Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyami
Mountex rulz -.-

Amse
najó a hirdetéseket azzal csinálom 😊
elõzõt meg szerkeszteni akartam és visszavontam 😄 vip rulz 😄 de még meg is kérdezte, hogy tuti törlöm e.

Na, akkor talán így megérted:
Jancsika bemegy az okleveles asztalos mesterhez rozsdás szögekbõl és korhadt fából összeeszkábált izével, és mondja: na mester, ezt csinájla utánnam!
kb ez vagy te, érteeed már?
ha fájna...

ivjoe
NAhátmá, aszittem Mountexnél PS rulzik. 😄
ivjoe
Joakkor design, retus, stb.
Akkor így már 5 ember keres ezzel pénzt. 😄
Ésigen titokban csatlakoztunk a szabadkõmûvesekhez, és a segítségükkel meg akarjuk dönteni a Corelt, fõleg mióta felvásárolta a PSP-t. <#idiota>
Met
én Corel-el keresek pénzt, a PS csak hobbi meg az autófestéshez kell

most utáltok?😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ivjoe
Hátez komolyan mondom, fantasztikus. :CCC
Takarítást pls. Well, kár, h Punker nem jár erre túl sûrûn. <#vigyor1>
Met
nenene

ne nyisson topicot, nyisson saját fórumot valahol máshol

Lacee
😄DDDD egyre jobb..

én azt szeretném tudni, hogy hogyan menthetem el a sok layereses képemet egyben. ez megoldható egyáltalán? <#banplz>

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ivjoe
Megtennéd, h nem szemeteled tele a topicot? Akkor tegyél be képet, ha van hozzá kérdésed is. A "Szerintetek ez jó?" nem minõsül kérdésnek. -.-
"Ezt csináld utánam!" c. kommentek: Ezt a topic rendszeres latogatóinak a nagy része bármikor megcsinálja. -.-
Csak úgy elköhinteném, h rajtam kívül 3 emberrõl tudok itt a topicban, akik ezzel keresnek pénzt. Elhiszed, h mindenki meg tudja nyomni ugyanazokat a gombokat? Sry, én nem, béna vagyok, most is a nyelvemmel gépelek. -.- Szóval, ha kérdésed van, nyugodtan tedd fel, de megkérlek, h ne rakd be minden "alkotásodat".
Dichter
Kérdezte valaki hogy kell?

Amse
pls Crem töröld ezt a sok szart....

kapuben: hidd el akik ebbe a topicba járnak azok egy kicsit magasabb szinten jártasak a ps-ben mint te és csak röhögnek azon a "csak én tudom megcsinálni" hozzáállásodon.
Nyiss egy topicot ahol e remek alkotásokat mutogatni akarod (bár azt hiszem van ilyen), de ezt ne itt tedd pls.
thx!

Lacee
egy meg nem értett zseni... van egy ötletem, lehetne verseny hogy ki tud legalább ötféle gyári filtert ráereszteni egy tetszõleges képre, hogy lehetõleg ne is nézzen ki jól.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Met
jó lenne ha nem raknád be ide minden egyes "csodás alkotásodat"

Most örülsz? 😊 szegényke
Egyébként szerinted kinek lenne kedve ezt ugyanígy megcsinálni ? 😊
Kinek lenne kedve hogy a filter kombókat végig próbálgassa? Mert amit te mûveltél az nem más, mint a filters menüpontban ész nélkül kattintgatás. Hiányzik a tehetség és a kreativitás ember, vedd már észre magad.
A mûveid belinkelése után kaptál egyetlenegy pozitív hozzászólást? Ha? Nem!
Gondolkozz el rajta...

Dichter
Valahogy hihetõbb, hogy elbénáztad...

KapuBen
<#vigyor1>arra nem gondoltál hogy direkt rontottam el hogyha valaki át színezi akkor ott marad a hiba MUHÁHHHÁHÁHHHÁHHÁÁ!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

sztem itt mindenki át tudja színezni ezt a képet 4-5 mozdulatból 1 perc alatt...

Ch_Slater
kösz

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

KapuBen
és attól még ha te megcsinálod az lehet hogy jobb lesz ezt meg csak összedobtam hogy csináljatok valamit.

