Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem
jogos!😛P
A jószándék megvolt!😉

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Blasta
Köszönöm a segítséget Kedves Uram, ez egész jónak tûnik 😉

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

hardveresen: csillagszûrõ :-)
egyébként meg szerintem brush - assorted brushes

g, g-foto.hu

Blasta
Kösz kösz.

Van amúgy nekem is MILLIÓ ps plugin, de nem fogom ezért felrakni az összeset, reméltem tudja valaki a konkrét megoldást 😊

Blasta
Ezis tök királyos, de nem véletlenül kérdeztem a PS topikban 😊))
PS plugint keresek, ami ilyet csinál

Joe:
Nokedli valami XnView-al csinálta, az is egy külön progi sajna

ivjoe
Ésha megkérdeznéd nokedlit, h õ mivel csinálta? :C
Amúgy éne csinálnék egy csillagt, azt vektorosan átalakítom picit és adok neki fénytö.
Brolly
Azt tom, onnan szedtem kódot, de mondom, hogy bármiylet generál, mindegyiknél ezt írja ki.
szedtem le, hasonlót is de midnegyiknél ezt írja ki.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Crem
igen van, sõt elõre beépített stílus is. Persze "8" csúszkával még több lehetõség aziknak, akik nem akarnak szenvedni!😊

Ulead Photoimpact 11

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Met
ennyit tudok 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Blasta
Ok vágommár, hogy mire gondolsz, de van-e ennél kicsit advanced-ebb cuccos esetleg? 😄

Blasta
A lens flare sztem más. Ez inkább becsillanás, nem lencsefolt

Met
Filter/Render/Lens Flare ?

Blasta
Sziasztok!
Ilyen csillogást szeretnék PS-ben csinálni. Melyik plugin képes erre?

http://www.freeweb.hu/nokedli/modules/gal_dir/makrok/harmat700.jpg

MerlinW
pázmekk vakegér #6204?😊

[merlinw.org]

ivjoe
Sztem nem is kerestél hozzá, vagy nem találtál egyet se. Mindkét esetben <#wilting>
ivjoe
Igen, hívd fel õket!<#eplus2>
Nem tudom, hogy jól értem-e azt, amit csinálni szeretnél.
Ha igen, akkor Te egy raszteres (képpontokból álló) képen akarsz transzformációt végrehajtani. Ez minden esetben azzal fog járni, hogy az élek valamilyen szinten elmosódnak, lévén a progi csak saccolni tud a meglévõ képpontokat felhasználva az új képpontok színének kiszámításához. Ez nem egy kikapcsolható szolgáltatás, hanem a képformátum sajátosságából adódik.
Ahhoz, hogy a transzformációk ne okozzanak ilyen gondot, a képelemnek vektoros formában kellene lennie. Ilyen esetben általában a képelemet a végpontjainak a koordinátái, vagy a görbét leíró egyenletek adják meg. Ezt a képelemet bárhogy formázhatod mindig ugyan olyan élesen fog megjelenni, lévén csak a megjelenítésekor válik belõle raszteres kép. A vektoros elemek kezelése valamilyen szinten ugyan benne van ma már a PS-ben és a Gimp-ben is, de csak elég korlátozott formában. A vektor grafika kezelése leginkább a Corel Draw vagy éppen az InkScape erõssége, lévén ezeket progikat eleve erre készítették.

Brolly
Sorry, nem tudtam hogy nem szabad.
Telefonon kéne aktiválni, azt meg hogy?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

magus
22:49 magus: van egy jo brushom, egy kis nyil (de lehet massal is, csinalok egy kis karikat, es szetakarom huzni, hogy nagyobb legyen)
22:49 magus: free transformmal megvaltoztatom a meretet, mindegy h kisebb vagy nagyobb
22:49 magus: rarak ilyen blurt a szelere, vagy mi a fene az
22:49 magus: es elvesziti azt az eles korovnalat
22:49 magus: sehogy sem tudom kikapcsolni:/
22:50 magus: de meg ha egy nyamvadt vonalat akarok meghosszabbitani is igy van ez

hat szoval ez a problemam://

hogy lehetne megoldani, vagy kikerulni (vmit nagyon regen olvastam pathokrol, de nem igazan vagom)

elore is koszi a helpet:/

TheGOro
Ez nem warez topig, amúgy meg phone activation-al kéne játszani...

http://GOro.hu

MerlinW

[merlinw.org]

Brolly
Nah, nagynehezen leszedtem uyganazt, fel is tettem, 30 napos próbaverzót, de már egybõl kér serialt, és nem tok már honnan szerezni, vki nem tudna mondani egy jót, mert már annyit próbáltam, de egyikse jó.

