Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
tud vki egy "havas" tutot?
Vmi olyan kéne, amivel meglehetne csinlni egy oldalt úgy, mintha ráesett volna a hó... 😊)
Tudtok ilyenrõl?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Suliban beadandó munka: weblap arculatterv.
ez csak annyi lenne, hogy ps-ben elkészítem az általam megálmodott 1db weboldalt, vagy rendesen html-t kell szerkeszteni? Sajna csak a kiírás van meg, segítség nuku!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
sztem a legegyszerûbb az lenne, ha a "tutorial.hu;pixel2life.com;ps alapok" helyett 3 katogória lenne, és ezek rolloverre kapnak egy felugró menüt.
valahogy így:
tutorialok
- tutorial.hu
- pixel2life.com
- ps alapok
fontok
- font keresõ 1
- font keresõ 2
- ingyé sokfont 1
- ingyé sokfont 2 😊
harmadik kategória
- valami okosság 1
- valami okosság 2 😊
pixelfontos menupontokkal akár 5-6 menupont is elfér a fõgombok felett, szóval még késõbb bõvíteni is lehet...a harmadik kategóriának is kikéne valamit találni (amse keresõt mondott, de az ugyis ottvan állandónak)
ha megvan valami hasoló formában a menustruktura, és kapok egy .fla-t akkor összehajigálom a felugromenüs megoldást 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Késöbbiekben bele lehet rakni bõröket,textúrákat stb...
Egy dolgot javíthatnál, ha nem nagy kérés.😊 A google-t nem tudnád színazonosan beilleszteni? (esetleg még a "keres" gombot is meg lehetne oldani az lenne a kánaán!😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
amúgy nem nagyon értek a flash-hez, ezt is tutorial segítségével tudtam megcsinálni
de legalább össze is jött 😊
vmi ilyesmire gondoltam
jobbra a fekete ipod alatt a NEXT-re katt
végülis iPod-os menü
és akkor a 3 link mindíg változik
Úgy érzed nyomott vagy?
smici: Beléd is =0
http://thenamelessphoto.com/
Úgy érzed nyomott vagy?
http://thenamelessphoto.com/
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
ilyen fontot keresek. tudtok segíteni?
(whatthefont-ot próbáltam . nem volt semmi.)

u dont have to listen anybody else but me