Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

acsati
és honnan szedjek tüzes brusht?
VRSDM
/OFF:

amugy suliba megépítettünk egy ilyet majdnem kibasztak nemlett befotozva azért csináltam meg hogy hogyis nézett ki... dezorospalackok (5db) hajtotta, és egy ögyjujtó inditatotta, nagyon pöpec volt, csak elkobozták mikor elkaptak használat alatt

/ON:

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
ja igy akartam

VRSDM
azért sötét mert sötét a háttér és az átlátszással sötétül... sztem a forma sem jó...

szerintem valami hasonló tüzet csinálj. pl. tüzes brush-okkal secpec (most csináltam 2 klikkbõl ) http://www.sg.hu/galeria/10980056061148215563.jpg

Sonajk @:o)
bizony az a lángnyelv most sem lett átlátszó

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Gladiator
túl sötét a láng

acsati
akkor most jo szerintetek végre?
acsati
ja vhogy minding sikerül elb**znom 😄<#nevetes1>
bocs (nem írtam)
én csak a lángnyelvre gondoltam 😞

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

acsati
így jó szerintetek?
Basic
Egyetértek. 😄

ha még egy kicsit átlászóvá is teszed, szerintem egész jó lesz

acsati
hát szerintem ez furán néz ki, vagy nem? hogy lehetne valóságossabbá tenni?
acsati
hu köszi! próbálkozok! köszi a segítségedet! <#worship>
Basic
Én kivágtam a képbõl a "fekete fehér lángot", majd egz új dokumentumba másoltam. Aztán Image->Mode->Grayscale. Utána Image->Mode->Indexed color. Utána Image->Mode->Color Table... és itt kiválasztottam a Black Body-t. Utána visszatettem a képet rgb-be, majd visszamásoltam az eredeti képre.

Ezen persze még lehet finomítani, hogy jobban nézzen ki, jobban paszoljon. Pl. a lángot külön csinálod meg, és utólag teszed rá a képre, mert most itt ki kellett végnom. Utána pl. ha már rátetted a képre a lángot, a láng széleit kicsit lehet átlátszósítani stb. Sok sikert!

acsati
igen!azt hogy kell csinálni?
Basic
Ilyesmire gondolsz?

Ne nézze senki se a minõséget. Jpg quality 2 😄

acsati
na itt a kép:
-->katt<--
acsati
na akkor hogy csináljam meg a kocsin a lángot?
Dichter
Te qrva 😊

ivjoe
Filter --> Render --> Lens Flare

5k tekk
akyyy
hog ylehet olyat csinálni photoshopva, valami olyasmi effekt, hogy a kamerába egy erõs kis ámpával belevilágítanak, és igy tulajdonképen látni a fényt (mintha egy piros kis uv lámpával az ember szemébe világítanak😊 )

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

arsene
valami egyszerû dolgot nézhetett el, itt (#4993) írja, h naon kezdõ.
<#smile>

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"

VRSDM
nem lehet hogy vmiért grayscale a color mode? vagy olyan amiben nem lehet? azt nézd meg sztem

Gladiator
dobd fel a psd filet, így az isten se tudja mit mûveltél

acsati
hali
na már tudok lángot késziteni, de ha egy kocsit akarok "felgyujtani" miért nem tudom a Ctrl+U -val beállitani a színét? és bepipáltam a Colorize-t de akkor sem. Meg uj layeren is csináltam. Szerintetek hogy lehet megoldani a problémát?
kösze siker de érdekes PS CS2 HUN-ál nem muködik ps 7-nél simán nemértem de majd használom a 7nél

acsati
jaaaaaa <#shakehead> bocsii. még naon kezdõ vok... sorry
artschi
A "házigazda: Crem" felirat felett... nem igaz, hogy nem látod...

<#ejnye1>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

acsati
10001 XD kösz! banner?
VRSDM
még csak kb. 10000x lett elmondva hogy BANNER és hogy PIXEL2LIFE.COM ott találsz tûz tutort

Ha valaki nem ismerné PSP tippek

arsene
pedig annak ott kell lennie, a Filters menüpont alatt. telepítésnél valamit nem jól csináltál.

hi all PS CS2 HUN 9- esem van Eye Candy 4000-et hogyan lehet belerakni? telepitettem cs2 pluginkönytárba bemásoltam már egy párat de nemtudom elöhozni ha tudtok segitsetek kezdö vagyok képszerkesztés retus elég jol megy de a pluginekkel
van egy kis gondom

arsene

. <#eljen> .

MerlinW
Magyar hülyeség... tudod mindent privatizálni akarunk😊 Õ hálivúdot akarja😊

[merlinw.org]

acsati
élethû tüzet hogy csináljak? tutorialokban csak olyat találtam hogy tüzes szöveg de én csak sima tüzet szeretnék csinálni
arsene
talán a font beállítása után átírnám pl. DEBRECEN-re, vagy DUNAÚJVÁROS-ra. miért is kell átírni?

arsene
yaaaaaaaaaa.... <#ravasz1>

artschi
hollywood-ban <#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

samuray
bocs beleugatok de én klonoznám a háteret! pl!

geri777
A holywood feliratot átirni más szövegre de ugy hogy valodinak tünjön

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

geri777
más szövegre
azt hogy csinájam ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Ch_Slater
mire akarod átírni? nem érteni kérdés...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

geri777
Azt mivel lehet megcsinálni hogy például a Holywood feliratot átirni ps el ??? egy tutort agyatok hozá plz

artschiatwork
a rasterize funkció pl. arra jó, hogy a szöveget átalakítsd egy sima réteggé, és így már olyan dolgokat is tudsz rajta végrehajtani, amit a szöveglayer-en nem tudsz (pl. bizonyos transzformációk).

De ha a szöveget raszterizálod, akkor már nem tudsz késõbb belejavítani!

arsene
mintha már írták volna, hogy ez nem effekt. mekkora a kép? egy sokezerszer-sokezres is lehet pixeles, ha rányomsz egy 1600%-os nagyítást, de egy pici kép alapból az lehet. a filter menüpont alatt találsz több olyan effektust, amivel ez a "kockásodás" csökkenthetõ, de az is csak bizonyos határokon belül, amíg a kép még élvezhetõ, vagy kifejezetten az a cél. ha fel akarsz nagyítani egy kis képet bazi nagyra, a hiányzó pixeleket nem fogja pótolni semmilyen effekt sem.
a program (értsd: Photoshop) help meüjében rengeteg hasznos info található, azokat el kellene olvasni és így többet megtudsz róla.

Sziasztok!

Szerintetek a rasterize használható pixelesség ellen?
MerlinW
jah, tehetséges a srác😊

[merlinw.org]

arsene
mirõl is van szó?