Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõzõt meg szerkeszteni akartam és visszavontam 😄 vip rulz 😄 de még meg is kérdezte, hogy tuti törlöm e.
Jancsika bemegy az okleveles asztalos mesterhez rozsdás szögekbõl és korhadt fából összeeszkábált izével, és mondja: na mester, ezt csinájla utánnam!
kb ez vagy te, érteeed már?
ha fájna...
Akkor így már 5 ember keres ezzel pénzt. 😄
Ésigen titokban csatlakoztunk a szabadkõmûvesekhez, és a segítségükkel meg akarjuk dönteni a Corelt, fõleg mióta felvásárolta a PSP-t. <#idiota>#idiota>
most utáltok?😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Takarítást pls. Well, kár, h Punker nem jár erre túl sûrûn. <#vigyor1>#vigyor1>
ne nyisson topicot, nyisson saját fórumot valahol máshol
én azt szeretném tudni, hogy hogyan menthetem el a sok layereses képemet egyben. ez megoldható egyáltalán? <#banplz>#banplz>
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"Ezt csináld utánam!" c. kommentek: Ezt a topic rendszeres latogatóinak a nagy része bármikor megcsinálja. -.-
Csak úgy elköhinteném, h rajtam kívül 3 emberrõl tudok itt a topicban, akik ezzel keresnek pénzt. Elhiszed, h mindenki meg tudja nyomni ugyanazokat a gombokat? Sry, én nem, béna vagyok, most is a nyelvemmel gépelek. -.- Szóval, ha kérdésed van, nyugodtan tedd fel, de megkérlek, h ne rakd be minden "alkotásodat".
kapuben: hidd el akik ebbe a topicba járnak azok egy kicsit magasabb szinten jártasak a ps-ben mint te és csak röhögnek azon a "csak én tudom megcsinálni" hozzáállásodon.
Nyiss egy topicot ahol e remek alkotásokat mutogatni akarod (bár azt hiszem van ilyen), de ezt ne itt tedd pls.
thx!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Egyébként szerinted kinek lenne kedve ezt ugyanígy megcsinálni ? 😊
Kinek lenne kedve hogy a filter kombókat végig próbálgassa? Mert amit te mûveltél az nem más, mint a filters menüpontban ész nélkül kattintgatás. Hiányzik a tehetség és a kreativitás ember, vedd már észre magad.
A mûveid belinkelése után kaptál egyetlenegy pozitív hozzászólást? Ha? Nem!
Gondolkozz el rajta...
LAMBORGHINI THE BEST CAR
LAMBORGHINI THE BEST CAR
na ez már nehezebb lesz utánam csinálni más színnel:

LAMBORGHINI THE BEST CAR
u dont have to listen anybody else but me
maradtam volna inkább a kézi rajzolásnál.
De azért kösz
image readyval próbáltad megnyitni?
ha azzal sem megy akkor vmi képnézegetõvel is nézd meg, mert az is megjeleníti a bekapcsolt layereket.ha sehogy nem megy akkor szvsz kampec...
pénteken még volt egy frankó kis ps doksim, kb.60 layerrel.Ma reggel megnyitom, és csak egy background layer van a 60-ból,no meg a mellékelt "kép".Szerintetek ennek annyi?Vagy van valami módszer a helyreállításra?
Vagy egyáltalán ,mi ez?Valami kib...tt vírus?
Ha nem lenne tiszta, itt az ember segítséget kér, és ez nem játék topic, ahol 1-2 "progémer" leugat(hat) bárkit is!!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ezt megtetted önmagad.
Gratulálok hozzá.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
u dont have to listen anybody else but me
<Úgyérzem agysérülést szenvedtem a bioszoktv miatt. :c>Úgyérzem agysérülést szenvedtem a bioszoktv miatt. :c>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Q megnyom, enter quick mask. Kifested a kamion kasztniját. Q megint megnyom, quit quick mask. Ctrl+Shift+I, megfordítjuk a kijelölést. Ctrl+c, ctrl+v, új layer. Aztán ezen a layeren Image mode > Hue/Saturation, colorize bepipál, és a csúszkán beállítod a kellõ színt.
addig ok, hogy kijelölöd a sárga részt, külön layer stb.
de ha azt kitöltöd fehérrel nem látszik a lámpák fénye