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Amse
még középre se tudtad tenni az x meg a 8 szöged középpontját...
<#shakehead>

KapuBen
ez azért van mert nem minden formátumba menti el a layereket
na ez már nehezebb lesz utánam csinálni más színnel:

LAMBORGHINI THE BEST CAR

VRSDM
mellesleg mikor ugattam le bárkit is? mind1, nem téma, véleményem elmondtam nektek más van, ennyi... nemkell ügyet csinálni... legközelebb akkor majd nem irom le, bocs...

u dont have to listen anybody else but me

amit beraktam most,kb.8,5 mega,800*600-as méretnél ez szvsz sok,ha azt nézzük per pillanat mennyi információt hordoz ez a sz@r,amit beraktam...szóval szerintem benn van az összes info,csak nem tudom elõhozni se imageready-vel,se semmivel...<#zavart1><#violent><#rinya><#sir><#szomoru2><#ijedt><#falbav><#bdead><#csodalk>
maradtam volna inkább a kézi rajzolásnál.
De azért kösz

Amse
a mérete megváltozott a file-nak?
image readyval próbáltad megnyitni?
ha azzal sem megy akkor vmi képnézegetõvel is nézd meg, mert az is megjeleníti a bekapcsolt layereket.ha sehogy nem megy akkor szvsz kampec...

Sziasztok,

pénteken még volt egy frankó kis ps doksim, kb.60 layerrel.Ma reggel megnyitom, és csak egy background layer van a 60-ból,no meg a mellékelt "kép".Szerintetek ennek annyi?Vagy van valami módszer a helyreállításra?
Vagy egyáltalán ,mi ez?Valami kib...tt vírus?

Crem
Én meg töröltem.
Ha nem lenne tiszta, itt az ember segítséget kér, és ez nem játék topic, ahol 1-2 "progémer" leugat(hat) bárkit is!!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Sonajk @:o)
Én nem minõsítenélek.
Ezt megtetted önmagad.
Gratulálok hozzá.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Danee
szerintem az ilyen hozzászólás az értelmen, sõt az ilyen ember

Lacee
kell még más is, vagy így jó lesz a fehér kamion?

VRSDM
sztem, 50 hzsz-en keresztül lovagolni és ismételni hogy dejo, rárakott egy szürõt, az erõsen OFF. ami meg lényeg az kibogarászhatalan, sztem...

u dont have to listen anybody else but me

Lacee
mi minõsül offnak? a photoshop topicban photoshop tanácsot kérni szerintem nem gáz, máshol nem igazán lehetne...

Danee

Lacee
dichter megoldásával, vagy ha nagyon egyszerûen túl akarsz rejta lenni, akkor color replacement tool, kiválasztod a fehért festõszínnek és nekiesel a képnek 😄

ivjoe
Fújjhátez nem valid megoldás, mert az új layer billparancsa Ctrl + J. <#idiota>
<Úgyérzem agysérülést szenvedtem a bioszoktv miatt. :c>
artschi
nem a tieddel van a gond, hanem a késõbbi illetõvel, aki gyári filtereket alkalmazott egy képen, és próbált vele vagánykodni.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

RaST
#4264 <- Ezzel van a probléma ?

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Dichter
Nem én csináltam, de én így csinálnám:

Q megnyom, enter quick mask. Kifested a kamion kasztniját. Q megint megnyom, quit quick mask. Ctrl+Shift+I, megfordítjuk a kijelölést. Ctrl+c, ctrl+v, új layer. Aztán ezen a layeren Image mode > Hue/Saturation, colorize bepipál, és a csúszkán beállítod a kellõ színt.

Danee
részletesen le tudnád nekem irni hogy csináltad?

Met
thx

Dichter
Hue / Saturation csúszkán állítasz, miközben be van pipálva a colorize.

Met
hogy csináltad?
addig ok, hogy kijelölöd a sárga részt, külön layer stb.
de ha azt kitöltöd fehérrel nem látszik a lámpák fénye

Dichter
Ez is kapuben design studios:

Gladiator
de én nem látom a képet😞

Lacee
nemtom, kénytelenek leszünk egyenként kipróbálni mindet 😄

Gladiator
melyik filtert rakta rá?😄D

Amse
hát én is kiakadtam 😄
hihetetlen....

ivjoe
Najó lerohadt az agyam, erre bejövök ide és ezt kell látnom. <#zavart2><#shakehead><#sir><#falbav><#wilting><#lama><#lama><#lama><#bdead>
Lacee

RaST
Tehát akkor senki sem segitene ?

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;