Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
üdv
ki tud nekem erre #7A8790 ilyen és #536372 színnel meg szügség esetén sötét szûrkével egy fasza szöveget rányomni? vami kira egyedi effektel!
nekem semmi ötletem nincs.....és tutorialból meg nem szereték..mert nem akrom visszanézni egy másik oldalon 😊
na szóval a szöveg: Ingyen Banner
nagyon megköszönném ha vaki segítene 😊
nem tart sokáig ha van az embernek ötlete 😊
még egyszer elõre is kösz!..
ki tud nekem erre #7A8790 ilyen és #536372 színnel meg szügség esetén sötét szûrkével egy fasza szöveget rányomni? vami kira egyedi effektel!
nekem semmi ötletem nincs.....és tutorialból meg nem szereték..mert nem akrom visszanézni egy másik oldalon 😊
na szóval a szöveg: Ingyen Banner
nagyon megköszönném ha vaki segítene 😊
nem tart sokáig ha van az embernek ötlete 😊
még egyszer elõre is kösz!..
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Thanx a linket... Nagggyon jó....
Innen bárki májer gyurka képességeket vehet fel a Ps használatához...
Innen bárki májer gyurka képességeket vehet fel a Ps használatához...
hozzáteszem, már írtam a srácnak korábban, de nem vette észre...
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
pattern-t kell készíteni (egy L alakút)
http://www.tutorial.hu/content/view/261/25/
http://www.tutorial.hu/content/view/261/25/
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Nem tudja valaki, hog ykell Photoshoppal rácsot csinálni?
Lehetõleg magyar nyelvü PS-hez, de az angol is jó.
E-mail: [email protected]
Elõre is kösz!
Lehetõleg magyar nyelvü PS-hez, de az angol is jó.
E-mail: [email protected]
Elõre is kösz!
Könyv borító...
téma teljesen mindegy, maga a kivitelezés érdekelne.
téma teljesen mindegy, maga a kivitelezés érdekelne.
kösz
igazából ennek az eredetijébõl kiszedtem a szöveget viszont a com-ot a magiccal cseréltem de nem lett igazán jó így fogtam külön a C O M-et és beraktam aztán volt kis match color is elõtte
A táblák széleit meg itt tanultam hogyan kell P
igazából ennek az eredetijébõl kiszedtem a szöveget viszont a com-ot a magiccal cseréltem de nem lett igazán jó így fogtam külön a C O M-et és beraktam aztán volt kis match color is elõtte
A táblák széleit meg itt tanultam hogyan kell P
köszi de a Nike logo marad
Én nem fogalmaztam világosan
Úgy látom kicsit vastagabb lett de szép
Én nem fogalmaztam világosan
Úgy látom kicsit vastagabb lett de szép
H.E.L.P.
valaki a #3271 -hez ? ? ?
valaki a #3271 -hez ? ? ?
Az a match colour meg fingom sincs micsoda <#zavart1>#zavart1>
[...] Te romboló állat! Te sátán!
A color overlay-t pl. a layer paletta jobb alsó sarkán lévõ kis ikonra kattintva is elõ tudod hozni (úgy néz ki, mint a macromedia flash logoja, csak fekete-fehér 😊). Csak ehhez a kijelölt területet asszem egy új layerre kell másolnod.
na ezekben még nem vagyok otthon
hol van ez pontosan?
Amúgy csináltam egy egész jót de kellett hozzá a match colour is
hol van ez pontosan?
Amúgy csináltam egy egész jót de kellett hozzá a match colour is
Illetve miután kiválasztod az eszközt próbáld még a Select/Color range beállításnál megadni, hogy milyen színeket jeöljön ki. Esetleg, de én nem tartozom a profik közé...
Igen, arra gondoltam, csak ne a paint buckettel csinálnd, hanem mondjuk color overlay-el.
Erre gondolsz?
klikk
Igazság szerint meg tudtam csinálni csak nem tetszett az eredmény és reménykedtem egy profi megcsinál legalább egyet nekem. P
klikk
Igazság szerint meg tudtam csinálni csak nem tetszett az eredmény és reménykedtem egy profi megcsinál legalább egyet nekem. P
ezt csináltam a replace coloural kb csak sajna a sárga nem egyszínû és ezért ronda lett a szélein sárgás maradt hameg pont ezért kérdeztem, hameg aztis cserélem akkor nem lesz szép.
Paint Bucket Tool hol van pontosan?
Paint Bucket Tool hol van pontosan?
Azzal a magic kijelölõ eszközzel (bocs, neve nem jut eszembe) nem tudod kijelölni a kívánt részeket majd átszínezni?
