Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
nekem magyar psem van,és tudok segíteni majd alap dolgokban 😊

ReaL MaDRid x siempre

MerlinW
Tele van vele a torrentvilág.. pl www.torrentspy.com

[merlinw.org]

acsati
nekem sincs de nincs angol CS2-m igy a CS-t használom <#smile>
MerlinW
Akkor mindent bele, mert nekem pl fogalmam sincs a magyar megfelelõkrõl😊

[merlinw.org]

Sikerült egy CS2 HUN verzió gazdija lennem. Most már járok ide és zaklatlak benneteket a "hülye" kérdéseimmel ha nem baj.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

RaZoK
azt látom, hogy nem volt vele sok munka =)

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

MerlinW
Mégjó.. hihetetlen energiabefektetés vót.. (cigiszünet elsõ két slukkja)😊

[merlinw.org]

RaZoK
nem is rossz :]

MerlinW
ivjoe
<#wilting>
RaZoK
amúgy 6 topikba írta le eddig :o

RaZoK
persze, és learatja vele a babérokat 😊
dícséret meg minden =)

ivjoe
Ééés? Most ugye nem azt várod, h valaki megcsinálja helyetted? -.-
bár ehhez nnem értek , sztem rasterize layer

berlinboy6329
Hi all!
Lenne 1 kérdésem:Ha a background layerbõl dupla kattal layer 0-t csinálok,akkor miért nem tom rá alkalmazni a brightness/contrastot?Csinálnák csillagokat,elövöm a megfelelõ értékeket,OK,kicsit tölt aztán minden visszaáll eredeti állapotába,és ha Undo-zom,akkor érzékeli h használtam aB/c-t.Na ez miért van?A másolatain sem mûködik.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ki nem jövök belõle 😄

Danee
zsiiir<#eljen>

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

<#idiota><#vigyor1><#wow2><#violent>

REAL MADRID

Hello. Nem tudom melyik topicba kéne írni , egy kis help kéne. Szept 15.-re kéne csinálnom vmi designos , jól kinézõ órarendet 1600*1200 px-ben. Táblázat nem muszály rá , azt majd rádobom ! Köszi

Met
köszi most már okosabb lettem😊

nem igazán tudom, egyszer csináltam gif-et de az jó lett😊
exportálásnál a reduction meg a colors min van? szerintem ott érdemes próbálkozni

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

hunbasser
ezeket általában fórumokon használják aláírásként,hát sg-n pont nem lehet,de sok helyen igen.pl ilyenek,h lost watcher,meg pizza eater,meg ilyen olyan gamer,szóval elárul rólad egy pár dolgot,ezek ilyen kis frappáns képek.
de te véletlenül nem tudnál vmi orvosságot a problémámra? 😊

ReaL MaDRid x siempre

Met
lehet kicsit le vagyok maradva de áruld már el mire jó ez a userbar

hunbasser
sziasztok megint 😊
nos,csináltam egy sg-snek userbarokat,most elõször animált userbart is csináltam neki,és össze kellene neki illeszteni egy képpé.
megcsináltam imagereadyben,de amikor elmentem,akkor fekete-fehér lesz a gif 😞
megoldást tudtok mondani?
elõre is köszönöm válaszotokat!

ReaL MaDRid x siempre

Sland
Magyar PS-t át lehet valahogy alakítani Angolra? Vagy ráindtallálni a magyarra az angolt?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

VRSDM
másrészt szépen a ruler-rõl behuzod a segédcsikokat, ahogy akarod a táblázatod, aztán meg line tool-al vektoros alapon mehuzogatod a csikokat, és azok szépen ráálnak a tengelyekre

de én is maradok a szabadkézi verziónál

u dont have to listen anybody else but me

ivjoe
Én az órarendem papírral, tollal, meg az ETR-rel szoktam megcsinálni. 😊
(ETR=Az egyetemen ezen a rendszeren tudsz órákat felvenni.)
Basic
Én órarenden a PS és Corel Draw segítéségével szoktam megcsinálni. Szépen össze lehet velük dolgozni.

KILLER2
Köszi, sikerült. Igaz nem pont úgy ahogy mondtad, de az volt az irányzat amit mondtál. Mégegyszer köszi.

Töltsük le az internetet!

Met
Elmented a képet PS-ben valamilyen formátumba (jpg, tiff stb.) behívod wordben a képet, jobb klikk a képen , kép formázása, elrendezés fül, pipa szöveg még.
Táblázat beilleszt kívánt helyre, örül, nyomtat 😊

KILLER2
Elmondom akkor részletesen az álláspontom. Elkészítettem az órarend hátterét photoshopban (CS2 angol) meg egy világosabb részt a közepére ahova elvileg az órák jönnének. Oda kéne egy táblázatot verázsolni. Wordban megcvsináltam a táblázatot, de ott nem tudom a képre tenni, ha meg képlopóval lefotózom aztán photoshopban megnyitom és úgy teszem rá akkor meg a méret nem passzol és a mlretezés miatt hülyén néz ki photoshopban meg nem tudom megcsinálni a táblázatot.

Met
word?

KILLER2
Ja nekem pont holnap. Szóval nem tudja valaki ,hogy hogyan tudnék táblázatot varázsolni photoshgopba, vagy valami programot amivel lehetséges lenne egy képre rátenni egy táblázatot?

hunbasser
huha,kezdõdik a suli 😊

ReaL MaDRid x siempre

KILLER2
CS2ben lehet valami táblázatszerûséget csinálni vagy wordbõl átvinni? Mert szeretnék egy órarendet és ahoz kéne valami rendszer.

streetracer
de attól még mûködnie kéne

streetracer
az

chicco
PFUU én még ilyennel nem találkoztam.Warez cumó?

streetracer
Felraktam a laptopomra a CS2-es PS-t, de nem akarnak mûködni a gyorsbillentyûk. Tehát pl. egy Ctrl+O-ra semmit nem reagál. Azért nagyon érdekes, mert az Illustrator CS2 is fent van a gépen és abban pedig minden hibátlanul mûködik. Próbálkoztam a PS újratelepítésével is, de nem jártam sikerrel. Az Edit/Keys-Shortcuts menü alatt be van állítva minden, de átállítani nem tudom. Mintha PS-ben megszûnne létezni a laptop billentyûzete. <#vigyor2> Segítsetek pls! <#help>

acsati
hehh ez eggyszerünek néz ki majd kiprobálom. kösz
hunbasser
tutorial.hu-n van egy tutor direkt erre,asszem.vmi speckó kijelöléssel csinálják meg

ReaL MaDRid x siempre

acsati
ez a forum mehet a gumiba már! eskü "ti" olyan hülyék lettetek a nyár alatt! <#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#idiota>
Sonajk @:o)
Lépésenként?
Most szõkíteni vagy eltaposni akarsz? <#conf><#idiota>

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

acsati
na de most photoshoppal lépésenként hogy csinálom? <#idiota><#vigyor>
Sonajk @:o)
hidrogén <#idiota>

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

RaZoK
befested<#gonosz1>

acsati
egy barna hajbol hogy csinálok szõkét?
lang14
ezer kösz de közben rájöttem hogy ami a ctrl+B (Színegyensúly) alatt fut nekem nagyon nagyon jó lesz...

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

MerlinW
Ahogy SeLFisCH mondta, de hogy tudd mit is csinálsz ez az image-adjustments-hue/saturate cumó. Minden színekkel, fényekkel kapcsolatos megoldást itt találsz (mármint az adjustments-ben)

[merlinw.org]

kujelölid a színezendõ részt (rectangular marque tool) aztán ctrl+u , colorrize bepipa és kész