Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rettenthető
Az infóban benne van.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Ackro
ha acc ímél címet elküldöm a psd-t és megnézheted, egyébként sima clouds-ból van megcsinálva, de majd látni fogod.

Rettenthető
Ez nem rossz sztm. És ezt hogy?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Ackro
bocsánat...

Ackro
nekem ilyet sikerült:

nem túl eredeti, de eccerû...

SASboy
thx

nice legs. what time to open?

Rettenthető
Talán meglepõ, de direkt - hogy nehogy probléma tárgya legyen - az itt ajánlott linkek mindegyikén jártam és ezenkívûl még a Goooooogle is használtam.
Amiket itt láttam, azonban sajnos a valódi márvány képétõl nagyon messzire állnak.
Ezért kérdeztem közvetlenbe, hátha valaki ismer ezeken kívûl más technikát.

artschi
pixel2life.com?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Rettenthető
Ahány oldalt lehetett én áttúrtam az alábbi problémámra, de megfelelõt mégsem találtam. Van egy két próbálkozás rá, de javarészük roppant gagyi.
Hogyan lehet vajh márvány textúrát csinálni?
Az alap színekkel még talán nem is lenne gond, de a hajszálrepedések és azok a jellegzetes erek (amik azért elég véletlenszerûek) bizony fejtörést okoznak.
Valaki tudna segíteni?

ivjoe
Kijelölöd azs összes réteget és beilleszted, elvileg mindegyikbe beteszi.
Ha nem egy fileban van, akkoe maradtak az action-ök.
SASboy
láma vok. AZt, hogy tudom megcsinálni?

grizzly21
bizony. Actionst vegyél fel és alkalmazd

SASboy
Hi PS mesterek. Az lenne a kérdésem, hogy adott 1 gif, ami 12 framebõl áll. Be akarok rakni egy szöveget egy helyre, de nem akarom külön külön. AZt meglehet, hogy az összes frame-re alkalmazom amit az 1.-n megcsináltam???

Dichter
Persze, értem már. Így mondjuk parásabb, hogy csak az oldalsóakat kell scalelni.

Amse
lehet az lesz...
de érted mit akarok?úgy megnövelni a keretet mintha csak scale-t állítaniék, de a belsõ fele úgy maradna és így a kép torzulna.

Dichter
Jahogy csak a 2 szélsõt akarod széthúzni? Mert akkor valóban a felsõ ugye nem fogja végigérni. Mennyire homogén? Nem lehetne clone stamp tool-al kipótolni?

Dichter
<#conf> námjó!

Amse
hát izé.erre én is gondoltam, de azé nem jó ,mert így a 4 sarokban az illesztéseknél szar lesz.Úgy lenne jó ha csak sarkait kéne behúzni a helyükre és úgy torzítaná az egész keretet.

ivjoe
canavas size-t megnöveled?
Dichter
Ha négyzet alakú, akkor vágd körbe ractangle marquee-val azokat a széleket külön-külön, amiket szeretnél széljebbhúzni > copy+paste új layerre, aztán free transform.

Amse
szal van egy kép aminek kivágod a közepét úgy, hogy marad egy 100pixel széles keret(a kép széle).
namost ennek a közepén ott van az üres luk ahonnan kivágtam a képet.ezt a lukat szeretném megtartani fixen viszont a keret másik szélét szeretném széthúzni torzítva(mivel csak úgy marad ott a közepén a fix luk).

Dichter
Lehet én vagyok fáradt, de nem értem. Mutimeg.

Dichter
Misem egyszerûbb. Q betûvel belépsz quick mask mode-ba, kiválasztasz valami nem túl featheres szélû ecsetet, és körberajzolod a hajat. Ezután megfordítod a kijelölést (ctrl+shift+i), Image > Mode > Hue/Saturation colorize bepipál, és kikevered magadnak a színt.
A könnyebbség kedvéért tedd új layerre a hajat, hogyha esetleg átszíneznél valamit, amit nem kellett volna, akkor lehessen radírozni.

VRSDM
vágom a dolgokat, de ez nem megy 1 szerûen.

