Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Amiket itt láttam, azonban sajnos a valódi márvány képétõl nagyon messzire állnak.
Ezért kérdeztem közvetlenbe, hátha valaki ismer ezeken kívûl más technikát.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Hogyan lehet vajh márvány textúrát csinálni?
Az alap színekkel még talán nem is lenne gond, de a hajszálrepedések és azok a jellegzetes erek (amik azért elég véletlenszerûek) bizony fejtörést okoznak.
Valaki tudna segíteni?
Ha nem egy fileban van, akkoe maradtak az action-ök.
nice legs. what time to open?
de érted mit akarok?úgy megnövelni a keretet mintha csak scale-t állítaniék, de a belsõ fele úgy maradna és így a kép torzulna.
namost ennek a közepén ott van az üres luk ahonnan kivágtam a képet.ezt a lukat szeretném megtartani fixen viszont a keret másik szélét szeretném széthúzni torzítva(mivel csak úgy marad ott a közepén a fix luk).
A könnyebbség kedvéért tedd új layerre a hajat, hogyha esetleg átszíneznél valamit, amit nem kellett volna, akkor lehessen radírozni.
itt a kép amirõl szó van:
de semmivel sem lesz élethü, se match color, se semmi, nemértem... <#falbav>#falbav>
esetleg, ha valaki ráér egy 10 percre, csinálja meg nekem kérem, vagy mondja ael hogyan kell...

u dont have to listen anybody else but me
Van egy keretem és szeretném úgy megnyújtani, hogy a belsõ fele ott moaradjon és a külsejét meg nyújtva a széléhez igazítom.Mivel lehet ezt megcsinálni?
Kicsit mássabb igaz, de legalább hasonlít.
bár pár kisbetû kerekebb, meg a kis w sem stimmel, de ennyire nem vagyok kukacos, márcsak "meg kell vennem" 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
F.K.T.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Mindez 255 oldalon értelmesen elmagyarázva!😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Úgy érzed nyomott vagy?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Tudna nekem csinálni valaki egy jó kis logot??Olyasmi kéne mint ami Cremnek van,hogy egy név és bele olvad a szín a lécbe.150*25-ös kéne.Valaki privizen és elmondom milyen kéne.
Elõre is thx!
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Alapokhoz elég egy olcsó Ps 6.0-s a többi intuició.
Ps biblia meg azt hiszem a csillagos ég!😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A PS CS2-höz keresek magyar nyelvû leírást
Segítsen valaki ha tud.
Ha megjelent hozzá könyv megvenném.
talán itt?
F.K.T.