Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
fuck..sorry az offert... nemreg vettem fel ezt a topicot a kedvencek koze es most ez a legalso..😄 veletlen ide nyomtam amit mashova kellett volna..sorry
Crem
1,Ez Danee önmagában nem nagy szám. De ha a kutyát kiveszed a képrõl és berakod háttérnek mondjuk Malibu napfényes tájképét, mindezt úgy, hogy nem vesszük észre na az már valami!😄DD

Komolyra fordítva...

Az elmúlt 2 hét alatt annyit töröltem, mint egész idõ alatt... Szóval ha kérhetem, legyen mindenki kicsit nyugodtabb!😉

ThX!

Ui: Jah ! Danee ez nem a BF2 forum!😄DDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

CSOCSO
kiproszaltam a house of the dead 4 et... ha jol megy talan holnap olvashatjatok az 576on.. ha nem akkor majd ide is leirom a velemenyemet...
nyami
hát ki kell, hogy ábrándítsalak :c

CSOCSO
sajna igaza van.. en is viccesnek talalom hogy raraksz akepekre 4 katitntassal 18 filtert es belinkeled hogy fotosoppoltal...
CSOCSO
kofike!
VRSDM
ja és DANEE, neked csak annyit:
meglett mondva hogy filtersorozatos képeket nem kérünk, ojat mindenki tud, meg eleve, mit lehet hozzászolni ahhoz? tul sõtét? tul kék? vagy mit? ez eleve kinek mi tetszi, milyen célra készült, stb... ha meg mutogatni akarod, akkor elég egy L I N K -et berakni, és akkor csak az nézi meg akit érdekel, az agyonfilterezett képed, és ha még pl. kisbetûkkel is irnád, meg senkit nem zavarna... sztem, szoval, ennyi az én véleményem... persze a ps-tõl ez ne tántorítson el.

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
ja és ha gif, akkor az összes frame-re tedd rá az átlátszóságot, majd igy ujra rakd össze a képed... ( a gif felbontását bármelyik freeware gif animator is megutjda, szoval azzal nemlesz gond, gondolom )

VRSDM
a rétegeknél, ott a réteg ablakban, van egy ojan hogy " opacity " ez az éppen kiválasztott ( ami kéken van értelemszerûen) rétegnek az átlásztósága, ott ahogy csökkented ugylesz átlátszóbb... remélem érted ha nem irj pvt-be

daeemoon
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok, de annyi helpet szeretnék kérni, hogy hogyan kell csinálni AP-ban átlátszó gif-et? Ugyanis mobilteló témákhoz kellene az, hogy a highlightnál látszon az, ami hátul van.
THX elõre is

üdv.: daeemoon

samuray
nem sokat! kicsi újj gyakorlat!
és talán egy jó szórakozás! na meg bemutató a kezdõ grafikát tanulóknak!

ivjoe
Mit lehet nyerni? :😄D
samuray
logóverseny!!!!

bocs hogy betettem!
kicsit toborzok itt is!
keves a jelentkezõ! igy nem verseny a verseny! szó: aki akar az tegye meg tétjeit!
üdv!

Met
javaslat: örülj, hogy sikerült hosszas munkával rárakni filtert a képre, rúgj a falba, kérj elnézést amiért beraktad a képet és kérd, hogy töröljék (utóbbit kérés nélkül is megteszik)

most komolyan ez a trendy, hogy húzok egy vonalat és belinkelem mik a vélemények<#falbav>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ivjoe
Milyen téren szeretnél tanácsokat?

Vágnék a tetejébõl, h a kábel + az izzó a póznán már ne látszódjon. Az alsó részbõl ugyan így, a torzítás miatt.
Aztán: levels, contrast, saturation, esetleg lehelletnyi unsharp mask.
Ha zavar a kiégett ég: szépen kimaszkolod az eget, és egy új, felhõket tartalmazó réteget teszel a helyére, vagy lefested multiplyben.

A fotós része: Allatot, embert érdemes nagy mélységélességgel fotózni. (Ekkor a háttér elmosódik.) Ezt úgy tudod elérni, h hátrébb mész és használod a zoomot, illetve tág rekeszt állítasz be a gépen. 2,8-3,5 jóis lesz.

Második nc inkább. 😄
Danee

Tudom hogy egy profinak nem nagy szám, de szeretném kikérni a véleményeket, esetleg tanácsot, javaslatot kérni.
Az elsõ a kutyám, a második meg.. öö 😊

DICHTER: köszi, azt a hozzászólást nem vettem észre!

