Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Hmm most esik le, h lehet az határozza meg a nyelvek közötti válthatóságot, h egy verzió CE vagy HUN???
2. HIBA! A Linux jó.
3. Senki nem mondta, hogy használj Linuxot. Olvasd el mégegyszer, a Linux szót meg sem említettem. Csupán tényeket közöltem, amik szvsz igazak. Ennek ellenére nyugodtan használhatsz Linuxot, de vannak más alternatív operációs rendszerek is, pl.: a Mac OSX, amire viszont van Photoshop, SÕT eredetileg a PS nem windowsos, hanem OSX-es program, szóval arra készült és készül ma is.
4. Linuxra nincs photoshop.
Akkor talán közkézre adnám ezt.
A del.icio.us egy online könyvjelzõ tár, talán találtok rajta olyan dolgokat, amik érdekesek lehetnek számotokra.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://www.linotype.com/fontidentifier.html
ill.
http://www.linotype.com/18/formfinder.html
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
- Használj PS 7-est.
- PS beállításokban nézz körül a plugins & scratch disk/memory & image cache stb oldalakon
- Nem tudod aktiválni... töltsd le oylan helyrõl amihez mellékelve vannak a tört dll-ek és a generátor. Vagy vedd meg...
- Ha a telepítéséhez is türelmetlen vagy minek akarsz PS-ezni?😊 Ez egy türelmes szakma😊
[merlinw.org]
memória?
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
én még most kezdeném el tanulni a photoshop-ot de amikor aktiválni szeretném akkor kiírja hogy nincs elég hely az alkalmazás futtatásához!! ez miért van vagy mit tudok vele csinálni?? valaki segítsen mert érdekel a téma!!
Lenne egy kis gondom...😊
Nem jövök rá, hogy a fenébe kell egy képet 3D formára átalakítani... Gondolok itt kockára, akár egy gömbre. Ugye itt az a lényeg, ahogy hajlik az ív, úgy a kép is torzul, illetve kockánál a sarkok lennének a lényegesek.
Igazából egy esõcsepp forma kell ami egy kép 3D torzítása!😊
Remélem kapok választ a kérdésekre. Szóval az a problémám, hogy nem tudok beírni serial numbert, nem kéri telepítésnél sem, és amikor indítom a ps-t, akkor sem. Így meg persze kilép, arra hivatkozva, hogy nincs megadva serial. Nem 30napos próbaverzió.
A másik meg, hogy lehet ezt normálisan uninstallálni? Programok telepítése/eltávolítása-ban mindig elkezdi újrarakni a progit. Csak manuálisan tudom kitörölni...
Elõre is köszi a válaszokat! És remélem nem 50-100 hsz-el ezelõtt volt errõl szó. 😊 Keresõvel nem jutottam sokra...
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
pedig nekem is sokszor elkél egy-két tutorhoz...
ReaL MaDRid x siempre
sztem hülyeség kiadni csak magyar nyelvût...
mondjuk ebben van a pénz :d
REAL MADRID
Szal létezik olyan, amiben át lehet váltani a nyelvet, de ez nem mindegyikre igaz.
abban alapból benne van az Eng is ugytom
fordítva nem igaz
REAL MADRID