Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én se telepítettem linuxot, a Win verió is tökéletesen mûködik.

Ch_Slater
windowsra is van...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Crem
Gondolom mert nem akar ezért linuxot telepíteni...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Ahelyett, hogy másik PS-t "szerzel be", miért nem használod inkább a Gimp-et?

ivjoe
Nem. Viszont egyes CE/magyar nyelvû verziókban lehet váltani magyar és angol kezelõfelület között.

Hmm most esik le, h lehet az határozza meg a nyelvek közötti válthatóságot, h egy verzió CE vagy HUN???
akkor másik PS-t szerzek be. de hogyha nem magyar PS-t szedek le akkor lehet még magyarítani??
ivjoe
1. Másik PS beszerzése
2. HIBA! A Linux jó.
3. Senki nem mondta, hogy használj Linuxot. Olvasd el mégegyszer, a Linux szót meg sem említettem. Csupán tényeket közöltem, amik szvsz igazak. Ennek ellenére nyugodtan használhatsz Linuxot, de vannak más alternatív operációs rendszerek is, pl.: a Mac OSX, amire viszont van Photoshop, SÕT eredetileg a PS nem windowsos, hanem OSX-es program, szóval arra készült és készül ma is.
4. Linuxra nincs photoshop.
de én csak aktiválni nem tudom vagyis nem engedi. linuxot nem fogok használni!
ivjoe
Nem a Photoshop miatt van, h nem megy, a windowsak vannak iszonyatosan nagy erõforrás-igényei. Teljesítményhez, megbízhatósághoz pedig inkább nem is viszonyítok. :CCC
ha 512 ram-on is fut akkor ki kellene kapcsolnom pár dolgot nem? NOD32, Router, meg ilyenek.
ivjoe
A Photoshop 7.0 CE tud magyarul. 😊
ivjoe
😄D

Akkor talán közkézre adnám ezt.
A del.icio.us egy online könyvjelzõ tár, talán találtok rajta olyan dolgokat, amik érdekesek lehetnek számotokra.
Ch_Slater
nekem is fent van a cs2 és 512 ramom van. szóval attól mennie kellene...

nekem a Photoshop 9 CS2 van meg ezekszerint ez nem jó nekem mert csak 512 ram-om van és ezért nem tudom aktiválni. van magyarosítás a Photoshop 7-hez??
ProGabe
ez nagyon nagy,köszi!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ch_Slater
nem biztos, hogy segít, de ez is egy olyan oldal, ahol kérdések alapján megpróbálja behatárolni, hogy milyen font lehet.
http://www.linotype.com/fontidentifier.html
ill.
http://www.linotype.com/18/formfinder.html

ProGabe
hát még engem,kicsit konkrétabban nem lehetne?így hirtelen nem tudom mit írjak gugliba

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
ez érdekelne engem!

ReaL MaDRid x siempre

MerlinW
- CS sorozatnak minium 512mega memoria kell, de a nagyobb melókhoz 1gb+
- Használj PS 7-est.
- PS beállításokban nézz körül a plugins & scratch disk/memory & image cache stb oldalakon
- Nem tudod aktiválni... töltsd le oylan helyrõl amihez mellékelve vannak a tört dll-ek és a generátor. Vagy vedd meg...
- Ha a telepítéséhez is türelmetlen vagy minek akarsz PS-ezni?😊 Ez egy türelmes szakma😊

[merlinw.org]

lang14
"nincs elég hely az alkalmazás futtatásához"

memória?

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

akkor még törlök le jó sok mindent hátha elindul!<#mf1>
igen a hülye fejemmel a C-be telepítettem amin csak 8 giga hely van!
spongya
HI all! megvan nekem a PhotoshopCS2 hun és nem találom hol lehet átállítani angolra. Valahogy lehet azt hogy valami angol ps nyelvfájlt bemásolok?

RaZoK
igen, de gondolom a hülye fejeddel, abba meghajtóba telepítetted ahól, nincs hely..gondolom a "c"-be...

