Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
az a zöld moszat mikroszkóp alatt?
hát attól függ mi akart lenni...

KapuBen
és az utolsó amit én csináltam az jó lett?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Dichter
Olvasgasd még a tutorialokat.

Gladiator
rohatt<#nevetes1>

nyami
<#zavart2>

KapuBen
ezeket készítettem:

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Duddits
Dehogy hoztam. Csak festettem rá...

Amse
te hoztál létre új channelt?
ha igen akkor az a baj, ha nem akkor még mindíg nem jó a plugin 😊

Duddits
Too many channels to export (5)

Most meg ezt írja ki.

Duddits
Huh, akkor mindjárt nézek.

Amse
jah nem olvastam el rendesen és azt hittem nem is tudod megnyitni.
próbálj meg egy másik dds plugint, mert van több féle.

Duddits
Ha nem lenne, alapból ki se tudnám választani a DDS-t... Mert az van, csak nem akarja elmenteni .dds-be...

Amse
dds plugin kéne a ps-nek.

Duddits
Unsupported input format

Ezt írja ki, mikor egy .psd-t elakarok menteni .dds-be. Mi lehet a baj??

Met
közben még rá akadtam erre is

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

12346
kösszentyû

Sziasztok!
Ki szeretném "tapétázni" rétegeimmel a rajzvászon teljes felületét, hogy tudom ezt megoldani?
Köszi!

Lacee
két igazán használhatót találtam, az egyik ez:
2tone silhouette

a másik annyi, hogy a stamp toollal + utólagos brush+eraser rajzolgatással próbálkozik az ember.

ez is szimpatikus volt, csak nem tudtam megcsinálni:
designworld

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

12346
ez zsír. engem is érdekelne😊

Amse
cool!
és végül hogyan sikerült?😊

Lacee
köszi a tippet, bár nem segített, így a google talált nekem megfelelõ megoldást 😊

sikerült is csinálnom ebbõl:

egy ilyet:

még lehet rajta finomítani, de elsõre szerintem egész jó.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Rav3n, ugyse tudsz vele mit kezdeni, minden nyomtato es printer mikrszokopikus azonositot hagy a papiron random. megtalalnak ugyis :>

Powered by Linux

artschi
válassz

De nem baj az sem, ha önállóan használod a fenti bannert, én is az alapján találtam meg neked ezt 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Guilty01
valaki tudna adni egy oldalt,ahol megtok tanulni egy képet zajtalanítani?

You\'ll never walk alone!

RenDesign
Szeva! Ha minden igaz ez kell Neked: #4020. Én is körbenéztem a pixel2life-on, és találtam jó kis filteres megoldásokat! pl itt! Csak még egy kicsit játszanod kell a kép elmosásával+desaturate!

Lacee
hello! el tudnátok nekem mondani (vagy esetleg egy tutorialt linkelni), hogy hogyan kell egy fényképbõl (pl arckép) Max Payne- vagy Sin City-szerû fekete-fehér grafikát csinálni? egyáltalán lehetséges? mintha régebben láttam volna hasonlót, de nem tudom hol... fontos lenne!

hogy világos legyen, valami ilyesmire gondoltam:

Sland
TÖKÉLETES!! KÖSZI!!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Met
ilyen?
vagy a valós földgomb kell?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sland
hamisítás rossz dolog...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Tudna valaki nekem abban segíteni, hogy lehet pecsétet (szürke, lila, fekete) szerkeszteni, esetleg ha lenne tutorial, az jó lenne. ELõre is köszönöm
Sland
LÉGYSZI VÁLASZOLJATOK% NAGYON FONTOS!

Nagyon sokat segítetek ha válaszoltok

Sland
Ilyen felhõk nélkül. Szerintem úgy kéne megcsinálnom hogy egy 3D-s gömböt csonálok arra meg valahogy rá kéne simítani egy ilyet. HA ezt meglehet csinálni akkor hogyan lehetne?

Amse
tudsz mutatni példáz, hogy milyen is kéne?

Sland
Földgömb készítõ tutorial kéne PS CS2 höz! Légyszi valaki segítsen mert holnapra meg kell csinálnom. PLZ HELP!

Köszi, megvilágosodtam!!!! :o))) Egész délelõtt ezzel próbálkoztam de nem sikeredett, most meg fél perc alatt összedobtam. :o))))))))))
Köszi még egyszer, legyen nagyon szép napod!!! :o) :o) :o)

Amse
image readyval tudsz animációt csinálni.

Írva vagyon, hogy a Photoshoppal lehet csinálni gif-eket, vagyis bannert próbálnék szerkeszteni vele, de sehogysem megy... Esetleg vmi ötlet? Köszi!

Köszön nektek, sikerült megoldani. Elég hasznos ez a két link. Külön koszi Jocó<#worship><#worship>
ivjoe
Így
meg
így.
Na igen, de nemtom normálisan körbevágni. Ez a gondom többekközött
Crem
ez nem bonyolult, körbevágod,majd ctrl C az új egyszínû háttére meg rárakod ctrl V...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Szevasztok ömberek. Volna nekem 1 próblémám, remélem megoldja nekem vki. ' fotóból szeretnék csak 1 bútordarabot kiemelni úgy, hogy a csak az maradjon nekem és vmi 1színû háttérrel. Elõre is köszönöm mindenkinek, aki érdemben hozzá tud szólni. Szerbusztok.
Amse
a legjobb ha új layer-re rakod csak a szájat.ha ki van jelölve a száj akkor ctrl+c majd ctrl+v (másolás/beillesztés).
ha ez megvan akkor a blending options-ben a color overlay-ben ráraksz egy pirosas színt és a blending módot pedig átállítod a legjobbra.

petipetya
Mikor korbejeloltem az ajkakat, mire kell ramenni?

petipetya
Köszi, megpróbálom.

Amse
szerintem írj ékezetek nélkül, mert úgy értelmezhetõbb 😊

petipetya
Elnézést az ékezetek miatt.

Amse
mágneses lasszó suxx.pen tool-al kell😛
jah és a blending módot átállítod vmire.(meg kell nézni, hogy a legjobb.

Crem
kijelölöd a száj körvonalát és bepirosítod... Röviden ennyi...
mágneses lasszó a barátod!😉

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

petipetya
Sziasztok!

Van itthon Photoshop 6-os és 7-es is, mindkettö magyar. Abszolút nem értek hozzá. Azt szeretném megcsinálni, hogy van egy fekete-fehér fotóm egy nöi arcról, és csak a száját szeretném hogy piros legyen. Tud valaki segíteni?