Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem
<#eljen><#hehe>

Ha lenne FAQ akkor most ezt betenném!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

ivjoe
Elsõ lépés: Megnézzük, a hópelyhet a szótárban. Úgy mondják, h snowflake.

Második lépés: Ellátogatunk a mindannyiunk által jól ismert Google-re. Mert a Google jó, a Google szép és a Google a barátod. Vagyis még azt a fáradtságot sem kell megtenned, h ellátogass a Google-re, mert itt van a keresõ a bannerban sok más hasznos linkkel együtt.

Harmadik lépés: frissen szerzett ismereteinket kamatoztatva beírjuk a keresõbe, hogy mit szeretnénk.
Mondjuk beírjuk ezt: snowflake brush
Vagy ezt: photoshop snowflake brush
Elég sok találatot fog kidobni, tudsz szemezgetni.

Ha mégsem találunk nekünk tetszõ ecsetet, még mindig csinálhatunk magunknak egyet.
Benc16
Nekem meg segítene vki abban, hogy olyan ecsetet nem tudtok ami hópelyhet ábrázol, ábrázolna... 😛

Elõre is kösz!

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

Sland
Ezeket én is néztem.
Meg ezt meg ezt. Még össze is lehet kombinálni a kettõt.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

ProGabe
mondjuk EZT, vagy EZT!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

autoszimulator

.: mobilize.hu :.

acsati
én egy havas feliratot vmi jo betütipuusal szeretnék. tudtok ilyesmi tutorialt?
Sland
😄DDDDDDDDDDDD

Kössz a tanácsot 😊
35-40-es korosztály számára lenne.
Remélem hogy eszembe jut valami jó, amit meg is tudok valósítani

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

autoszimulator
például: <#idiota>

autoszimulator
hát sztem elõször gondold meg hogy ki(k)nek szeretnéd, milyen korosztály.. ettõl függ sztem a hangulata.. idõsebb korosztálynak talán a gyertyafényes, belsõ teres képek dukálnak, míg fiataloknak, a kinti, havas táj...

vagy fogod a paintet és rajzolsz benne überbrutál karácsonyfát 😄

Sland
Hello!

Jön a karácsony, és arra gondoltam, hogy valamit alkotok ajándék képpen PS-sel.
De nincs semmi 5letem, hogy kb mit csináljak.
Képeslap? Vagy valami nagyobb kép? Vagy mi?
Ha valami bonyolultabbra gondoltok, akkor arról van tutor?
Csakmert nem vagyok egy giga spíler

Atika :o)
koszi

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

zsolesz92
pl a www.adobe.com -rol le tudod tolteni a 30 napos verziot

Sziasztok nem tudja valaki hogy honnan tudnak letolteni pl egy good year gumirol keszult oldalso felvetelt hogy lathatok legyenek a feliratok mekkora meretu stb hogy texturat tudjak belle kesziteni szoval minnel nagyobb kep annal jobb 😊 Elore is koszi

Hy all!
Honnan tom letölteni a Photoshop-ot?

Breki33
Sziasztok

Infinity TBold betûtípust keresném tud valaki segíteni?
modellmaker
jobb felsõ sarki kis ablak, Brushes fül.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Valaki megtudn mondani holtalálom "brushes tab" ablakot amiben testreszabhatyuk brushjainkat? elõre is kösz 😊

Törölt felhasználó
Ja, csak nehogy a gyerek neveljen Téged 😊)
Crem
Jó! És az asszonyt meg a gyereked addig nevelhetem?😊)))

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Törölt felhasználó
Vegyél két jegyet+teljes ellátást biztosíts erre a szigetre. Majd a leányzóval elmegyünk egy hétre és lefotózom neked ott a helyszinen <#nyes>
Crem
szar a monitorod!😄

Crem
Jah a lábsüllyesztés jó ötlet!

Aránnyal szerintem nincs gond (szék-asztal viszonyítás a csaj seggéhez)

ivjoe
A csaj kontújrai elég életlenek, kisebb feather értéket adj meg kiválasztáskor.
A hátsó lába árnyékban van?
Más szögbõl is van a két kép fényképezve, a csaj két lába közötti távolság a csaj rendes képéhez viszonyítva nagyobb, mint a hátterül szolgáló képen.
Mi lenne, ha a lába picit a homokba süppedne?
Met
a megvilágítás is rossz 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

zsolesz92
árnyék!! mivel nem teljesen a napernyõ alatt áll...
Jah meg egy kis blur a háttérre...

Törölt felhasználó
A httér élesebb mint a lány és ezért nem meggyõzõ.
Crem

Nahhh...

Kérésre, a lányt el kell vinni "nyaralni" .😊
Kérnék egy kis segítséget, mert valami nem oké a képpel. De nem jövök rá mi az...
A cipõt kéne még valahogy élethûbben odavarázsolni, de nem megy!

Ötlet??
Elõre is THX!!!!!!!!!

Balumann
/és nem saját vélemény, hanem saját tapasztalat, de akár tesztek is kimutathatják 😄 vitázni ezen tényleg nincs értelme

Balumann
saját érdekedben használj más böngészõt, Opera, Mozilla, vagy amit én nagyon szerettem a Netscape (csak ne fagyna :S).
Egyrészt vírusok szempontjából, biztonságosabb sokkal. Gyorsabb az IE-nél, egyszerûen letölti magának a plugineket, stb.. Meg még lehet sorolni (egyszerûbb kezelés, beállítások, jobb letöltés kezelõ + ftp kezelés, stb.)
Nem vitázni akarunk, hanem jót akarunk neked 😊

Picar77
Te dolgod de az explorernél lassab és szarabb nincs😄

()() (^^)

zsolesz92
saját vélemény, ebbõl ne legyen vita meg semmi oprát nem isdmerem, de nekem vmiért nem jön be a firefox...
igazábol én msn explorert hasznélok de annak is az inetrnet explorer az alapja...
csak innen egy ablakbol érem el a kedveceket, partnereket, emailemet...

ivjoe
Te már csak tudod. 😄
Fõképp, hogy a "hanem mit???" kérdés felmerült. 😄DD
acsati
zsolesz mi ez a téli hangulat? nincs is még tél 😄
zsolesz92
a firefox sztem nem jó...

autoszimulator
firefox, opera...

zsolesz92
hanem mit???

Balumann
vagy esetleg nem azt a **** internet explorer-t kéne használni! garantálom hogy sokkal ritkábban kell format C (nagyon sokkal 😊 )

Nem tudja valaki hogy honnan tudnek elore elkeszitett kereteket letolteni foleg karacsonyossak erdekelnenek elore is koszi

ertem de akkor ilyen alapon nem kellene netezned es talan ha vintrinbe tenned a geped az lenne a legjobb megoldas <#vigyor5><#vigyor5>

geri777
nem ha rákeresel es a weboldalak közt !!!!

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

googlerol 50000 spy? 😄

geri777
Köszönöm na nagy segitseget en mar ezel prbalkoztam es mindeig csak egy C: format segitete ezen mert 50000 spy l meg viruasal mar nem lehet nagy jo ps ozni 😛

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Köszi!

Hálám üldözzön 😄

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Falconer
Az egy dolog, de olyan nincs, ami a trialt csinalja teljesse! 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Picar77
😄

()() (^^)

zsolesz92
itt van a pshez serial!

Met
F betû

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae