Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Kiválasztom a type toolt kattintok a képre és mindig csak egy fehér apró négyzet jelenik meg, írhatok bármit, állíthatok bármekkora betûtípust, mindig csak azt a fehér kis négyzetet látom, pedig régebben tudtam írní rendesen, mit rontok el?
Segitsetek lécci, nem tudom feltelepíteni a photoshopot, próbáltam a kóddal is, de nem ment raadasul a crack activation-t faranciaul akarja velem megértetni, amúgy 8-as verzioval probalkoznék.Ja és nem vagyok egy számitógép zseni se.
Elöre is köszi......
Black and Whites Using Channel Mixer
a második kép IR (infra red - infravörös), arra i svan tutor csak azt most nem találom. érdemes azért szétnézni pl. pixel2lifon. lásd banner.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
( visszanézve a linkeket, én hiába kerestem ki neked, nem linkelte, de a lenyíló menübõl kiválaszthatod)
Megvan, thx.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Csak ki szeretném azt a kurva csillagot vágni. :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Egy hétvégén megjelenõ új, magyar számítástechnikai újság létrejöttérõl szeretnék hírt adni! A CGH (Computer Graphic Hungary) kezdõknek és haladóknak adhat segítéseget tutorialok alapján, új programokat mutat majd be, bepillantást nyújt a „CG életbe” interjúk segítségével, illetve filmekhez és játékfejlesztésekhez használatos trükkökrõl mesél majd, sok-sok színes képpel, és magyarázó szövegekkel!
Az újság PDF formátumban lesz majdan letölthetõ, addig is érdeklõdni lehet, a: [email protected] msn címen!
\"Már szürkül lassan a ködös határ, És a határban a Halál kaszál...\"
szal mikor kész van az egész akkor a fekete réteggel együtt kell egyesíteni. utána ctrl+i és kijelölni az egész csillogást elliptical marquee toll-al pl.
lásd
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Mind1, ha valakinek megy, elmondhatná, hogy köll'.
Nem is ez a baj, hanem, hogy nem tudom normálisan kijelölni úgy, hogy csak a csillag maradjon, és ne legyen vagy fekete itt-ott, vagy áttetszõ.
Nem tudom normálisan kijelölni úgy, hogy amikor brusht csinálok belõle, ne legyen vagy fekete, vagy áttetszõ maga a csillag alakzat.
valószínû, nagyon buta kérdést teszek fel, de hogy lehet sorkizárt rendezni egy szöveget egy layeren? lehet egyáltalán?:S
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
vagyis kösz
plugin:installálod a Photoshop/plugin/effect mappába, következõ indításkor meg fog jelleni a plug a filkterek legalján
ez én voltam...
Neménvótam...
erre a legegyszerübb módszer, ha csinálsz egy másolatot (pl. kalapács 2)ezt a másik alá húzod, leveszed az áttetszõségét (így olyan mintha tükrözõdne) a felesleget + kiradírozod. (lehet életleníteni, maszkolni, stb)
...az árnyékolásra + annyit, hogy minden rétegnek tudsz vetett árnyékot(stb) adni, teljesen szabadon!
3 D shadow ez egy free plug in!
Kérdezni szeretnék Tõletek:
Van egy 1024x768-as 8,67cm széles és 6,5 magas meseképem, amit arra használnék fel, hogy egy kisfiút illesztek bele. És húsvéti üdvözlõ lap lenne belõle, vagyis szeretném ki is nyomtatni. Mit csináljak vele, hogy egy 10x15-ös képet tudjak belõle készíteni? Hogyan méretezzem át vagy mentesem el? A kép egyébként itt van:
mesekép
Minden ötlet érdekel.
Köszönöm.
Ilyesmire gondolok (ezt találtam hirtelen):
http://i58.photobucket.com/albums/g242/BNBandi/n_1173254507.jpg
Ha megvannak layerbe a tárgyak ilyenféle effektet?, filtert?, (vagy mi ez??) hogy lehet csinálni?
De tényleg segítsetek,kösz
Tudnátok nekem adni egy angol nyelvi fájl-t CS2 9.0-hoz?
üdv.: MJ
Nem tudjátok, honnan lehet letölteni olyan packokat, amiben fehér háttérrel lefotózott tárgyak vannak?
Gondolok itt képkeretekre ,emberekre,külömbözõ tárgyakra, stb...
Egy spanyol oldalon egyszer találtam ilyet,(IMAGENS PARA PHOTOSHOP) de azóta semmi...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
2, Áthúzod a képet amit kivágtál.
3, elmented úgy, hogy nem a normál mentést kéred, hanem mentés webre. itt be tudod állítani , hogy .gif,.png legyen. illetve a csatornákat és a színmélységet.
Ilyesmit kell látnod.😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Kérnék egy kis segítséget. Nagyon alapot kérdeznék. Ugyebár a png-k képesek rá hogy háttér nélküliek legyenek. Én az Adobe Photoshop CS2-t használom és nem sikerül úgy meggyártani a képet hogy a háttér eltûnjön. Lenne valaki aki leírná részletesen hogy hogy kell kivágni egy formát majd azt úgy szerkeszteni hogy csak maga a forma látszódjon késõbb, persze a kiterjesztés png legyen. Elõre is THX.
b+
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers