Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
<#worship>#worship>
légyszíves egy tutorial-t<#wow3>#wow3>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ott látod mit csinál, mi lesz belõle
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Hogy lehet azt megcsinálni, hogy betûkre/szavakra különbözõ mintát (pl. virágot) alkalmazhassak?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Szeretném megkérdezni, hogy ebbõl a képbõl tudnátok kihozni nekem olyasmit, hogy full fehér legyen a kaszni, és mutatnék 1 másik képet, arról kéne átszórni a logókat rá ?!
Õ volna:

► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
túlnyomó többségben angol tutoriálok vannak a neten
csak szenvedni fogsz, hogy mi mit jelent (saját tapasztalat😊)
na de amiért irok az ez:
A forum sztem kezd ellámulni eddig kedves megszokott közösségben éltünk itt, most meg kész a káosz... mindenki kérdezget ojat amit elõtte 1 el már leirtak... kérekm moderálja magát mindeki
u dont have to listen anybody else but me
Barcelona, Bar Honda 4ever!
amúgy nem tom, mikor én elkezdtem a PS-t sohase csináltam ilyen képeket csak úgy. én úgy tanultam, hogy vmi kellett pl. borítóra, kitaláltam, aztán utánajártam, hogy hogy kell. de ilyeneket csak úgy, sose. amúgy érdekes, hogy minden kezdõ a körrel csinál vmit. mindegyik munkájában megtalálható.
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
nem a kép van megeffektezve?
arra rákattansz és bepipálod majd beállítod ahogy szeretnéd.
haver mondta próbáljam ki valamin de nem találom õket