Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
próbálj meg egy másik dds plugint, mert van több féle.
Ezt írja ki, mikor egy .psd-t elakarok menteni .dds-be. Mi lehet a baj??
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ki szeretném "tapétázni" rétegeimmel a rajzvászon teljes felületét, hogy tudom ezt megoldani?
Köszi!
2tone silhouette
a másik annyi, hogy a stamp toollal + utólagos brush+eraser rajzolgatással próbálkozik az ember.
ez is szimpatikus volt, csak nem tudtam megcsinálni:
designworld
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
sikerült is csinálnom ebbõl:
egy ilyet:
még lehet rajta finomítani, de elsõre szerintem egész jó.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Powered by Linux
De nem baj az sem, ha önállóan használod a fenti bannert, én is az alapján találtam meg neked ezt 😊
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
You\'ll never walk alone!
hogy világos legyen, valami ilyesmire gondoltam:

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
vagy a valós földgomb kell?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Nagyon sokat segítetek ha válaszoltok
Köszi még egyszer, legyen nagyon szép napod!!! :o) :o) :o)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
ha ez megvan akkor a blending options-ben a color overlay-ben ráraksz egy pirosas színt és a blending módot pedig átállítod a legjobbra.
jah és a blending módot átállítod vmire.(meg kell nézni, hogy a legjobb.
mágneses lasszó a barátod!😉
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?