Brolly
Hát pedig ment vagy 1 évig, de aztán...
de mindegy

ivjoe
Akkor necsodálkozz! -.-
Tudod a felmásolás nem egyenlõ a telepítéssel és had ne emlegessem a registryt. -.-
Ch_Slater
hát akkor nem csodálkozom, hogy gáz van. vannak olyan fájlok, amiket nem a Photoshop könyvtárba másol a telepítõ + gondolom egy csomó registry bejegyzés is hiányzik így...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Brolly
Hát hogy csak simán fel van másolva, winyórol winyóra.

ivjoe
Miért cserébe? 😄
Nem használtam sosem noise ninjat, a neat image nevû progit azonban igen. ^^
Szal úgy szûrj, h ne legyen túl nagy a részletveszteség.
ivjoe
Mi nincs feltelepítve? o.O omg :o
Breki33
Sziasztok

Noise Ninja Plug-in for Adobe Photoshop v2.1.2

http://rapidshare.de/files/32261691/Noise_Ninja_Plug-in_for_Photoshop_v2.1.2.rar

Cserébe vmelyik profi elmagyarázná, tulajdonképp, hogy érdemes használni?
Brolly
Csak ezzel az a baj, hogy nicns si efltelepítve, hanem csak simán felmásolva, és ha letörlöm, akkor meg nem lesz meg, letölteni meg nem akarom megint, de akor midnegy, majd lesz vmi, azért köszi.

ivjoe
Igen, ilyen nekem is volt, PS reinstall. 😄
Brolly
40-es winyón van 5 giga hely, lehet hogy az a kevés, de az mindig változik.

Met
van elég hely a vinyón?

Brolly
Hali!
Az lenne a problémám, hogy már egy jó ideje használok photshopot, de egy hete már oylat csinál, hogy használom vagy 5 percig, addig midnen jó, és utána úgy belassul mint az állat, még ha kép sincs benne akkro is, pedig nem csinálok semmit mellette, és oylan idegesítõ, ha vki tud segíteni akkor pls.
Elõre is kösz
csá

ivjoe
nem -.-
Élénkebbé tenni=színtelítettség növelése. Ctrl+U és adunk neki mondjuk +10 saturationt.
lang14
élénkebbé tenni pl így?

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

hunbasser
khömmm...keverési beállítások,domborítás/bevésés...ez nem jó?

ReaL MaDRid x siempre

TopGun
Megneztem, koszi, de ezek egyike sem olyan sajnos mint amire en gondolok. En olyat szeretnek, mint amilyen az emlekmuvekben van a bevesett betu aranyozva.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Sziasztok! Van itt most valaki, aki tudna nekem segiteni? Arany szinu bevesett betut szeretnek csinalni.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Gladiator
lool, hogy lehet még egy színt élénkebbé tenni? talán rosszul fogalmaztál. esetleg a kép dinamikáját szeretnéd megváltoztatni, hogy élettel telibb legyen?

Akos 001
hát,errõl tudtam,de azt hittem h van jobb módszer is
azért köszi

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

hunbasser
Crtl+u

ReaL MaDRid x siempre

Akos 001
hy
hogy lehet a képet színesebbé tenni,szal hogy élénkebbek legyenek a szinek???

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

VRSDM
figy a kockánál csináld ugy hogy szétdarabolod a képeket, a kocka oldalahoz aztán rákdrá a hálót vanishing-point-al onnantol márcsak ráhuzigálod a kocka oldalait amit szétvagdostál... és kész is vagy...

gömbnél, meg létezik WARP

u dont have to listen anybody else but me

hunbasser
sztem is.ott fájlokat kell még elõtte cserélni

ReaL MaDRid x siempre

na megszereztem a PS 7 CE-t! amúgy lehet hogy a crack-jével volt a gond a 9 CS2-nek. na mindegy.
MerlinW
PS-el nincs (hacsak Bridge nem tud, nem néztem még). ACDSee 8 Pro talán tud ilyet.

[merlinw.org]

MerlinW
Aktiváláshoz semmi köze a gépednek. Egy nyomorult crack kell neked..😊

[merlinw.org]

Photoshop 7-ben, az automata fényerõt, kontrasztot és a szín szoktam használni a képeim retusálására. De hosszadalmas munka minden képet egyesével így retusálni!

Van rá lehetõség, hogy automatikusan, egymás után retusálja a képeimet a Photoshop???
Vagy tudtok egy másik programot esetleg, amivel megoldhatom ezt!?