lököd a süket dumát tovább ?

jointeer
ez nem égetett:c

köcsög

Na valami ilyesmit tud az a plug-in 😊

valami ilyesmire gondoltam, mint ezen a lapon a kép széle