Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Harry Potter? <#nyes>#nyes>
egyébb ötlet?
De nekem elsõ gondolatom rögtön az volt, amikor megláttam az iskola képeit: Harry Potter<#wink>#wink><#wink>#wink>
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Újra itt! :-)
Kéne egy kis help, ötlet. A sulim hírdetett egy pályázatot, a iskola címerére. De nincs ötletem, hogy milyen legyen.
Itt a sulim honlapja:
tehát 10 percbe csak ennyi fért.meg van bene egy kis guassian blur meg kis szinezés és méretezés. szerintem jó lett elsõre.
nem rossz, de a széleket még átnézném 1x, mert maradt itt-ott egy kis fehér maradék.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
szal én...
...áh hosszú leírni😊
mindenki máshogy csinálja😊
teljesen jó úgy ahogy van.a végeredmény a fontos, csak lehet te ezzel elszenvedtél 1 órát, hogy szép legyen más meg 10 perc alatt megcsinálja ugyan így, mert tud egy egyszerûbb módot.
a pen tool, shape layer, layer/vector mask szerintem csak kényelmi funkció és az olyan dolgokat amiket még ezeknek az eszközöknek a kezelése nélkül csináltam most sokkal egyszerûbbek/gyorsabbak/precízebbek.
u dont have to listen anybody else but me
itt is lehetett volna mask-ot használni
mellesleg meghívhatnál bithura ha már lebuktál, hogy regelve vagy 😄 cserébe meghívok valakit neked endless-re 😉
Persze, minél több módszert, eljárást ismersz annál nagyobb szabadságot kapsz az alkotásban, s annál több lehetöséged is nyílik valami különlegeset alkotni. A word-ben is elég a "space-megoldás" egészen addig, amíg nincs szükséged mondjuk hasábokra, mert ott már jóval gyorsabban végzel Tab-bal. De még ez sem számít, ha a kinyomtatott dokumentumon katonás rendben állnak a betük.
Egy kép értékelése pedig szerintem kizárólag szubjektív dolgokon alapulhat. Tetszik, vagy nem tetszik... Esetleg mi az, amin lehetne változtatni. Ha találsz ilyet, akkor arra rámondható, hogy hiba, de lehet, hogy pont egy ilyen adja meg a kép varázsát. Mondjuk #4023 esetében több ilyen fals megoldást fel lehetne hozni, de ez csak a saját véleményem.
Huhh, ezt nem is folytatom, mert mindjárt átmegyek Platonba... <#kuss>#kuss>
Layer Mask: Egy layeren hajthatsz végre módosításokat úgy, hogy közben ezek nem véglegesek, mert mindezt nem az original layeren, hanem egy "fölötte" lévö layeren (layer mask) teszed. Olyan, mintha egy fényképre rátennél egy zsírpapírt, s arra rajzolnál rá, azon hajtanád végre a módosításokat. S ha nem tetszik akkor még tudsz rajta módosítani...
Kicsit világosabb?
ha vip lennél akkor tudnál feltölteni nagyobb képeket (max 200k)
a galériádba viszont rakhatsz fel nagyot is.
SG.hu/Fórumképek-re hogyan lehet feltölteni, olyan nagy képet, mint pl #4067? Bár nekem jó ide a saját tárhelyem is...
(Nem tudom, hogy erre vonatkozott- e a kérdés, de ha rétegekkel dolgozol, akkor megadhatod azok sorrendjét(ARRANGE) s ha az elöl lévö layer lyukas,(vannak rajta kivágott részek) akkor kilátszik a "hátsó" layer, jelen esetben az új hütö. Ne haragudj, ha nem ez volt a kérdésed, s ezt vágtad.)
- hûtõt berak, elrendez...
- rárakok egy layer mask-ot és a layer maskon kifestem feketével azt amit nem szeretnék láthatóvá hagyni.értelemszerûen ahol lukak vannak a széken ott hagyom fehéren a layer mask-ot ahol meg a szék támlája van ott egy vékony ecsettel befestem feketére.
ez majdnem olyan mintha a hûtõ layerbõl kiradíroznám a dolgokat, csak annyival job, hogy ha vmi változás van akkor tudom módosítani a mask-ot és amit "kitöröltem"(befestettem feketére) azt megit láthatóvá tehetem ellentétben a radírral.
jah a fehér az tényleg ot maradt a két ajtó között.
a szék réseinél meg nem tûnt fel, hogy az is a hûtõ része ami sötét ezért ott nem szedtem ki.a többi helyn igen.
disney font rulz😊
Nieleen
Mik! Tutorial jó!
Ezen már feltünnek új betütípusaim is!!! Köszi Dichter! <#wave>#wave>
Ja, ha lenne egy kis idötök, vagy nem ismernétek... PLANETPERPLEX
A zajtalanítás nagyon szép lett AMSE-nél, kis tanács: hütö elött lévö szék rácsaiban még az régi hütö "maradványai" vannak benn. S a hütö két ajtaja között fent is "bent maradt" a minta fehér alapszíne. Persze egy katalógusban nem szokás 300szoros zoommal nézegetni a képeket, csak ha lenne egy kis idöd Crem... Zanussira fel! <#wink>#wink>
A zajtalanításról tudnál egy kicsit mesélni AMSE? Vagy elég az amit a plug-in topikban írtál?<#conf>#conf>
Annak idején mikor elõször indítottam el a PS-t, ez volt az elsõ gondom nekem is!😄DDD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
hogy lehet egy kivágott képet már egy meglévõ héttérképbe illeszteni? néztem tutort is de hülye vok hozzá egyszerüen nem értem 😞
De igazad van.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
nõvérem szerint jó, mert nem jött rá, hogy ps 😊
kép