Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alph4
értelmes vagy-e?! <#idiota><#idiota><#idiota>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Danee
jo a weblapod.. bf2 fórumban nagyon hires: barik.atw.hu

Gladiator
xDDDDDDDDDDDDDDDD

Dichter
Mindig ilyen jófej vagy, vagy csak nekünk?

geri777
volt nagyobb ba is de nem akkartam az egész foorumot csak a felét 😄

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

ivjoe
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Crem
kisebb képpeket legközelebb!

thx

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Dichter
<#wilting>

geri777
NEkem nem segit senki hogy lehet visza hozni azt a valmit ott mert anélkül nem tok dolgozni

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Aquir
Filters - Lens Flare

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

acsati
na és azt hogy tudnám megcsinálni hogy: van egy autos képem elõrõl és hogy annak a fényszoroját megcsinálni hogy világitson? olyat lehet mintha élethû lenne?
Met
nagyobb kép nem volt?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

acsati
aha elég jóknak tûnnek! köszi
arsene
Filter->Render->Lens flare

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"

artschi
Filter/render/lightning effects

itt is próbálkozhatsz.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

acsati
oké probálkozok. köszi és nem hátráltattál 😄! kösz
geri777

ha ere gondolsz akkor meg csinálod a háteret csinálsz egy kört a eliptical... tollal utána select>feather
akkor elhelyezed a küört a kivánt helyre és filter>render clound és kész ja a szinre vigyáz mert a szinel álitoda a fész szinét itt pl fehér

Remélem segitetem ezel és nme hátráltatalak 😄😄

acsati
hellotok
én azt szeretném kérdezni hogy ha csinálok egy sötét hátteret akkor hogyan tudnám a sarkokat fényessé tenni? mintha vmi lámpa vagy vmi ilyesmi világitana a sarkokban?
alert
Aligha 😊 ha itt nincs akkor máshol se www.tutorial.hu

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

geri777
Magyar image ready tutor van ?

alert
Csak GIF-et enged. De nekem jpg se jó sajnos.

Dichter
Save for webben nem fogja engedni a bmp-t. De jpg-re át kéne tudnod állítani.

alert
Ezt próbáltam köszi, de nekem valahogy a GIF-en kívül nem enged más formátumot. Nekem BMP kell méghozzá 24 vagy 32 bites. Ha nem tudom ebbe menteni, akkor ugyan ott vagyok hisz a végén megint konvertálhatom át õket egyenként másrészt így a GIF lerontja a minõséget.

Basic
Megcsinálod Slice toollal a szeleteket. Utána File->Save az for web, vagy valami ilyesmi, most hirtelen nem tudom pontosan. Ott beállítod a dolgokat és elmented.

arsene

cr3ativ3
Hi!
engem kimondottan az érdekelne, hogy hogyan lehet Image ready vel animációt készíteni... Tulajdon képpen ez is ide tartozik mert a PhotoShop (PS) és az ImageReady (IR) egy szoftvercsomagban van ...

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

Crem
http://www.1001fonts.com/

Vezérlõpult>>>>betütipusok...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

acsati
Hellotok!

Azt szeretném kérdezni hogy lehet-e valahonnan a photoshopba letölteni betûtipusokat? Ha igen hova kell rakni?<#nemtudom>
alert
Sziasztok!

Van egy nagy képem jópár ezer pixel a szélessége és magassága. A lényeg hogy ezt fel kellett szeletelnem egyenlõ részekre. Megtettem ImageReady-ben a slice-al így felszeleteltem õket 2 egyszerû lépésben 1024x1024-es részekre. A kérdés, hogy ki lehet-e az egyes szeleteket valahogy menteni külön fájlokba? Méghozzá BMP-be 24 vagy 32 bitesbe. Abban már nagyon elfáradtam, hogy kijelölöm a szeleteket egyenként majd egy új dokumentumot nyitok (1024x1024), beillesztem a szeletet és mentés másként.. BMP.. stb, túl sok a szelet. Nincs olyan megoldás, mint amikor webre mentem weblapként és szépen külön fájlba menti a szeleteket? Nekem ott csak GIF-be sikerült.

icespeakyy
hali....nem tud vki nekem photoshop kézikönyvet .pdf formátumba??nagyon fontos lenne elõre is köszi...<#help><#help><#help><#help>

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

Atika :o)
de bizony hogy arrol 😊 tokre teccik de nem csak a hater 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Plum
csak nem errõl az oldalrol tetszett meg a háttér? 😛

http://www.legavenue.com/

koszi

sziasztok nem tudja valaki honnan tudnek ehhez hasonlo kepeket leszedni??

Evogordon
Jó ez 😊
Feltudnád rakni akkor max felbontásban?
Köszi kül. 😊

Blasta
De ne az egész highlights csatornát sötétítsd, csak a hátteret kéne (kijelölés)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Aquir
szerintem ez sima szürke de õ majd megmondja jó -e 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

arsene

ilyenre gondoltál?

Evogordon
Evogordon
hy
Valaki ezt a képet nem tudná nekem úgy átalakítani hogy a kocsi körûl ne ilyen fehér legyen hanem sötét szûrke?

VRSDM
ez engem is érdekelne hogy lehet-e....

u dont have to listen anybody else but me

arsene
1.- új fájlt nyitsz
2.- új réteget készítesz (layer)
3.- Elliptical marque tool kiválasztása
4.- nyomod a Shift billentyût és szép szabályos kört készítesz, persze az új rétegen!
5.- a Stroke-ot eléred a menübõl, vagy az adott rétegre kattintva is
6.- beállíthatod, hogy milyen színû, hány pixeles legyen és a kör külsõ, v. belsõ peremén legyen az a stroke.
egy kis segítség (stroke.png) (115kb)
a kört kijelölheted úgy, hogy Ctrl+kattintás a réteg bélyegképén, ahogyan látható a png-n is.

duplicate layer, aztán a kört kijelölöd -> majd jobbklikk - select inverse, és nyomsz egy ctrl+x -et, végül beállítod a stroke-t

Blasta
Szasztok!

A CS2 "WARP" effektjét szeretném módosítani.
Alapból 3x3 négyzetre osztja fel a kijelölt részt és azt kérdezném, hogy megoldható-e pl. 2x2 vagy 4x4-es beállítás?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

acsati
és hogy vágjam körbe? (kezdõ vok)
A kör ki van vágva egy új layeren? Mert ha nincs körbevágva, akkor persze, hogy nem teszi rá.

szerk.: Vagyis ráteszi, csak nem a körre, hanem az egész képre, s ezért nem látod.

acsati
igen probáltam már sok szinnel vastagon de semmi 😞
Dichter
Más színû a stroke? Mert lehet ráteszi, csak nem veszed észre.

acsati
hellotok!
csináltam egy kört adtam neki 3 px-el szines stroke-t de nem teszi rá. Ugyan olyan szaggatott körvonal marad. Miért?