Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy suliba megépítettünk egy ilyet majdnem kibasztak nemlett befotozva azért csináltam meg hogy hogyis nézett ki... dezorospalackok (5db) hajtotta, és egy ögyjujtó inditatotta, nagyon pöpec volt, csak elkobozták mikor elkaptak használat alatt
/ON:
u dont have to listen anybody else but me
szerintem valami hasonló tüzet csinálj. pl. tüzes brush-okkal secpec (most csináltam 2 klikkbõl ) http://www.sg.hu/galeria/10980056061148215563.jpg
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
én csak a lángnyelvre gondoltam 😞
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Ezen persze még lehet finomítani, hogy jobban nézzen ki, jobban paszoljon. Pl. a lángot külön csinálod meg, és utólag teszed rá a képre, mert most itt ki kellett végnom. Utána pl. ha már rátetted a képre a lángot, a láng széleit kicsit lehet átlátszósítani stb. Sok sikert!
-->katt<--
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
<#smile>#smile>
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
na már tudok lángot késziteni, de ha egy kocsit akarok "felgyujtani" miért nem tudom a Ctrl+U -val beállitani a színét? és bepipáltam a Colorize-t de akkor sem. Meg uj layeren is csináltam. Szerintetek hogy lehet megoldani a problémát?
<#ejnye1>#ejnye1>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
van egy kis gondom
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
azt hogy csinájam ?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
De ha a szöveget raszterizálod, akkor már nem tudsz késõbb belejavítani!
a program (értsd: Photoshop) help meüjében rengeteg hasznos info található, azokat el kellene olvasni és így többet megtudsz róla.
Szerintetek a rasterize használható pixelesség ellen?