Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

paxyene
nem vagyok kezdõ de pár dolgot nem látok át, ezért kellene eza help!

paxyene
Hellosztok! nemtom mennyire nagy kérés-e , bátortalanul de megkérdem: vki csinálna print screeneket a fenti menüsorról? minden opcióval tehát pl réteg és azon belül is minden funkcioról? :$ a photoshopcs2-rõl van szó, az effectek megvannak, csak a maradékról kellene😞, magyar a photoshop-om és nem akarom leszedni a külföldit, szal ha vki azt akarja mondani hogy szeggyem le az angolt akkor ne is irjon semmit, vagy ilyen amit kértem létezik vhol? mert sztem sok mindenkinek jól jönne! elõre is megaTHX!

Harder
A layer palette-n van fent egy legördülõ menü, ott

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

Sziasztok megint lenne egy kérdésem.Hogyan állítok át egy lyert normál módról screenre?

Aquir
igen, az space-szel mükszik 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Asszem lasszónál is lehet egyenes vonalat.. ha nem shift, akkor space gomb? nálam müxik

Dichter
Jaaaahogy lasso tool??? Bazze 😄😄 Annál tényleg nem mûxik. Úgyhogy: #3199

Amse
minek akarsz te lassonál egyenest húzni?arra van ott másik kijelölõ tool.

,de mondom hogy ez lassonál nem mûködik a többinél igen

Dichter
Akkor vegyél új billentyûzetet, vagy én nemtudom, de többmillió ember közül, csak neked nem megy 😄

Amse
raksz 1 pontot aztán shift+ másik pont akárhová.így össze kell kötnie egyenes vonallal.

így sem mükszik 😞

Dichter
Elõször kezdd el húzni a vonalat, utána nyomj shiftet.

mondom photosop 9.0 ban a brush tool az müxik shiftel de a lasso meg a capslockos lasso az nem....

Pedig azzal kell, tartsd lenyomva miközben kijelölsz.

shiftel nem lehet 😞

próbáltam 😊

Dichter
Mindenféle egyenest a shift-tel érhetsz el.

és még azt is szeretném megkérdezni ,hogy a polygonal lasso toolsal ,hogy lehet szép egyenes vonalakkal határolni? 😊

Dichter
A pencil, és a shift nevû eszközök együttes használatával.

egy kérdésem lenne lehet hogy viccesnek hangzik de melyik ezközzel lehet egyenes vonalat húzni photosopban? Elõre is köszön a választ

Dichter
Igen, már rájöttem én is, hogy nem 18k a VIP limit. Mindegy, Csoder már megcsinálta.

Aquir
én 17 Kb-nak látom..

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dichter

Nekem ezt sikerült belõle.

kcsbubi
Háát nem tudom hogy gondoltad, de nem ment.. 😊
Itt a kép, ha valaki tud kezdjen vele lvalamit.. 16 kb kéne, de a színek maradjanak ha lehet...
Köszi

„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu

Dichter
Nincs mit, de ha nagyon nem megy, dobd be ide, vagy a Logomûhelybe, valaki lenyomja kellõ méretûre.

kcsbubi
Köszi...

„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu

Dichter
Optimalizálod. Lejjebveszel a színek számából. 256 helyett mondjuk 200. Függõen attól, mennyire romlik a minõsége. Aztán van egy Lossy beállítás. Ezzel mondjuk óvatosan, eléggé le tudja rontani a minõségét. És a legdrasztikusabb méretcsökkenést azzal tudod elérni, ha frame-eket veszel ki belõle.

kcsbubi
Hali! CSináltam egy képet photoshoppal meg image ready-vel. Mozgó gif animáció.. Be szeretném rakni logonak, de csak 16 kb-ig enged, ez pedig van vagy 80 kb.
Mit lehet csinálni?? Tömörités vagy vmi??
Elõre is THX!!!

Dichter
Jó ez, csak ha elfogadsz pár tanácsot.