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
bocs hogy 2x ment, bocs

VRSDM
hello, van egy dolog, ami nem tüniknehéznek, de ez esetben mégis az, szoval ha egy hajat kéne csak szõkére festeni hogyan csináljam?
itt a kép amirõl szó van:

de semmivel sem lesz élethü, se match color, se semmi, nemértem... <#falbav>
esetleg, ha valaki ráér egy 10 percre, csinálja meg nekem kérem, vagy mondja ael hogyan kell...

Amse
Kérdés:
Van egy keretem és szeretném úgy megnyújtani, hogy a belsõ fele ott moaradjon és a külsejét meg nyújtva a széléhez igazítom.Mivel lehet ezt megcsinálni?

😊)
Kicsit mássabb igaz, de legalább hasonlít.

joebacsi
nyah úgynézki megvan, bár nemtudom, hogy tetszhetett meg így, mert ez egy eléggé ronda font, dehát ezvan 😊)

bár pár kisbetû kerekebb, meg a kis w sem stimmel, de ennyire nem vagyok kukacos, márcsak "meg kell vennem" 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

psg5
hagyjuk...

F.K.T.

Ackro
psg5
na és melyik való albumozásra?

F.K.T.

Ackro
a korábbi verziók sem éppen 'albumozás' céljából jöttek ki...

SASboy
Nagyon jó ez a banner. <#eljen>

psg5
Melyik adobe (magyarúl is beszélõ) termékkel lehet legegyszerûbben csoportosítani, kezelni a fényképeket. Ha jól tudom a photosop cs vagy 6 vagy 7 már annyira professzionális hogy albumozásra nem is való, vagy nem igaz? Akkor az Elements vagy a album starter a jó erre a célra?

F.K.T.

Dichter
Felesleges szvsz tízenezreket "pazarolni" ilyen-olyan könyvekre. A világ legszélesebb információs adatbázisa elõtt ültök éppen. Tessék felmenni pixel2life-ra, good-tutorials-ra, tutorial.hu-ra, és elkezdeni megcsinálgatni a segédleteket. Unalmasnak tûnõtõl a profikig. Mirem megcsináltok párszázat, elõrébb lesztek mintha kiolvastatok volna egy könyvet.

Nekem mindenképpen a CS2-höz kellene egy részletes leírás

artschi
így van. Bár én jobban örülnék a Photoshop CS Bibliának (két kötet, nemtom hányezer oldal), csak 14 e Ft...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Crem
A Photoshop Kezelõfellületétõl kezdve a Képek a Weben minden (ez az alap könyv)
Mindez 255 oldalon értelmesen elmagyarázva!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

smici
ha már könyveknél tartunk, ps-hez minek kell könyv? mi van benne leírva?

Úgy érzed nyomott vagy?

The Garrett
nem, mert a magyar verzio magyaritva van. " vedd mmeg" az angol-t.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
van erre logomuhely topik, nem?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sland
CS2 HUN -t nem lehet átaállítani angolra? de ugy h akár mikor vissza dudjam állítani...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Robogo
Hellosztok!

Tudna nekem csinálni valaki egy jó kis logot??Olyasmi kéne mint ami Cremnek van,hogy egy név és bele olvad a szín a lécbe.150*25-ös kéne.Valaki privizen és elmondom milyen kéne.

Elõre is thx!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Sland
ÉN LETÖLTENI SZERETNÉM! Nekem van egy Adobe Photoshop 6 könyvem ami Jakab Zsolt írása. abban nem tok naon eligazodni a cs2 hun hoz! valami jó tutor van e? mert a tutor.hu-n csak az alsób verziókhoz vannak.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Crem
milyen szintû könyvet akarsz? Haladó-kezdõ-profi???

Alapokhoz elég egy olcsó Ps 6.0-s a többi intuició.
Ps biblia meg azt hiszem a csillagos ég!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Helló Mindenki!
A PS CS2-höz keresek magyar nyelvû leírást
Segítsen valaki ha tud.
Ha megjelent hozzá könyv megvenném.

Danee
nézd meg itt: http://dafont.com

psg5
Betûk
talán itt?

F.K.T.

joebacsi
szóval marad a manuális módszer 😊
najó, tényleg nemkönnyû...ezért 2 pijos jasztija emelem a dijjat 😊
<#vigyor>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"