Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
don't give a fuck
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
don't give a fuck
Hogyan lehet targa fájlba úgy menteni, hogy átlátszó legyen a háttér? Például ez a kép kellene, csak fehér háttér nélkül.
Kösz elõre is!
don't give a fuck
Az elõbb töröltem le😊
Mehet vissza.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Sajna én nem tudok segíteni!😞
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Van egy Photoshop/ImageReady kérdésem.
ImageReadybõl hogy lehet úgy html-t menteni, hogy a szöveg réteg html szövegként szerkeszthetõ maradjon?
CS2
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Most csináltam az iskolának egy kis honlapot állítólag nagyon jó lett.
Nagy része photoshop ezért megkérdezem milyen.
Mi a véleményetek az oldalról?
http://sum41.uw.hu
Lehet olyat csinálni, hogy a rounded rectangle tool-al húzott formának csak a szegélye legyen meg? Ezt a szegélyt be lehet állítani valahol? Mindenképpen egy szaggatott vonalas keretet akarok....
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
vegyél inkább egy komolyabb eszközt hátha ahoz adják alapbol😊
nállunk a cég a multkor vette egy egész jó A3 as scanert és ahoz a 6-os járt alapból😊
na a 8 ashoz nem tudom mit kéne venni😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A magyarok kicsit szemét módon állnak hozzá. csak a teljes csomagot adják kb. 280.000.-ft-ért.
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92