Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor újra a másodikat 😊
ezt töltsd le, és elvileg tudja konvertálni
Nézd már meg a logo-t! PS alapok 😊))
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
<#idiota>#idiota>
thx
thx
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Egy csomó topikban kenõcsöt kért a péniszgombájára, asszem 😊)))))
Phheel <#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas> Dátum: 2005.11.08. 22:36 Adta: Hmuda
No comment.
Biztos Off,de erre most tényleg kíváncsi vagyok?😊
No comment.
Biztos Off,de erre most tényleg kíváncsi vagyok?😊
na? mi volt?
Lemaradtam én is!!
Lemaradtam én is!!
de egyszerre többet összekapcsolni, nem? egyébként ott van ilyen ahol mondtam :c
Úgy érzed nyomott vagy?
Layerekrõl van szó?
Ugyanis, ha a layer melletti üres négyzetbe kattintasz, megjelenik egy lánc. --> Összeláncoltad. 😄 Együtt tudod mozgatni õket stb.
Ugyanis, ha a layer melletti üres négyzetbe kattintasz, megjelenik egy lánc. --> Összeláncoltad. 😄 Együtt tudod mozgatni õket stb.
távolról igen deha ráközelit a kamera
igazából egy elektronikus template volt rajta azt kéne jobban eltûntetni
A felirat szerintetek milyen?
igazából egy elektronikus template volt rajta azt kéne jobban eltûntetni
A felirat szerintetek milyen?
alt+shift+ctrl+k
itt be tudsz állítani mindenre hotkey-t csak meg kell keresni hogy mit is akarsz
itt be tudsz állítani mindenre hotkey-t csak meg kell keresni hogy mit is akarsz
Úgy érzed nyomott vagy?
Skacok!
Nincs egy "Gropu all" vagy Ungroup all" parancs vagy bill. kombináció a CS-ben?
Mert marhára izgalmas 35 objektumot egyesével szét-, vagy összegruppolni...
Nincs egy "Gropu all" vagy Ungroup all" parancs vagy bill. kombináció a CS-ben?
Mert marhára izgalmas 35 objektumot egyesével szét-, vagy összegruppolni...
kicsi blur😊)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ja BIRRA MORETTI-n el lehet valahogy tûntetni a kis pontokat anélkül hogy a ponyva effekt eltûnne?
Igen köszi közben már megtaláltam és tegnap megis csináltam
pl ez egész jó betûtípus
klikk
Ilyen lett, vélemény?
Mondjuk kicsit vastagabb meg nem teljesen ugyanaz a betûtípus de azért sztem egész jó
pl ez egész jó betûtípus
klikk
Ilyen lett, vélemény?
Mondjuk kicsit vastagabb meg nem teljesen ugyanaz a betûtípus de azért sztem egész jó
"Üdv! Ps mágus vagyok és keresnék plugineket a progihoz, létezik hozzá ingyenesen?"
Ebbõl arra következtetek, h ismersz jópár plugint. Egyébként meg torrent vagy Dc shopban elég olcsón kaphatsz.
Ebbõl arra következtetek, h ismersz jópár plugint. Egyébként meg torrent vagy Dc shopban elég olcsón kaphatsz.
Mondjuk a logodon is látszik 😊
Fontok:
www.1001fonts.com
www.1001freefonts.com
Brushok, fontok:
www.deviantart.com
A többiért meg -> www.google.co.hu
Fontok:
www.1001fonts.com
www.1001freefonts.com
Brushok, fontok:
www.deviantart.com
A többiért meg -> www.google.co.hu
Üdv! Ps mágus vagyok és keresnék plugineket a progihoz, létezik hozzá ingyenesen? /fõleg betûtipusok kellenének, de minden finomság jól jönne/
-----][----www.di.fm-----][------
Sziasztok
újabb Adboards
Kéne nekem Nike betûtípus
Ilyen betûtípussal szeretném megcsinálni az alul látható szöveget

újabb Adboards
Kéne nekem Nike betûtípus
Ilyen betûtípussal szeretném megcsinálni az alul látható szöveget

Hi all!
Kellenének tutorok textúrafestéshez, konkrétan pl egy elefént bõrének a megfestéséhez, vagy bármi más anyagot> maya uv textúrhoz kellene elõre is thx
Kellenének tutorok textúrafestéshez, konkrétan pl egy elefént bõrének a megfestéséhez, vagy bármi más anyagot> maya uv textúrhoz kellene elõre is thx
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
a tutorialon pl ottis képekkel van ugye illusztrálva de angolul 😞 és amikor levan írva h nyomd meg az edit meg mittomént akkor már elvérzek😞