Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát: Mi lenne, ha rákattintanál a kis képre?
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
szal a keret ál kis részekbõl
én csinálnék egy sima keretet aztán rectangular marquee tool al kijelölném ami nem kell és kitörölném.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
kiválasztod a patterns-t és kijelölöd a sajátjaidat(ctrl+egér) aztán save set.
Az alapértelmezett pattern, brush, custom shape az valóban ott van, viszont azóta már kreáltam pár újat és azokat nem oda menti.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
-Nincs benne a 3D transform, le kell szedni a 3D Filtert és lesz.
- A pattern-eket, a brush-okat, a custom shape-ket melyik fájlba menti a program?
- A Filter -> Render -> 3D Transform az nincs benne a CS-ben, vagy csak az én verziómban nincs benne?
A válaszokért elõre is köszi.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
és kössz
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
1. annyira nem bonyolult program, hogy könyv kelljen hozzá,
2. a cs2 nem különbözik alpvetõ dolgokban elõdeitõl.
a feature listát meg elég ha majd a könyv után rágod át...
A Photoshop CS Biblia mennyire jó a CS2 höz? (A Magyarra gondolok)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A vége az lesz, hogy angolul fogom leszedni, pedig magyarul sem értek hozzá
Vagy esetleg egy link a magyarhoz?
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Az Origóról letöltöttem a CS2-t, és sehogy sem találom az aktivációs lehetõséget
Azt írja a readme, hogy a súgóból lehet elõcsalogatni, de ott nekem semmi ilyesmi nincs. Szét kerestem a mappájaiban, eredmény nélkül.
Valakinek valami ötlete, tapasztalata?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Nem tudtok segíteni?
Az a problémám,h nem tudom,h egy képbõl hogy lehet egy színt kivágni,h üres hely legyen helyette! (én most épp azt akarom,h minden fekete szûnjön meg!)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!