Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
ha artschiat által belinkelt oldal keresõjébe beírod azt, hogy 'snow' többek közt kapod ezt ... kicsit több kreativitást pls 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Aquir
ecset - fehér - kör alakú? =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

bazza
no, én olyat akarnék, mintha képeslap lenne. nem fotóra valót, kicsit olyat mint a mesékben! 😊

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

artschiatwork
hm?

egyébként pixel2life.com

bazza
hi!
tud vki egy "havas" tutot?
Vmi olyan kéne, amivel meglehetne csinlni egy oldalt úgy, mintha ráesett volna a hó... 😊)

Tudtok ilyenrõl?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Amse
vagy inner glow-al?

Amse
satin-al nem lehet megcsinálni úgy ahogy szeretnéd?

modellmaker
ez nem igazán mûködött. :-/

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Egy text layer layer style beállításánál akarok gradient overlayt használni. ÉS a szöveg közepén fusson végig egy sötétebb csík.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Ackro
de az is lehet, hogy nem körívet akarsz kitölteni, hanem görbét... 😊 azt meg belsõ ragyogással csináld meg.

Ackro
de most értettem meg, hogy mit akarsz, szóval azt meg egyszerûen radial gradienttel csináld meg 😊 (én úgy értettem, hogy sugarasan legyen(ek) a szinátmenet(ek) az ívben nem pedig az ívet követve.)

Ackro
csinálsz egy téglalap kijelölést, kitöltöd linear gradient-tel, utána free transform- perspective funkcióval széthúzod a tetejét a téglalapnak, majd kör alakú kijelölésekkel kivágsz belõle egy körívet. sztem.

DayWalker
ilyen menüt gondoltam a bannerba, az LCD kijelzõ helyére

The Garrett
csinálsz egy olyan shapet amilyen ivben akarod hogy menjen a gradient, es aztan arra a shape -re teszed a gradinetet?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

modellmaker
Meg lehet csinálni hogy egy Gradient kövessen egy adoot ívet? Az kéne hogy az ív közepén legyen sötétebb.

alph4
Font Creator Program v5 Ez megy XP-n is 😊

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Amse
Tud valaki valami jó fontszerkesztõ programot?Volt régen a macromedianak Fontographer nevezetû pogramja, de az csak 98 alatt fut és nem találtam újabb verziót ami menne Xp-n.Magyarítani kéne egy csomó font-ot, de nincs programom.😞

Amse
az a legjobb, ha mind2-õt megcsinálod.Ps-ben rajzolsz egy oldalt majd Slice Tool-al szétvágod képekre.Ha ez kész nyomsz egy save for web-et és szépen megcsinálja html-re.

Help.
Suliban beadandó munka: weblap arculatterv.
ez csak annyi lenne, hogy ps-ben elkészítem az általam megálmodott 1db weboldalt, vagy rendesen html-t kell szerkeszteni? Sajna csak a kiírás van meg, segítség nuku!

artschi
<#eljen>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

alph4
Az érdekelt volna hogy mi célt szolgálna, a szám címre egyátalán nemvoltam kíváncsi 😊)

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

ivjoe
U2 - Original Of The Species
Az "How To Dismantle An Atomic Bomb" c. albumról van. 😄
DayWalker
ezt nem a zene miatt raktam be, hanem a menü miatt 😊
amúgy U2

alph4
Hali! Amiket készítettem mintázatokat "Pattern", azokat ki tudom menteni valahogyan??? Mert lassan újra kell raknom az XP-t és szeretném ha ezek megmaradnának. Hogy késõbb be bírja rakni 😉

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

alph4
Ez mijeza zene?! 😊)

