Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Köszönöm!😄
A fényt illetve a zajt megoldom!!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
kep
Szerinted ha találnék olyan hütõ képet, amit csak át kell húzni akkor beírom ide??
Egyébként hihetetlen dolgot fogok neked elárúlni, de a PS képes rá!😉
Egyébként bemegy! 90 cm szal BE kell mennie!😄DD
Ez nem olyan, hogy kimegyek az erdõbe, aztán buzerálom 1 órát a gépet, mire minden tökéletes...
sehogysem tudom ugy elforgatni...... vki help!
Egy kis segítség kéne nekem.
Következõ a problémám: Adott egy munkám, amit lefotóztam.
Viszont nem kicsit rontottam el a képet. Szar Iso beállítást használtam. Ezért roppant mód zajos lett a kép.
Ez még a kisebbik gond, viszont a hûtõszekrényt le kellene cserélni a képen egy odaillõre. Eerdetileg egy kétajtós lett odatervezve, de nem jött meg a megrendelõnek, nekem már megtörtént az átadás, szal' nem kell visszamennem...
Ezért azt találtam ki, hogy be kéne klónozni egy hûtõt, de valamiért nem jön össze, hogy egyezzen a kép minõségével. hát ebben kéne segíteni...
Mivel ez megy fel a céges web oldalra, azért a minõség sem mindegy!😉
Elõre is köszi annak aki megpróbál megbírkozni vele!😄
és ingyenes!😛
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Ja, s betütípusokra is szükségem lenne... Utánakerestem kicsit google+pixel2life, de a Ti tudásotokban jobban megbíznék! <#worship>#worship> Ajánljatok hasznos oldalakat! Danke!
Te is lelkesen mutogattad volna az elsõ kreálmányod.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
az xy -t ird át erre " kepfeltoltes " mert a link nem engedélyezett onnan, amugy tudja vki hogy miért???
u dont have to listen anybody else but me
Van tippetek? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ps3 ID: Gascoigne74
Hogyan lehet egy képböl "képregény-stilust" csinálni? Én FILTER/STAMP-et találtam, de biztos van jobb. Tudnátok segíteni?