Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
[merlinw.org]
dícséret meg minden =)
Lenne 1 kérdésem:Ha a background layerbõl dupla kattal layer 0-t csinálok,akkor miért nem tom rá alkalmazni a brightness/contrastot?Csinálnák csillagokat,elövöm a megfelelõ értékeket,OK,kicsit tölt aztán minden visszaáll eredeti állapotába,és ha Undo-zom,akkor érzékeli h használtam aB/c-t.Na ez miért van?A másolatain sem mûködik.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
REAL MADRID
nem igazán tudom, egyszer csináltam gif-et de az jó lett😊
exportálásnál a reduction meg a colors min van? szerintem ott érdemes próbálkozni
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
de te véletlenül nem tudnál vmi orvosságot a problémámra? 😊
ReaL MaDRid x siempre
nos,csináltam egy sg-snek userbarokat,most elõször animált userbart is csináltam neki,és össze kellene neki illeszteni egy képpé.
megcsináltam imagereadyben,de amikor elmentem,akkor fekete-fehér lesz a gif 😞
megoldást tudtok mondani?
elõre is köszönöm válaszotokat!
ReaL MaDRid x siempre
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
de én is maradok a szabadkézi verziónál
u dont have to listen anybody else but me
(ETR=Az egyetemen ezen a rendszeren tudsz órákat felvenni.)
Töltsük le az internetet!
Táblázat beilleszt kívánt helyre, örül, nyomtat 😊
ReaL MaDRid x siempre
Most szõkíteni vagy eltaposni akarsz? <#conf>#conf><#idiota>#idiota>
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
[merlinw.org]