Photoshopban színmintát veszel a PRO feliratból az Eyedropper Tool-lal, és Paint Bucket Toolal befested a betûket. Kb. ennyi.
Egy egyszerû kérdés
Ki lehet-e itt cserélni a NIKE sárgáját a PRO-val egyezõ színre, hogy szép maradjon?
Nekem nem sikerült
Valaki profi?

Ki lehet-e itt cserélni a NIKE sárgáját a PRO-val egyezõ színre, hogy szép maradjon?
Nekem nem sikerült
Valaki profi?

Szevasztok
Beadandó dolgozatot kell készíteni: Könyvborító . Valamennyire már foglalkoztam Ps -el, csak nincs elképzelésem hogyan kezdjek hozzá...
Tanácsokat, ötleteket várok... Esetleg oldalakat ahol ilyen tutorialok vannak...
Beadandó dolgozatot kell készíteni: Könyvborító . Valamennyire már foglalkoztam Ps -el, csak nincs elképzelésem hogyan kezdjek hozzá...
Tanácsokat, ötleteket várok... Esetleg oldalakat ahol ilyen tutorialok vannak...
néha igen, néha nem. Ha egyenes vonalban akarsz valamit mozgatni, akkor semmikép sem 😊
Spread De Love!
Szóval nem áttünéssel csináltad, hanem az elrejtés/megjelenítést használtad (szem). Ok köszi!
Spread De Love!
Én ezt IR-be a következõképpen csináltam.
Duplicáltam a layert 4x és minden layer elforgattam.Az elsõt kicsit a 2. jobban és így tovább szal az 4. az már majdnem úgy áll mint az elsõ.
Az animation ablakban csináltam 5 frame-et és beraktam az elsõre az alap képet a 2-ra a kicsit elforgatott képet majd így tovább aztán az optimize ablakban átálítottam gif-re és elmentettem save optimized as-el.
Kiegészítésképpen: ez egy egyszrû kép mivel a középpont körül szinte ugyan az van így csak a 6 izék közül csak 1 fordulásnyit csináltam meg szal a kör 1/6-át kellett animálni.Ha mondjuk szöveg lenne rajta amivel ezt nem lehet megcsinálni ott vagy sokkal több frame-et kell csinálni és akkor az 5 helyett lesz 30 vagy nagyobbakat kell fordítani és akkor gyoorsabb lesz a forgás.
Duplicáltam a layert 4x és minden layer elforgattam.Az elsõt kicsit a 2. jobban és így tovább szal az 4. az már majdnem úgy áll mint az elsõ.
Az animation ablakban csináltam 5 frame-et és beraktam az elsõre az alap képet a 2-ra a kicsit elforgatott képet majd így tovább aztán az optimize ablakban átálítottam gif-re és elmentettem save optimized as-el.
Kiegészítésképpen: ez egy egyszrû kép mivel a középpont körül szinte ugyan az van így csak a 6 izék közül csak 1 fordulásnyit csináltam meg szal a kör 1/6-át kellett animálni.Ha mondjuk szöveg lenne rajta amivel ezt nem lehet megcsinálni ott vagy sokkal több frame-et kell csinálni és akkor az 5 helyett lesz 30 vagy nagyobbakat kell fordítani és akkor gyoorsabb lesz a forgás.
igen. imageready-ben. Azt együtt adták a photoshop cs-vel, és most tanulgatom. Az egy vonalú mozgás már megy, de ilyen forgó mozgás nem tudom, hogy hogy kell
Spread De Love!
Van egy körhöz hasonló valami (pl. ilyen), és azt szeretném, ha ez körbe-körbe forogna.
Spread De Love!
ezt nem teljesen értem.
milyen forgást szeretnél?
prezentálhatnád valami egyszerû módon akár vagy mutathatnál hasonlót.
milyen forgást szeretnél?
prezentálhatnád valami egyszerû módon akár vagy mutathatnál hasonlót.
Sziasztok! Adobe Imageready CS-ben hogyan lehe tegy kör szerû képre forgást beállítani?
Spread De Love!
Eltakarodhatsz, htx.
Legjobb lenne, ha eme szórakozásod rövid úton abbahagynád. Úgyse veszi be senki, és úgyis ban lesz belõle. Ésmég nemis poén. Ha mégsem fejeznéd be megkérhetnélek, h ne ezt a topicot tiszteld meg a fasságaiddal?
Legjobb lenne, ha eme szórakozásod rövid úton abbahagynád. Úgyse veszi be senki, és úgyis ban lesz belõle. Ésmég nemis poén. Ha mégsem fejeznéd be megkérhetnélek, h ne ezt a topicot tiszteld meg a fasságaiddal?
No Spam!
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)