Keress valami szép betûtípust mondjuk itt, és mindenféle csilivili nélkül írd ki Michael nevét.
Szerintem sokat dobna még egy kis motion blur a színes képre.

Aquir
hol a gombafelhõ? <#idiota>

grizzly21
egész jó ez is, de én még egy kicsit "dramatizálnám"

egészjó, nekem tetszik
__
Közben én is alkottam valamit, bár nem nagy szám..
Atomrobbanás:
http://www.sg.hu/galeria/10856732431130864577.jpg

grizzly21
ja ez is PS, Jordan háttér, csak nem sikerült úgy ahogy akartam:
klikk

grizzly21
A nap középen van: látszik is ahogy ki van harapva belõle egy rész.
itt az eredeti kép:
link
pontosan: filterek! ezeket kell jól használni PSben. az enyémben látványos a módosítás de a valóságban nem sok: egy chrome filter és color overlay a lényeg+1-2 apróság

Ha 32 bites tga ban mented ki akkor benne marad a transparency csati
Dichter
Láthatjuk az origi képet? Egyébként ez valami filter-trick ugyebár?

shad0w
és hol a nap? <#idiota>
amúgy jó, nekem tetszik, jó az a betûtípus 😊

don't give a fuck

grizzly21
ezt a képet PSben csináltam, az alap egy napfogyatkozásról készült kép volt, amit egy ismerõs amatõr csillagász készített. Felrakom hátha valakinek tetszik:
klikk

shad0w
Na, így alfa csatornásan sikerült megoldanom és mûködik! Köszi mindenkinek a segítséget! További jót!

don't give a fuck

shad0w
Amúgy elméletileg alpha csatornásan is meg lehet oldani, de azt sem tudom hogy kell. 😊

don't give a fuck

shad0w
Én nem igazán értek az ilyesmikhez és PS-hez sem, de talán felfogtam amit írtál.
Nade mi az a szín/színkód, amit semlegesnek/átlátszónak vesz a program?

don't give a fuck

The Garrett
bingo 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

SiSkO
Üdv.

Annyi kérdésem lenne, hogy Ps-nek van e olyan pluginje amivel mozgó igényes zászlót lehet produkálni.Após nem hagy élni ezzel de én nem értek hozzá.Pár
progit kipróbáltam már de azok gagyik voltak.Elõre is köszi a segitséget.

totya24
lehet, hogy hülyeség amit mondok, de nem úgy kezeli, hogy egy elõre meadott szín lesz átlátszó (greenbox-elv)? ... vagy nemtom... csak sok olyan program van, ami pla a lilát kezeli, mint "semleges" színt.

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

artschi
talán hülyeség, de a tga formátumba is lehet alpha csatornát menteni, nem?
azzal kellene megpróbálni.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

shad0w
Hát nagyon úgy néz ki hogy nem... Viszont akkor ennek semmi értelme ha nem lehet háttér nélkül berakni képeket mivel az aktuális klub és a játékos képét a program egymás mögött helyezi el, gyakorlatilag a klub logojára rárakja a játékos arcképét kicsit elcsúsztatva. Így viszont, mivel a játékos arcképének bazinagy fehér háttere van nem is látszik a logo, arról nem is beszélve, hogy marha ronda...
Remélem kitalálnak erre valamit mert ez így nagyon nem jó...

Kösz a segítségeteket mégegyszer! Azért ha mégis rájöttök valamire akkor leírhatjátok 😊

don't give a fuck

ivjoe
Sztem a targa nem ismeri a transparentet. (átlátszóságot)
shad0w
Jah, csak akkor nem értem h utólag miért csak tga-ból lehet? Na majd azért ha rájövök valamire vagy kell még segítség akkor írok 😊
Kösz az eddigi segítséget!

don't give a fuck

Met
valószinûleg nem tga-ból importálták a készítõk a játékba😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae