Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
thx
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
itt is próbálkozhatsz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
ha ere gondolsz akkor meg csinálod a háteret csinálsz egy kört a eliptical... tollal utána select>feather
akkor elhelyezed a küört a kivánt helyre és filter>render clound és kész ja a szinre vigyáz mert a szinel álitoda a fész szinét itt pl fehér
Remélem segitetem ezel és nme hátráltatalak 😄😄
én azt szeretném kérdezni hogy ha csinálok egy sötét hátteret akkor hogyan tudnám a sarkokat fényessé tenni? mintha vmi lámpa vagy vmi ilyesmi világitana a sarkokban?
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
engem kimondottan az érdekelne, hogy hogyan lehet Image ready vel animációt készíteni... Tulajdon képpen ez is ide tartozik mert a PhotoShop (PS) és az ImageReady (IR) egy szoftvercsomagban van ...
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Vezérlõpult>>>>betütipusok...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Azt szeretném kérdezni hogy lehet-e valahonnan a photoshopba letölteni betûtipusokat? Ha igen hova kell rakni?<#nemtudom>#nemtudom>
Van egy nagy képem jópár ezer pixel a szélessége és magassága. A lényeg hogy ezt fel kellett szeletelnem egyenlõ részekre. Megtettem ImageReady-ben a slice-al így felszeleteltem õket 2 egyszerû lépésben 1024x1024-es részekre. A kérdés, hogy ki lehet-e az egyes szeleteket valahogy menteni külön fájlokba? Méghozzá BMP-be 24 vagy 32 bitesbe. Abban már nagyon elfáradtam, hogy kijelölöm a szeleteket egyenként majd egy új dokumentumot nyitok (1024x1024), beillesztem a szeletet és mentés másként.. BMP.. stb, túl sok a szelet. Nincs olyan megoldás, mint amikor webre mentem weblapként és szépen külön fájlba menti a szeleteket? Nekem ott csak GIF-be sikerült.
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Valaki ezt a képet nem tudná nekem úgy átalakítani hogy a kocsi körûl ne ilyen fehér legyen hanem sötét szûrke?
2.- új réteget készítesz (layer)
3.- Elliptical marque tool kiválasztása
4.- nyomod a Shift billentyût és szép szabályos kört készítesz, persze az új rétegen!
5.- a Stroke-ot eléred a menübõl, vagy az adott rétegre kattintva is
6.- beállíthatod, hogy milyen színû, hány pixeles legyen és a kör külsõ, v. belsõ peremén legyen az a stroke.
egy kis segítség (stroke.png) (115kb)
a kört kijelölheted úgy, hogy Ctrl+kattintás a réteg bélyegképén, ahogyan látható a png-n is.
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
A CS2 "WARP" effektjét szeretném módosítani.
Alapból 3x3 négyzetre osztja fel a kijelölt részt és azt kérdezném, hogy megoldható-e pl. 2x2 vagy 4x4-es beállítás?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
szerk.: Vagyis ráteszi, csak nem a körre, hanem az egész képre, s ezért nem látod.