Met
de ráadásul még "újreg" is 😊

ivjoe
Életkor: 30-35 között.

Akkor nyugodnék meg, ha ez 18 alatt is mûködne. Sajnos fölötte se nagyon. :C
De elsõ lépésnek nem rossz, sõt.
Dichter
Met
Te vagy az elsõ aki használta a bannert teljesen önállóan😊

VRSDM
UHH azért ez az oldal télleg elég komoly... bár azis lehet hogy ojat még énis tudok hogy egy jo fotora rárakni némi ráncot stb... jo tudom itt nem errõl van szó, csak jeleztem hogy nemkell mindennek bedõlni. de azért aki igy tolja az elég laza...

Ekkora hüjét mint én itt van minden!!!!

Sziasztok én a photoshophoz keresek valami használati utasítást ha tudtok légyszi segítsetek köszi.

CSOCSO
hogyan lehet nagy testreszeket javitani?
meg pl azt hogy csinaljak hogy ilyen szep lesz a bore es nem az a tipikus agyon ps ezett homaly?
CSOCSO
en igy szeretnem csapatni..

leginkabb az a bajom hogyha en tuntetek el monfjuk egy arnyekot a fej bal oldalan.. nem nagyot.. de az meglatszik... vgy tul homalyos vegy nem odavalo lesz a bor redossege... 😞
plusz a szemek alatti reszek mindig gagyin jonnek ki😞
Lacee
<#nevetes1><#ravasz1>

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

KapuBen
Értelek.

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Gladiator
Most az lehet, hogyha neked mondják, hogy hue/sat, akkor te egybõl vágod mi van, hisz te, aki már 5 napja foglalkozol PS-sel, fél szavakból is megérted a tutorialokat, de egy ilyen teljesen kezdõnek, mint Tufa, nem megy olyan könynen. Lásd be! Te is voltál kezdõ!

KapuBen
én is ezt mondtam.

LAMBORGHINI THE BEST CAR

alph4
Szerintem nem kellene teljesen szétbarmolni a topikot...

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Dichter
Olvasol is???????????????

Danee
Srácok, lépésrõl lépésre le tudja nekem valaki irni, hogy hogy tudok élethûen átfesteni egy autót, vagy épp egy kutyát 😊 <#eplus2>
Egyszer valaki leirta, de nem nagyon sikerült megvalósitani

Tufa
ez viszont jó, köszi.

Tufa
😄 tényleg?

Gladiator
vagy, jelöld ki a szemet, ctrl+u majd ott jobb lent pipáld ki, hogy colorize, aztán a hue-t húzogasd.

hetfield1887
csinálj rá 1 rétegetr , és szinezd be amilyenre akarod

power mac g4 733 1Gb ram

Tufa
nem.

hetfield1887
tufa !
az eredeti kép szines ?

power mac g4 733 1Gb ram

Yossarian
csak a bigyó csinálást vágja 😄

Nieleen

Duddits
<#nevetes1><#hehe>

Met
<#hehe>

Gladiator
mi az hogy talán? Egy Mesternek ezt pontosan kéne tudnia!

KapuBen
talán a hue/saturation de nem biztos

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Tufa
Mivel lehetne azt megcsinálni hogy mondjuk egy fekete fehér képen, egy szemet kijelölve azt szinessé csináljam? rétegelve nekem nem igazán sikerült :S

Duddits
Valaki tudna küldeni nekem egy olyan dds plugint a PS-hez, ami jó magyar PS-hez is is?

VRSDM
ja és énis ezzel keresek lovit, bár még cask 16 vagyok, de céglogókat, meg weboldalakat csinálok... szoval, remélem nagykoromra lesz egy mc-em egy megy origi ps-em. mert igy gázos 😄

VRSDM
heh, imádom hogy mikor szolok hogy sok a FLAME akkor törlik az üzim, erre meg kiderül hogy mindenki ezt érzi csak el kellett inditanom a lavinát.. nem a magam igazolása, meg a nagy piros tényleg nem mutaottt jól egy kulturált forumban, csak azért, mégis... mind1, dolog részemrõl elnézve azoknak akik oltottak...
további jó alkotásokat, és " AMSE " kérlek ha lesz idõd, fogj egy óriási porszívót tisztogass egy kicsit, csa okosan mindent 😄 mint az amcsik irakban ...

😊
de ugyanúgy eladásra kerül 😊

Met
magáncélra nem ér😊

beállnék 6.ként a sorba ha engeditek, bár csak átvitt értelemben ezzel ... 😊
dvd filmjeimhez borítótervezéshez-megvalósításhoz használom a ps.-t