Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ivjoe
Najó, akkor kezdjük elõlrõl.
nah megvan

akkor kérlek szépen behozza nagyban meg alul kiirj az adatokat

de miért csak képket hoz nem todok semmit megnéni csak képek vannak

ivjoe
Hmm, bocs, azt válaszadásnál nem vettem figyelembe: 14-18 között.
Tehát: Mi lenne, ha rákattintanál a kis képre?
csak azzal kapcsolatos képeket hoz le

Dichter
Keress rá, felül van egy search box. Grunge brush

ivjoe
Attól függ milyen kopás. Asszem plugint láttam már, de rengeteg van és fogalmam sincs melyik volt az. Valami textúrát ha keresel?
és itt hol találom met nem latok ezzel kapcsoltban smmit itt

alph4
Nekem van több fajta ilyen brush-om 😊)

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Dichter
tölts le egyet mondjuk innen, mert alapból nincs benne a ps-ben.

grunge brush

Hali valaki tudna segíteni és megmondani hogy hol találom a piszok ecsetet(grunge bush)?

Met
<#banplz>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Dichter
Kinek van pénze corelre? <#ticking><#idiota>

joebacsi
#3538 ménemjó? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Dichter
Tulajdonképp most jutott eszembe egy másik: Nyitsz egy 1*60 dimenziójú doksit, a felét kitöltöd feketével. Ezekután define pattern, és ezzel töltesz ki egy 10px széles négyzetet, a kép körül.

smici
:C
szóval nincs normális megoldás 😄

Úgy érzed nyomott vagy?

Dichter
Én úgy csinálnám, hogy kijelölöm a képet, és egy új layerre teszek neki egy ilyen 8-10 pixel széles stroke-ot. Majd húzok bele a rectangular marquee toollal téglalapokat, aztán delete.

joebacsi
legegyszerubb sztem, valami vektografikus szerkesztoprogi (flash, coreldraw), vonaltipus kivalaszt (akkora, és olyan formájú ami kell) és export to bitmap, majd psben összeheggeszteni...egyszerubb mint szöszölni a segédvonalakkal

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Amse
sehogy.azét írtam, hogy nézze el nekem, mert nem használtam segédvonalat.

smici
ilyet hogy lehet mérnökien pontosan? (a segédvonalakon kívül)

Úgy érzed nyomott vagy?

Amse
iylen kõ?

(segédvonalakat ne mhasználtam szal ne nézd, hogy nem mérnökien pontos)😊

Amse
szaggatott alatt mit értessz?
szal a keret ál kis részekbõl
én csinálnék egy sima keretet aztán rectangular marquee tool al kijelölném ami nem kell és kitörölném.

artschiatwork
na skacok! Ti hogy csinálnátok szaggatott keretet Photoshop-ban?

alph4
Nekem megvan minden Plugin, csak mond a nevét, mert én egyet sem tudok hogy mire jó 😄DD (kivéve amelyiknek a nevében benne van 😊

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Amse
Van valakinek olyan pluginja ami kopottas felületet tud csinálni?

Amse
Edit/Preset manager
kiválasztod a patterns-t és kijelölöd a sajátjaidat(ctrl+egér) aztán save set.

Rettenthető
Sajnos úgy látom, nem ilyen egyszerû a megoldás.
Az alapértelmezett pattern, brush, custom shape az valóban ott van, viszont azóta már kreáltam pár újat és azokat nem oda menti.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

alph4
-Program files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Presets
-Nincs benne a 3D transform, le kell szedni a 3D Filtert és lesz.

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Rettenthető
Lenne pár kérdésem a CS-vel kapcsolatban:

- A pattern-eket, a brush-okat, a custom shape-ket melyik fájlba menti a program?
- A Filter -> Render -> 3D Transform az nincs benne a CS-ben, vagy csak az én verziómban nincs benne?

A válaszokért elõre is köszi.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Sland
csakmert ugye itt a karácsony és nincs semmi 5let a Samsung D600 on kívül. Aztán ezt a könyvet valszeg megkapom.

és kössz

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Ackro
teljesen jó!
1. annyira nem bonyolult program, hogy könyv kelljen hozzá,
2. a cs2 nem különbözik alpvetõ dolgokban elõdeitõl.
a feature listát meg elég ha majd a könyv után rágod át...

Sland
Hi!

A Photoshop CS Biblia mennyire jó a CS2 höz? (A Magyarra gondolok)

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Amse
várd meg míg lejár aztán gondolom aktív lesz a menüben.

Ackro
én meg alig találtam meg valamit a magyar cs2-n... nincs hozzá angolosítás valakinek? 😄

Igen, ez a bajom...
A vége az lesz, hogy angolul fogom leszedni, pedig magyarul sem értek hozzá
Vagy esetleg egy link a magyarhoz?

DayWalker
az aktiválás ott van
csak vmiért szürke, és nem lehet kiválasztani

Jó neked, nekem így néz ki a helpmenüm

SZilaJMaGGoT
A 9.0 telepítésénél is kiírta hogy nem lenne rossz ha lenne legalább service pack 1 a windowsomon. Ez gond lehet? Mert most ez a 9.0 is olyan iszony lassú mint a 8.0, és egy háttér színkitöltés is 5-10 mp. Ezt az service packot most töltöm, de jó lenne tudni hogy mi is lehet a baj, mert a 7-es ps-el semmi gond, és van 768 ramom, ami szerintem elég kellene legyen a 9.0-hoz is, meg a 8.0 is ment régebben rendesen......

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Amse
Nálam a Help-en belül van Activate és Registration is, de a full verziót már az installnál serial-al kell telepíteni.Nem tudom az origo-n milyen verzió van fent.

Hali
Az Origóról letöltöttem a CS2-t, és sehogy sem találom az aktivációs lehetõséget
Azt írja a readme, hogy a súgóból lehet elõcsalogatni, de ott nekem semmi ilyesmi nincs. Szét kerestem a mappájaiban, eredmény nélkül.
Valakinek valami ötlete, tapasztalata?

Dichter
Select > color range, és ráklikkelsz a képen a fekete színre. Esetleg felül a shadows-t választod ki a drop down listbõl.

artschi
magic wand tool? kijelölöd a feketét és aztán törlöd.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

edios
Hello!

Nem tudtok segíteni?
Az a problémám,h nem tudom,h egy képbõl hogy lehet egy színt kivágni,h üres hely legyen helyette! (én most épp azt akarom,h minden fekete szûnjön meg!)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

artschi
csak fontok vannak, ha jól tudom.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

SZilaJMaGGoT
Nem tudom honnan töltsem le a 9est... De az oké hogy alapból is lassú, de mi az hogy 10 mp-ig tölt ki színnel egy layert??? :S

alph4
A 8-as alapból is lassú ahogy én észrevettem. Tedd fel a 9-est az jobb 😉

SZilaJMaGGoT
Van egy kis problémám. Most tettem fel újra a photoshop cs 8.0-át... Pár napja telepítettem újra a windowst, azelõtt még fent volt a ps, és nem volt vele semmi gond, de most iszonyú lassú, fõleg ha valami filtert használok, de egy háttér színkitöltés is kb 10 másodperc. A 7-es ps-el semmi gond.. Van valami ötletetek??