Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Komolyra fordítva...
Az elmúlt 2 hét alatt annyit töröltem, mint egész idõ alatt... Szóval ha kérhetem, legyen mindenki kicsit nyugodtabb!😉
ThX!
Ui: Jah ! Danee ez nem a BF2 forum!😄DDDD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
meglett mondva hogy filtersorozatos képeket nem kérünk, ojat mindenki tud, meg eleve, mit lehet hozzászolni ahhoz? tul sõtét? tul kék? vagy mit? ez eleve kinek mi tetszi, milyen célra készült, stb... ha meg mutogatni akarod, akkor elég egy L I N K -et berakni, és akkor csak az nézi meg akit érdekel, az agyonfilterezett képed, és ha még pl. kisbetûkkel is irnád, meg senkit nem zavarna... sztem, szoval, ennyi az én véleményem... persze a ps-tõl ez ne tántorítson el.
u dont have to listen anybody else but me
Remélem jó helyre írok, de annyi helpet szeretnék kérni, hogy hogyan kell csinálni AP-ban átlátszó gif-et? Ugyanis mobilteló témákhoz kellene az, hogy a highlightnál látszon az, ami hátul van.
THX elõre is
üdv.: daeemoon
és talán egy jó szórakozás! na meg bemutató a kezdõ grafikát tanulóknak!
bocs hogy betettem!
kicsit toborzok itt is!
keves a jelentkezõ! igy nem verseny a verseny! szó: aki akar az tegye meg tétjeit!
üdv!
most komolyan ez a trendy, hogy húzok egy vonalat és belinkelem mik a vélemények<#falbav>#falbav>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Vágnék a tetejébõl, h a kábel + az izzó a póznán már ne látszódjon. Az alsó részbõl ugyan így, a torzítás miatt.
Aztán: levels, contrast, saturation, esetleg lehelletnyi unsharp mask.
Ha zavar a kiégett ég: szépen kimaszkolod az eget, és egy új, felhõket tartalmazó réteget teszel a helyére, vagy lefested multiplyben.
A fotós része: Allatot, embert érdemes nagy mélységélességgel fotózni. (Ekkor a háttér elmosódik.) Ezt úgy tudod elérni, h hátrébb mész és használod a zoomot, illetve tág rekeszt állítasz be a gépen. 2,8-3,5 jóis lesz.
Második nc inkább. 😄
Tudom hogy egy profinak nem nagy szám, de szeretném kikérni a véleményeket, esetleg tanácsot, javaslatot kérni.
Az elsõ a kutyám, a második meg.. öö 😊
DICHTER: köszi, azt a hozzászólást nem vettem észre!
Akkor nyugodnék meg, ha ez 18 alatt is mûködne. Sajnos fölötte se nagyon. :C
De elsõ lépésnek nem rossz, sõt.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
meg pl azt hogy csinaljak hogy ilyen szep lesz a bore es nem az a tipikus agyon ps ezett homaly?
leginkabb az a bajom hogyha en tuntetek el monfjuk egy arnyekot a fej bal oldalan.. nem nagyot.. de az meglatszik... vgy tul homalyos vegy nem odavalo lesz a bor redossege... 😞
plusz a szemek alatti reszek mindig gagyin jonnek ki😞
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Egyszer valaki leirta, de nem nagyon sikerült megvalósitani
további jó alkotásokat, és " AMSE " kérlek ha lesz idõd, fogj egy óriási porszívót tisztogass egy kicsit, csa okosan mindent 😄 mint az amcsik irakban ...
de ugyanúgy eladásra kerül 😊
dvd filmjeimhez borítótervezéshez-megvalósításhoz használom a ps.-t