DayWalker
erre gondoltam 😊

joebacsi
nemtudom, de nekem ott csak ilyen quicktime-os ipod fotgatós valami jön be, nemtudom mire gondoltál 😊
sztem a legegyszerûbb az lenne, ha a "tutorial.hu;pixel2life.com;ps alapok" helyett 3 katogória lenne, és ezek rolloverre kapnak egy felugró menüt.
valahogy így:
tutorialok
- tutorial.hu
- pixel2life.com
- ps alapok
fontok
- font keresõ 1
- font keresõ 2
- ingyé sokfont 1
- ingyé sokfont 2 😊
harmadik kategória
- valami okosság 1
- valami okosság 2 😊

pixelfontos menupontokkal akár 5-6 menupont is elfér a fõgombok felett, szóval még késõbb bõvíteni is lehet...a harmadik kategóriának is kikéne valamit találni (amse keresõt mondott, de az ugyis ottvan állandónak)

ha megvan valami hasoló formában a menustruktura, és kapok egy .fla-t akkor összehajigálom a felugromenüs megoldást 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Crem
Mellesleg fél év után az egész bannert is meg lehet változtatni, végül is ez egy Photoshop fórum!😄DDDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Jó gondolat az i mac -os fülek.
Késöbbiekben bele lehet rakni bõröket,textúrákat stb...
Egy dolgot javíthatnál, ha nem nagy kérés.😊 A google-t nem tudnád színazonosan beilleszteni? (esetleg még a "keres" gombot is meg lehetne oldani az lenne a kánaán!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

DayWalker
mint a Battlefield 2 topicban?

amúgy nem nagyon értek a flash-hez, ezt is tutorial segítségével tudtam megcsinálni
de legalább össze is jött 😊

DayWalker
épp a segítségedet akartam kérni egy menü készítésében 😊
vmi ilyesmire gondoltam

jobbra a fekete ipod alatt a NEXT-re katt
végülis iPod-os menü

joebacsi
a felugró menük elég helytakarékosak 😊

Amse
inkább csinálj menüpontokat az lcd kijelzöre.elég 3 tutorialuk/fontok/keresok
és akkor a 3 link mindíg változik

smici
<#zavart1>

Úgy érzed nyomott vagy?

smici
sztem elég lenne egy link is a google-ra, egy hosszú sáv lenne alul és azon linkek amik most is + google + azok a izék amit kértek <álmodoz>

Úgy érzed nyomott vagy?

thx
smici: Beléd is =0

http://thenamelessphoto.com/

DayWalker
vagy leveszem a keres gombot , meg esetleg a google feliratot
a keresõ mezõt meg jobbra tolom

smici

Úgy érzed nyomott vagy?

Amse
Edit/Define Pattern

hogyan tudok patternt csinálni? mert csináltam magamnak egy absztrakt képet vagy mit. és azt szeretném berakni a szöveg textúrájaként. de sehogyse tudtam berakni. és .PAT kiterjesztésû cuccként sem tom elmenteni. valaki pls help 😞

http://thenamelessphoto.com/

The Garrett
tetejebe is elferne fejjel lefele =)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

DayWalker
sztem max a keresõ helyére lehetne tenni, mer máshol nincs hely

artschi
Nem lehetne a bannerba betenni néhány font identifier oldal linkjét? Jól jönne, és nem kellene visszaolvasni ezügyben.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

modellmaker
de nem igazán találtam hasonlót.. (ebben a témában elõbb keresek aztán ha végképp nem találtam megfelelõt, akkor fordulok segítségért másokhoz)

Dichter
Csak valami hasonlót keress. Az aláhúzás már nyilvánvalóan PS-ben lett megoldva.

modellmaker
nem találtam meg a font-os topicot szal ide teszem

ilyen fontot keresek. tudtok segíteni?
(whatthefont-ot próbáltam . nem volt semmi.)

VRSDM
örök hála...

u dont have to listen anybody else but me

Dichter
Jelenleg nem vagyok PS közelben, de ha lesz szabad 10 percem, megcsinálom

VRSDM
kösz, hogy leirtad a haja, dolgot, de igy már próbáltam, ennyire azért nemvagyok n00b, de igy sehogysem lesz ojan mintha szõke lenne, max iojen fosisrága, méghozzá ,mert a barna hajon mások, a fényviszonyok... sztem

u dont have to listen anybody else but me

DayWalker
itt egy másik