Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
a szerencsés megfejtõnek gulyítok egy pijos jasztit
<#bohoc>#bohoc>www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Ez nagyon baba lett!!! Szépen szétdaraboltam (látszolagosan) és elneveztem.
A kimentéssel kínlódtam mert nem tudtam mivel kell, de aztán megtaláltam a Save for Web funkciót és akkor tátva maradt a szám! 😮 Rengeteg hasznos beállítás van(CS2), ami kellett is 😊 És végül még csinált egy "html" fájlt is amiben megvannak a képek szépen összerakva 😊))
igye
Gondolom biztos van ilyen funkció, amelyen ki lehet jelölni több rész is és esetleg el lehet nevezni, csak hogy ne legyen kavarodás kimentésnél.
Valaki esetleg csinált már ilyet illentve tudja hogy kell?! :o)
530-as P4, igen, ez már Prescottos, 3,0 Ghz
1024 Mb RAM
GEF 4 Ti 4200 128Mb
Az az érdekes jelenség játszódik le a gépemen, h az angol PS-ben fél órába telik arrébb vinni az egeret, vagy kiválasztani egy eszkötz/kiadni egy parancsot. A magyar PS pedig mint a villám. Angol PS-t újraraktam, ugyanez a helyzet. Tehát Win reinstallra tippelek.
Jah, ez elõtti konfigom: elsõ szériás P4 1,5Ghz, 256Mb RAM, Gef4 Ti 4200 128Mb.
Mikor még ez volt, már volt PS CS2, és hibátlanul, GYORSAN futott. Tehát dícsérjük urunkat Bill bácsit. :CCC
egyébként meg nem vagyok öregróka<#buck>#buck>
Néhánypár hónapja használom a PS-t, de azóta sosem volt ilyen problémám, pedig dolgoztam nagyképen/soklayeren/sok effektplugin-al stb, és ennek ellenére nem volt ilyen problémám, szal nem a configod miatt van az akadozás szvsz, talán a hibás a progi, vagy valami.
[/okoskodas]
Nem állítottam, hogy Te nem furtad le magad eléggé a témában, meg is jegyeztem, biztos én csinálok vmit rosszul.
Egyébként nem a layerek mennyisége a lényeg hanem, hogy egy layeren mi történik..., de sztm ebbõl ne nyissunk vitát.
Te már biztos öreg róka vagy a témában én meg zöldfülûként még találkozom pár meglepetéssel. Ennyi.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Nem tegnap óta PS-ezem, már csináltam vele ezt-azt, és egyszer sem akdozott olyannyira, pedig voltak aztán layerdzsungelek.
Persze lehet rossz technológiát alkalmazok bizonyos problémák megoldására, de remélem idõvel finomodnak ezek, elvégre még elég amatõr vok.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Semmi gond tudom, hogy sovány, csak abból indultam ki (tévesen), hogy azért mégiscsak egy 2D-s rajzoló prog.
"photoshopnak is van swap file ja, ellenorizd hogy van e elég szabad helyed"
Hát remélem 5 Giga elég neki.
Vagy ennek is lehet változtatni a méretét (fixre), mint a Windows-nak?
Ha igen, akkor hol?
Kéne egy kis segítség Photoshoppal kapcsolatban!
Hol tudom beállítani vagy megnézni hogy az RGB színnek mennyi a Pantone száma vagy fordítva?
Elõre is köszönöm😊
Arra lennék kíváncsi, hogy teljesen természetes dolog-e az, hogy a gépemet ( nagyvonalakban: P4 1.6 (512), 768 RAM, 64-s vkártya) meg lehet fogni a Photoshoppal?
Úgy értem, hogy egy-egy alkalmazás bizony rendesen megakasztja, de nem csak amikor az adott rétegre eresztett effekttel számol, hanem már a kész layer-t mozgatásától is szaggat. Akkor is ha az egy betöltés eredménye.
http://www.incredimail.com
Viszont egy kicsit eltévedtél, mert ez nem a " számomra ismeretlen format"c. topic!😊))
Szal' ne itt!
thx
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Most viszont egy problémába ütköztem.
Az imf kiterjesztésû fájlt milyen progiba is milyen normális kiterjesztésbe lehet átteni?
Elõre is köszi a választ!!!
XBLite Program File
Old Amiga Movie Format
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
utalom amikor ide irok aztan ra 5 percel rajövök hogy is kéne 😄
nwmsry
Gondoltam arra hogy csinálok az egyik alakzatbol 1 custom shapet aztan azt ra tudom tenni az elõzõ layerre, csak annak akkor meg hol állítok fix méretet? (mármint a custom shape nek)
Ha 1 layeren van 2 alakzat azokat siman lehet ugye add substract, intersect exclude olni stb csak elotti ki kell jelölni ma megfelelo muveletet.
De ha a 2 alakzat 2 külön layeren van nemtudom hogylehet oket ugy mergelni hogy pl Exclude oljak egymast 😄
nemtudom ertheto -e. ( ilyen alakzatoknal pl szurke is a merge layer gomb, elobb rasterize shapes-t kene nyomni, az meg nemneed)
ha 1 layeren lennenek no para, de külön layer:/
jah es sima PScs nem2 😊
:3