Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petipetya
Sziasztok!

Van itthon Photoshop 6-os és 7-es is, mindkettö magyar. Abszolút nem értek hozzá. Azt szeretném megcsinálni, hogy van egy fekete-fehér fotóm egy nöi arcról, és csak a száját szeretném hogy piros legyen. Tud valaki segíteni?

ivjoe
<#wilting>
paxyene
Sziasztok! tudom hogy lehet letölteni a ps-hez ecseteket, ti mit használtok?

Köszi!

samuray
hy all!
kellemes havas reggelt mindenkinek!
kerestem a képet amit ide fentre kértem de nem találtam egy darabotsenem! szó! akkor ez marad?
vagy mégsem? féltem kicsit nehéz lesz a döntés melyik is legyen betéve! nó megóvtatok a dilemmától!
nem tetszik!
na gó!
húzzatok bele kicsit mert még meg is kellene majd szavaztatni!
danke!

ivjoe
Az a jobbik eset, ha van ötleted, a megvalósítás a kisebbik falat.
samuray
orvosi asztalon logó boncolás?
futószallagon logó javítás! bírósági tárgyaló!
nekem Ötletem ezer! na a progival meg a gyakorlattal van némi gondom!
de majd csak alakulok! amúgy kösze!

pedig még egy picit se volt vicces 😞((
maco13: csemegéz 😊

Crem

Nah!😄

Ez jutott eszembe!😄

Azért mellékesen megjegyzem, hogy qrvára nem volt ötletem, szal' ehhez a topic címhez valóban mit is lehetett volna kitalálni. Mert ha mondjuk mp3,autó,akármi kézzel fogható dolog lett volna az ad némi segítséget!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

samuray
nem kötelezõ!
bannert akarok de valami kafát! ami ott van egy szedett vedett csak!
arra jó hogy legyen ott valami!
na azt kellene valamivel kiváltani!

Amse
layer/layer mask/reveall all
ekkor létrehoz egy fehér lapot a layer mellé a layer palettán arra rákattansz és csinálsz rá egy fekete fehér gradient átmenetet.
ha azon a fehér lapon dolgozol akkor a fekete dolgok eltûnnek a fehérek láthatóak és a szürkeárnyalat az átmenet.
pl tudsz azon a fehér lapon fekete ecsettel festeni és akkor az mind láthatatlan lesz.késõbb fehérrel újra láthatóvá teheted ha akarod.

Met
ez a kitöltés nem?
de nekem olyan kellene ami egy layer egyik szélét teszi átlátszóvá

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

DJ RX7
így lehet ha erre gondolsz.

:3

Met
olyat, hogy tudok csinálni, hogy a kép jobb oldala felõl bal oldalra egyre jobban átlátszó?

DJ RX7
na megvan hogy lehet fordítani csak az a bibi hogy mind a két layer fordul.

DJ RX7
ööööö és ezeket hogy lehet?<#nemtudom> még kezdõ vagyok boccs<#circling>

artschiatwork
lehet, hogy az lesz...

artschiatwork
igazad van, egy picit megnyújtottam a zöldet. De attól szvsz még nem kellene kipixelesednie a szélének...

Amse
hmm.
vannak ilyen idegesítõ dolgok amikor vmi megmagyarázhatatlan történik.
szvsz csináld meg újra, mert ez nem egy akkora meló még.

Amse
duplikálod, megfordítod, átlátszóságot állítassz, helyére rakod...

DJ RX7
hogy lehet megcsinálni hogy az auto tükrözödjön?

Aquir
lehetetlen. Egyáltalán nem ugyanolyan a kettõ. Nézd meg, állítsd fejre, a zöld nem a piros fodítottja, hanem eltér tõle, jobban görbül!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

artschiatwork
Nem takarja semmi, elõször megcsináltam a felsõ piros részt, aztán azt duplikáltam és elforgattam 180 fokkal, ennyi. Sima fehér alapon van az egész.

Aquir
valamilyen hiba amire nem figyeltél? nem takarja semmi?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

artschiatwork
Srácok help! Mi a francért van az, hogy layer duplikálás után az alsó (zöld) ilyen cikk-cakkos lesz? marhára idegesítõ... 😞
A felsõnek nincs baja, csak az alsó lett ilyen xar cakkos...

