Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van itthon Photoshop 6-os és 7-es is, mindkettö magyar. Abszolút nem értek hozzá. Azt szeretném megcsinálni, hogy van egy fekete-fehér fotóm egy nöi arcról, és csak a száját szeretném hogy piros legyen. Tud valaki segÃteni?
kellemes havas reggelt mindenkinek!
kerestem a képet amit ide fentre kértem de nem találtam egy darabotsenem! szó! akkor ez marad?
vagy mégsem? féltem kicsit nehéz lesz a döntés melyik is legyen betéve! nó megóvtatok a dilemmától!
nem tetszik!
na gó!
húzzatok bele kicsit mert még meg is kellene majd szavaztatni!
danke!
futószallagon logó javítás! bírósági tárgyaló!
nekem Ötletem ezer! na a progival meg a gyakorlattal van némi gondom!
de majd csak alakulok! amúgy kösze!
maco13: csemegéz 😊
Nah!😄
Ez jutott eszembe!😄
Azért mellékesen megjegyzem, hogy qrvára nem volt ötletem, szal' ehhez a topic címhez valóban mit is lehetett volna kitalálni. Mert ha mondjuk mp3,autó,akármi kézzel fogható dolog lett volna az ad némi segítséget!😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
bannert akarok de valami kafát! ami ott van egy szedett vedett csak!
arra jó hogy legyen ott valami!
na azt kellene valamivel kiváltani!
ekkor létrehoz egy fehér lapot a layer mellé a layer palettán arra rákattansz és csinálsz rá egy fekete fehér gradient átmenetet.
ha azon a fehér lapon dolgozol akkor a fekete dolgok eltûnnek a fehérek láthatóak és a szürkeárnyalat az átmenet.
pl tudsz azon a fehér lapon fekete ecsettel festeni és akkor az mind láthatatlan lesz.késõbb fehérrel újra láthatóvá teheted ha akarod.
de nekem olyan kellene ami egy layer egyik szélét teszi átlátszóvá
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
vannak ilyen idegesítõ dolgok amikor vmi megmagyarázhatatlan történik.
szvsz csináld meg újra, mert ez nem egy akkora meló még.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A felsõnek nincs baja, csak az alsó lett ilyen xar cakkos...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
kb.1 hét nálam mire kitalálom a style-t!😄D
Majd jelentkezem, de a kalapácsos csóka nekem nem jön be...
Jah! én "minimaldizájnosat" favorizálom!😛PP
kellene egy 600X210 pikszelméretû kép!150kb méretben!
ami egy kovácsmûhelyt ábrázolna!
na kinek megy?
van rá két napotok!
ott a kaplapácsos csóka ! na az kell ûsse a logót a mühelyasztalon!
szó!: ki tudja prezentálni?kérem berakniide kellene!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2.<#confused>#confused> PS-ben nem lehet több képet egy klikk-re átméretezni? (Felbontást kisebbre állítani) ACDSee a megoldás?
3.<#confused>#confused> File/Automate-->Batch mire jó?
Elöre is kösszi! <#worship>#worship>
Ezt akkor használd, ha kiadványszerkesztéshez kell a kép.
hogy lehet egy képet transparent háttérrel kiexportálni a ps-bõl,hogy ne menjen a minõség rovására?
Azt hiszem van egy jó ötletem:
hajfestékkel
a szájra pedig a rúzst tudnám ajánlani (bocs de ezt nem tudtam kihagyni)
cleano
Valaki letudná irni nekem vagy tudna adni egy oldalt ahol levan írva hogy hogykell "jól" átszinezni egy hajat... pl. barnáról szõkére...
Elõre is kösz
U.I. ha van ilyen szem,száj ban is az is jó lenne 😊
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu