Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsene
figyi, ha kockáról kockára megnézed, akkor nem kell hozzá tutor.
ha leírom, hogy most nyomd meg ezt, vagy azt a gombot, akkor soha meg nem tanulod.
tutorialokat pedig itt találsz, ez egy nagyszerû oldal.

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"

geri777
Segiteni nem tudnátok ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

alph4
Remélem minél hamarébb megtanulsz helyesen magyarul írni, mert ez borzalmas...

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

ivjoe
Pop-art akart lenni? Ha nem, akkor nem szóltam, mondjuk az állánál az az él elég "sarkos".
geri777
Köszke és hogy álitsam be a hogy müködjön nekem is tugyak mást csinálni és az utolso anit hogy csináltad tutorokat tudnál ehez adni ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

arsene
kicsit megváltoztattam az anim-ot
im_var2

arsene
ez az oldal komoly? ekkora méretû képet <1985.66 KB (2033316 byte)> pl. header-nek kitenni nem igazán kellene, mivel egy lassabb szerver esetén 3-4 percig tart, míg betölt. aztán a páciens rálép a 'vissza' gombra, s oda a látogató. a sok színes, nagyméretû grafika helyett célszerûbb lenne szolid színeket és finom pixelnyi vonalakat használni. legfontosabb azonban tudatni a látogatókkal, mit is akarsz a weboldallal mondani.
kikerülhetetlen bizonyos alapfogalmak (HTML,CSS) elsajátítása és szerkesztõprogramok (Photoshop, ImageReady, Dreamweawer, EditPlus) alapvetõ ismerete.

arsene
itt nézd meg

arsene
jaaaaaaaaaaaa, megvan a baj forrása. azért nem jelenik meg neked a háttér, mert csak a kezdõ frame-en (képkockán)van bekapcsolva. hiszen az látszik is animálás közben, hogy a 2. kockától kezdve üres minden mezõ, illetva csak egy adott elem látható. hagyd bekapcsolva és jó lesz, pl így. im, vagy így
im

fontos még, hogy az animációt *.gif, vagy *.swf formátumba mentsd el

Lacee
de hogy ontopic is legyek, szerintetek tûrhetõ minõségû meló, ha ebbõl a képbõl
ezt csináltam?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
szerintem ez csak poén... tudjátok, mint a kamu WOW-klán lapja volt. olyan nincs, hogy valaki ilyewt írjon: "A clán Neve pontosan Bar!k Ha meg tetszet akkor jelentkezni lehet a cl@n Adminjánál

msn cime
[email protected]

A clán még nem tud felmutani eredményeket mert most kezdet !!!! megérteteket meg köszönjök"

a másodikos unokatesómnak is jobb a helyesírás ennél... vagy a billentyûzet nagyon ócska.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

geri777
Jó segiteni nem tudnátok ?

Met
Kellene nekem a Helvetica Neue font készlet, különösen a 75 Bold.
Keresgéltem neten de nem találtam csak a fonts.com-ot és annak klón oldalait.
El tudná küldeni valaki?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Dichter
Nem a tiéd? Akkor miért van benne Typhoon a tagok közt. És milyen véletlen, a logódon is ez a név szerepel. Ráadásul nem tudok elképzelni mégegy ilyen helytelenül író embert. A HTML nyelv helyett inkább ajánlom, hogy a magyart gyakorold...

geri777
Mi a problémaa a weboldalll az nem enyém csak tudom hogy kell szerkeszteni

Dichter
"Itt de nagyn fonots hogy kb. 2 naponta minden clan tag benézen hiba üzenetek ként kapjátok a hireket !!!!!!!!!!"

<#wilting>

geri777
Ja lécives a képet ne nézd mert ez csak proba szereten leni

geri777
http://www.barik.atw.hu/im.psd itt vann a kép elmonddo hogy mit álitotam be rosszul ?

arsene
az IR nagyon jó eszköz. a háttérproblémák a következõk lehetnek:

1.- ki van kapcsolva a háttér, vagyis nem látható réteg
2.- nincs háttered

képes segítséget ezen a címen kapsz

geri777
Aha de ha van valmi más akkor letöltöm azt de mongyad mit rontotam ell ir. el vagy akkár a képbe

arsene
image ready-vel akarod az animációt?

geri777
Animáciot szeretnék csinálni meg van minden mindegyik kép külön leyer csak az a baj hogy a hátér nem jelnik meg hogyálicsam be hogy aa hátére rárakja a dolgokat ne csak váltogasa a képet ?