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

bocs a sok felkiáltó jelért de nagyon mérges vagyok rá!
utálom ezt a sz*rt már 3x raktam újra és még mindig 7 giga hely van a gépemen de ez nem elég neki!!!!!!! nem lehet aktiválni ez egy f*s!!!
Met
van egy oldal ahova fel lehet tölteni egy képet amin a text van és az alapján keres valamit

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

szerintem 7 gigának elégnek kellene lennie!!
ProGabe
aki tudja hogy EZEN mi a betütípus az ossza meg velem legyen olyan szíves,nagyon hasonlót találtam,de pont ezt nem <#help>

Met
nincs a vinyódon hely

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

segítsen valaki légyszives!!!!
zsolesz92
van olyan hogy google... aztán dcre beirod elemetns 4 serial kidob kb 20at...

soma62
De télleg!

www.flickr.com/photos/soma62sco

soma62
hát az nekem is kéne!<#nevetes1>

www.flickr.com/photos/soma62sco

szerbusztok kéne nekem a photoshop elements 4.0 sz.száma ha tudtok segíteni azt megköszönöm
Crem
igen!😊 pont azt használtam!😞

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

heló!
én még most kezdeném el tanulni a photoshop-ot de amikor aktiválni szeretném akkor kiírja hogy nincs elég hely az alkalmazás futtatásához!! ez miért van vagy mit tudok vele csinálni?? valaki segítsen mert érdekel a téma!!
artschiatwork
létezik vmiféle 3D transform plugin, amit ebbõl a verziókból kihagytak, de a korábbiakban benne volt. Azzal próbáltad már?

Crem
Hello!

Lenne egy kis gondom...😊
Nem jövök rá, hogy a fenébe kell egy képet 3D formára átalakítani... Gondolok itt kockára, akár egy gömbre. Ugye itt az a lényeg, ahogy hajlik az ív, úgy a kép is torzul, illetve kockánál a sarkok lennének a lényegesek.

Igazából egy esõcsepp forma kell ami egy kép 3D torzítása!😊

zsolesz92
about activate

Sziasztok!

Remélem kapok választ a kérdésekre. Szóval az a problémám, hogy nem tudok beírni serial numbert, nem kéri telepítésnél sem, és amikor indítom a ps-t, akkor sem. Így meg persze kilép, arra hivatkozva, hogy nincs megadva serial. Nem 30napos próbaverzió.

A másik meg, hogy lehet ezt normálisan uninstallálni? Programok telepítése/eltávolítása-ban mindig elkezdi újrarakni a progit. Csak manuálisan tudom kitörölni...

Elõre is köszi a válaszokat! És remélem nem 50-100 hsz-el ezelõtt volt errõl szó. 😊 Keresõvel nem jutottam sokra...

lang14
ez a kifejezés szótár nagyon adja 😊 teccik <#taps> de eddig én is megtaláltam mindent magyarul mert abszolót kikövetkeztethetõ 😊

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

ivjoe
#6125 -.-
Nekem van hozzá szótáram. Angol - Magyar és Magyar - Angol.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

hunbasser
9.0 cs2ben nincs angol már 😞
pedig nekem is sokszor elkél egy-két tutorhoz...

ReaL MaDRid x siempre

sorry nekem olyan van és ugy tudtam

sztem hülyeség kiadni csak magyar nyelvût...

mondjuk ebben van a pénz :d

REAL MADRID

ivjoe
Még elvileg sem, gyakorlatilag meg pláne nem.
Szal létezik olyan, amiben át lehet váltani a nyelvet, de ez nem mindegyikre igaz.
elvileg ami hun PS

abban alapból benne van az Eng is ugytom

fordítva nem igaz

REAL MADRID

ivjoe
Szerintem magyar PS-nek nem sok értelme van, de létezik HUN-EN, EN-HUN szótár: digiretus.hu