Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha lenne FAQ akkor most ezt betenném!😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Második lépés: Ellátogatunk a mindannyiunk által jól ismert Google-re. Mert a Google jó, a Google szép és a Google a barátod. Vagyis még azt a fáradtságot sem kell megtenned, h ellátogass a Google-re, mert itt van a keresõ a bannerban sok más hasznos linkkel együtt.
Harmadik lépés: frissen szerzett ismereteinket kamatoztatva beírjuk a keresõbe, hogy mit szeretnénk.
Mondjuk beírjuk ezt: snowflake brush
Vagy ezt: photoshop snowflake brush
Elég sok találatot fog kidobni, tudsz szemezgetni.
Ha mégsem találunk nekünk tetszõ ecsetet, még mindig csinálhatunk magunknak egyet.
Elõre is kösz!
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
forstbitten wanker
igloocaps
almonte snow
itt pedig egy egész gyüjtemény 😄
.: mobilize.hu :.
Kössz a tanácsot 😊
35-40-es korosztály számára lenne.
Remélem hogy eszembe jut valami jó, amit meg is tudok valósítani
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
vagy fogod a paintet és rajzolsz benne überbrutál karácsonyfát 😄
.: mobilize.hu :.
Jön a karácsony, és arra gondoltam, hogy valamit alkotok ajándék képpen PS-sel.
De nincs semmi 5letem, hogy kb mit csináljak.
Képeslap? Vagy valami nagyobb kép? Vagy mi?
Ha valami bonyolultabbra gondoltok, akkor arról van tutor?
Csakmert nem vagyok egy giga spíler
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Honnan tom letölteni a Photoshop-ot?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Aránnyal szerintem nincs gond (szék-asztal viszonyítás a csaj seggéhez)
A hátsó lába árnyékban van?
Más szögbõl is van a két kép fényképezve, a csaj két lába közötti távolság a csaj rendes képéhez viszonyítva nagyobb, mint a hátterül szolgáló képen.
Mi lenne, ha a lába picit a homokba süppedne?

Nahhh...
Kérésre, a lányt el kell vinni "nyaralni" .😊
Kérnék egy kis segítséget, mert valami nem oké a képpel. De nem jövök rá mi az...
A cipõt kéne még valahogy élethûbben odavarázsolni, de nem megy!
Ötlet??
Elõre is THX!!!!!!!!!
Egyrészt vírusok szempontjából, biztonságosabb sokkal. Gyorsabb az IE-nél, egyszerûen letölti magának a plugineket, stb.. Meg még lehet sorolni (egyszerûbb kezelés, beállítások, jobb letöltés kezelõ + ftp kezelés, stb.)
Nem vitázni akarunk, hanem jót akarunk neked 😊
igazábol én msn explorert hasznélok de annak is az inetrnet explorer az alapja...
csak innen egy ablakbol érem el a kedveceket, partnereket, emailemet...
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Köszi!
Hálám üldözzön 😄
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)