Aquir
Mivel nem olvastál ilyet, ezért gondolom nem. Lehet pl jpeg is 😊

Met
Az Alien Skin Xenoflex 2-ben van egy ilyesmi csak túl szabályos.

Crem
A .gif kötelezõ?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

samuray
oksa!
azé két nap mert akkor jövök megint! amúgy kösze ha a képet megcsinálod!

Crem
Volt erre egy plugin, csak már nem emléxem rá,mert úgy gondoltam nem igen lesz rá szükségem.

Crem
2 nap??😄
kb.1 hét nálam mire kitalálom a style-t!😄D

Majd jelentkezem, de a kalapácsos csóka nekem nem jön be...
Jah! én "minimaldizájnosat" favorizálom!😛PP

samuray
na tõrpjeim tenderkiírás!
kellene egy 600X210 pikszelméretû kép!150kb méretben!
ami egy kovácsmûhelyt ábrázolna!
na kinek megy?

van rá két napotok!
ott a kaplapácsos csóka ! na az kell ûsse a logót a mühelyasztalon!
szó!: ki tudja prezentálni?kérem berakniide kellene!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Met
ilyesmit, hogy tudok elõállítani vagy mivel?

artschiatwork
na, ezt már passz 😊

RenDesign
Ja, bocsi ha félreérthetö voltam... Tudom, hogy File/Automate/Web Photo Gallery-vel lehet ilyen albumokat csinálni, csak nekem nem nagyon tetszik... A kérdés az lenne, hogy lehet-e esetleg ehhez újakat letölteni valahonnan? OFF:Vagy esetleg tudnátok ajánlani valami nem-PS progit erre?

artschiatwork
ha jól tudom, 1 klikkre nem, bár hülyeséget nem akarok mondani. Viszont az automate-tal ezt (is) megtudod megcsinálni.

RenDesign
Jujj kösz! Még ma kipróbálom! Mindig kutatok egy sort a bannerban, de ezt most, hogy célzottan kerestem sem találtam meg... Danke! <#worship> Elég morcos leírása van... Hogy erre valaki magától rájöjjön... Próbálkoztam én is, de nem is csodálom, hogy nem jutottam semmire. Azért éreztem én ezt a Batch-csel,mi?! 2.3. kérdés pipa! Esetleg 1.<#confused>-hez? <#duma>

artschiatwork
Nézd meg ezt!

RenDesign
Sziasztok! 1. <#confused>Webes fotógalériát/fotóalbumot Ti mivel csináltok? A PS 7.0 File/Automate-ban van egy-kettö, de azok elég egyszerüek... Lehetne esetleg ezekhez még újakat találni? PS Album-tól sem estem hanyatt.

2.<#confused> PS-ben nem lehet több képet egy klikk-re átméretezni? (Felbontást kisebbre állítani) ACDSee a megoldás?

3.<#confused> File/Automate-->Batch mire jó?

Elöre is kösszi! <#worship>

kösz,kipróbálom

az sokat ront a minõségen sajnos

artschiatwork
pl. magic wand-del/pen tool-lal vágd körbe, mentsd el a kijelölést egy alfa-csatornába, majd a képet mentsd ki tif formátumba, így veszteségmentes, jó minõségû képet kapsz, viszont a kép mérete nagy lesz.
Ezt akkor használd, ha kiadványszerkesztéshez kell a kép.

Met
gif?

sziasztok,

hogy lehet egy képet transparent háttérrel kiexportálni a ps-bõl,hogy ne menjen a minõség rovására?

cleano
Szia!

Azt hiszem van egy jó ötletem:
hajfestékkel
a szájra pedig a rúzst tudnám ajánlani (bocs de ezt nem tudtam kihagyni)

cleano

Maco13
megosztanád? engem is érdekelne...
találtam már.. 😄

Sziasztok!
Valaki letudná irni nekem vagy tudna adni egy oldalt ahol levan írva hogy hogykell "jól" átszinezni egy hajat... pl. barnáról szõkére...
Elõre is kösz

U.I. ha van ilyen szem,száj ban is az is jó lenne 😊

Lord Oswal
kira köszi

Harder
CTRL+T (free transform) és mikozben méretezed, nyomd a SHIFT-et.

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

Lord Oswal
mámint hogyan nyomjak egy kivágott képet össze hogy ne torzuljon el