Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shad0w
Most kipróbáltam, de így sem jó... Már kezdem azthinni, hogy importálni csak így hátterestül lehet, és valami egyedi módon oldották meg az alapból játékban lévõket...

don't give a fuck

Met
azt próbáltad, hogy csinálsz egy új doksit, átlátszó háttérel, arra csinálsz egy új réteget amire beilleszted azt a kivágott részt ami kell, (pl a lentebbi képrõl a fejedet😊 és elmented

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

shad0w
Nem sajnos, éppen ez a pláne a dologban. Egy játékhoz kellene (Fifa Manager 06) ugyanis a játékosok képét csak tagra fájlból lehet importálni. Valahogy biztos meg lehet csinálni, hiszen az eredetileg a játékban lévõ képeket is belerakták valahogy, de hogy hogyan...

don't give a fuck

Met
gif nem jó?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

shad0w
Üdv!

Hogyan lehet targa fájlba úgy menteni, hogy átlátszó legyen a háttér? Például ez a kép kellene, csak fehér háttér nélkül.

Kösz elõre is!

don't give a fuck

chicco
Szerintem szerezz be 1 Angolt én nem tudom ,hogy lenne nyelvi fájl (de lehet)

xelag
sziasztok,az lenne a kérdésem hogy letöltöttem a photoshop cs2-t magyar változatát,és át kéne valahogy állítani nekem angolra,mert már azt megszoktam,please help me.
Köszi!
Az elõbb töröltem le😊
Mehet vissza.
Gladiator
majd ha lejárt

Letöltöttem a photoshop cs-t, de nem engedi regisztrálni, miért?
paxyene
😊 ígyvan, nah mind1 a sima cs is azt tudja betütipusokba mint a cs2 szal sztem ha betûket akarok rányomni használom azt😊 jah és bocsi mindenkinek ha ,,szpemmeltem" volna itt a topigba

smici
nem egy font-tól leszel ps mágus :p

Úgy érzed nyomott vagy?

paxyene
azért köszi a segítséget 😊

paxyene
a matrix betûtipus pl nem megy

Aquir
akkor nemtom

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

paxyene
aha

Aquir
tft-be van a betûtípus a windóz/fontsban? (vagy hol)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

paxyene
ok megvolt a frissítés de nemjó😞 lécci segítsetek nem akarok a simával szerkeszteni

Aquir
f5 - nézet/frissítés 😊

paxyene
nemtom frissíteni? hogy -?

Azért kérdezem, mert találtam a neten olyan weblap sablonokat, amikhez mellékelték a Photoshopos PSD változatukat. Namost az utólsó szóközig egyezik a HTML verzióval(tehát nem csak a grafika van rajta, hanem a szöveg is). Próbáltam kimenteni HTMLbe, de sajnos mindig képként menti el a szöveges részeket is. Vagyis nekem eddig nem ment, de holt biztos hogy mûködik.

Aquir
nekem egyszer volt olyan hogy csak akkor vette be a betûtípusokat ha bementem a windows/fonts -ba, és frissítettem egyet (megnéztem egyáltalán ottvannak e a fontok hogy nem e tûntek e el =)

Crem
újra kell telepíteni a betûket...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Életben 2x indítottam el az IR-t azt is véletlenûl.

Sajna én nem tudok segíteni!😞

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Üd. mindenkinek!

Van egy Photoshop/ImageReady kérdésem.

ImageReadybõl hogy lehet úgy html-t menteni, hogy a szöveg réteg html szövegként szerkeszthetõ maradjon?

CS2

paxyene
Hellosztok! lenen egy kis bajom, vannak betûtipusaim és a photoshop cs2-õvel nem akar azzal írni konkrétan nem csak 1 betûtipus hanem avgy 20, ez vmi hiba? nektek volt már ilyen? mert a photoshop simával megy nem értem😞

ivjoe
HA nem nekem kellene kitalálni, h mit akarsz, annak örülnék.
Aquir
csináltam egy sima de szép sasátalakítást😊 csak egyelõre nem tudom felrakni mert Szegeden nincs netem :I

bazza
ok, a szinezés megvan...de a szaggatott vonal nincs. na mindegy😊

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

ivjoe
Mivan? Amirõl eddig beszéltünk, az egy gyûrû alakú kijelölés. A színt még csak-csak értem. Azt így tudod változtatni. Ajánlatos új réteget létrehozni a kijelölt területbõl: Ctrl + J. Ha kész, akkor Ctrl + U. Bejön egy ablak, colorize-t kipipálod (preview alapból ki van), legfelsõ csúszkát húzgálhatod.
Ha valaki tud segiteni akkor([email protected]).Most mennem kell.Csáó
bazza
a színét és típusát nem lehet kiválasztani? 😞(

Valaki segitsen!:hogy tudom magyar menüssé tenni(magyaritani)azAdobe Photosop Album StarterEdition 3.0_át???KÖSZÖNÖM!!!!
ivjoe
Persze, select --> modyfied --> border. Beírod, h mekkora legyen a szegély és kész.
sztem cool
drowns41
Sziasztok!
Most csináltam az iskolának egy kis honlapot állítólag nagyon jó lett.
Nagy része photoshop ezért megkérdezem milyen.
Mi a véleményetek az oldalról?

http://sum41.uw.hu

bazza
Hi all!
Lehet olyat csinálni, hogy a rounded rectangle tool-al húzott formának csak a szegélye legyen meg? Ezt a szegélyt be lehet állítani valahol? Mindenképpen egy szaggatott vonalas keretet akarok....

BBird
10db maxell 1,44 floppy -t. :-))
Bobber
hát ja😊
vegyél inkább egy komolyabb eszközt hátha ahoz adják alapbol😊
nállunk a cég a multkor vette egy egész jó A3 as scanert és ahoz a 6-os járt alapból😊
na a 8 ashoz nem tudom mit kéne venni😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

artschi
jáj, az sok <#szomoru1>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

BBird
Én is arra gyanakszom, hogy valami betûtípus lesz az, csak nem értem, hogy miért...
BBird
Nekem 210e magot mondtak. :-)
artschi
hát, egyelõre maradok a korábbi verziónál, de egy hivatalos verzió nem lenne rossz 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Crem
Ha nem olyan égetõen fontos, várj még egy kicsit. Én is azt teszem!😊 Lesz még a dollár megint nagyon lent és akkor kb. 80ezer körûl meg is úszom!

artschi
ha letöltöm az Adobe-tól? Végülis nem sok szvsz.

Crem
kb. 100.000.-ft ha letöltöd az Adobe oldalról.(EZ csak A PS!!)
A magyarok kicsit szemét módon állnak hozzá. csak a teljes csomagot adják kb. 280.000.-ft-ért.

artschi
mi pénzbe került a legális?

Dichter
Custom betûtípusok nem zavarhatnak be?

BBird
Errefelé nemigen lesz tört verzióval megáldott szoftver. :-)
Szóval senki nem tud semmit...
Tölts le egy tört verziót<#idiota>

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92