ivjoe
Én értem mit akarsz, de elektronikai panel tervezéséhez vannak külön ere specializálódott progik. Igaz anno én is PS-ben csináltam 😄DD

Szóval fogod a PS-t, Window --> Layers. Ha most tervezed, akkor csinálsz két új layert. Ha már megvan akkor megnyitod mindkét oldalt és a layer palettáról ráhúzod a képre a background nevû réteget. Mozgatóeszközzel szépen egymásra tudod õket rakni. Majd ahhoz, h lásd mindkettõt, a felsõ réteget kijelölöd, majd találsz egy olyan mezõt kicsit föntebb, h opacity, ezt az értéket csökkentsd.

Basic
Hát én most valahogy nem tudom felfogni hogy pontosan mit akarhatsz. Úgy értelemztem, hogy 2 képet akarsz egymásra tenni. Nem tudom, lehet hogy úgy gondoltad, hogy a 2 képet akarod egymás mellé tenni, csak 1 képen. Szóval ha az egyik képet rá akarod tenni a másikra úgy, hogy mindkettõ látszódjon, akkor megnyitod az elsõ képet, majd egy új layeren ráteszed a másik képet, és a felsõ layer opacity-jét kisebbre állitod. Esetleg ha még próbálgathatsz a layer blendingjét állitgatni.

Segítségre lenne szükségem,van egy két oldalas panelom és ezt szeretném úgy megszerkeszteni,hogy a két oldalt egymásra tegyem.A panelon az útvonalakat átszíneztem és arra gondolotam,hogy ha meg lehet oldani valamilyen módon hogy a két oldalt egy ómásra tegyem akkor könnyebben tudnák dolgozni vele.A Photoshop tud ilyet?Bármilyen segítséget nagyon köszönök.
RaZoK
kösz.

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Basic
Akkor sok sikert a további összes képeddel.

RaZoK
mellesleg az elsõ képeim közül való...

RaZoK
ok

Blasta
Attól függ mikori beszerzés 😉

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

MerlinW
Az kijön negyedbõl😊

[merlinw.org]

Blasta
Még jó, hogy neked kb. volt annyid rá, ahogy olvasom <#crazya>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

alph4
Az hogy nem mindenkinek van fél vagy több milkája egy gépre<#idiota>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

arsene
layer->duplicate layer->document: new
ekkor létrehozza az aktuális (kijelölt) réteget, amit elmenthetsz.
ha nagyon sok a réteg, szerintem megcsinálja a PS a akcióval is, bár ezt nem próbáltam még

hali olyan problémém lenne hogy photoshopban szétszedtem darabokra egy képet /puzzle darabokra amik külön layar eken helyezkednek el/

namost nekem ezeket a puzzle dbokat bele kellene tennem flashbe! hogyan menthetném el külön a layereket vagy ezt az egészet hogyan oldhatnám meg?

REAL MADRID

geri777
Bocsi de nekem olyan gépem van kb. http://home.macvaerk.dtu.dk/~eggert/G5HardwareRAID/transfer.jpg ami a képen van ebe most mi a nagy szo ?

Basic
Hát nem tudom. Sztem ez nem olyan "nagy mû", amit nekünk meg kéne csodálni.

VRSDM
hát az biztosan hogy a mac mérföldkövekkel a win elõtt jár. kár hogy ez terjedt el , leglábbis mo-n. a világ többi részén szophatnának win-el

u dont have to listen anybody else but me

Danee
láccik 😊

RaZoK
(nem tutorial)

RaZoK
(elötte)

(utána)

ivjoe
OSX sima PC-n is nagyon hasít, Winfos reumás csiga hozzá képest, mac-en meg még durvább!
Törölt felhasználó
Ilyet láttam kb. 2 hete <#wave> Nagyon profi dolog volt. Azthiszem valami dual proci, 2,5Gb ram. Nemigazán akadt a gép vagy 6-7 egyidõben való alkalmazás közben sem.
ivjoe
Fuitt ép OSX telepítés folyik! :o
Amse
mér ott tartod a klaviatúrát? 😄

Ch_Slater
héé, mikor jártál a szobámban???
<#idiota><#vigyor>

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Crem
Ha melóban egyszer EZ vár, akkor elmondhatom, hogy valamit tudok!😄DDDDDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
😄DDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Amse
jé mit találtam😊
" Mac OS X Tiger Backgrounds "

Amse
G5 <#rinya>