Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Giffet hogy lehet úgy belenyitni hogy látszodjon az összes layere?
()() (^^)
Egyébként reggel kijött hozzá egy kis javítás, szal már nem kell aktiválni sem. Itt lehet letölteni
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
van rá jó kis tutorial mert ha én maszkod adok rá akkor csak a layer mellett egy kis fehér négyzet jelenik meg. Akkor mit kell csálnom?
Voltam nyitás után!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
PLS segítse nekem vki csinálnám ezt a "betûn áthaladó fénycsíkos" siget de nem tudom megoldani, hogy a fénycsík csak a betûben\csak adott layeren látszódjon. Nekem a csík az egész képen átmegy. Ezt hogy tudom orvosolni?
Így kellene hogy kinézzen, de nekem nem csak a betúkön megy át a csík :S
Voltam nyitás után!
megjelent...
Lenne egy kérdésem...<#vigyor3>#vigyor3>
Ha én ikon akarok csinálni, mibe kell elmentenem ???
(Mert ha png-be mentem, akkor nem tudom betenni, mert megnyitáskor azt írja, nem található benne ikonfájl.)
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
/ van aki azt mondja, neki még így, többszöri újratelepítés után is megéri a töbletszolgáltatása miatt...hááát nem tudom, nekem nem lenne kedvem geccózni /
Egy kis gondom támadt a PS CS3 beta-jával.Nem tom kijött-e már a rendes,de nem is ez a baj.Az gazi probléma az,hogy használom a PS-t.És mikor elindítom,akkor ugye feljön egy kis töltõablakocska(szép kék 😊)és bejön a PS.De Random idõ után(hetek,hónapok)mikor elindítom a progit,betölti az alapokat(szürke háttér,menüsor)és a kis ablakocska be sem jön,hanem mindenféle hibaüzenet nélkül kilép.Ez mitõl van?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
elõveszed a pencil toolt(brush tollra jobb gombbal kattintasz, majd rá katt a pencilre(ceruza eszköz)
mérete 1 px legyen.
nagyíts rá a képedre maximálisan (1600* nagyítás)
most a jobb felsõ sarkába tetsdzõleges színnel kattintasz a cerkával.
aztán alá és mellé(szóval átlóban) igy végigmés az egészen, a bal alsó sarokban kell az utolsó kockát tenned.
most edit->define pattern.
és adsz neki egy tetszõleges nevet.bezárod a képet.
elõhívod amire szeretnéd a csikozást.(azt a képet)
ha nincs ilyen akkor uj dokumentum.
van egy olyan eszköz h stap tool (pecsét)
erre ha jobb gombbl kattintasz elõjön a pattern stamp tool.
ez kell nekünk. állítsd be vmi nagy méretre a méretét, majd kemény (ne szõrössel) kezd el befesteni a képed. ekkor ilyen vonalakat fox látni, naggyábol ennyit. Fontos h uj layerre csináld, ekkor tudod a színét is változtatni(jobb gomb a layeren, blending options, és color overlay.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
egy áttetszõ képet szeretnék készíteni (png-t), de az a problémám, hogy a fadelt alakzat fehér és fekete háttér elõtt jól mutat, viszont színesnél egy sötét gyûrû veszi körbe. errõl beszélek:
van erre valami megoldás? elõre is köszi!
Van egy mondjuk 5 Mp-es képen ez ugye 100%-on szemcsés, na most ebbõl szeretnék Photoshopban egy 2Mp-es 100%-on nem szemcsés gyönyörû képet kapni.
Amikor fogom a képet kijelölöm, és szabad alakítás, majd összehúzom a megfelelõ méretre, és alkalmazom, akkor 100%-on ugyanolyan szemcsés lesz mint az 5Mp-es kép...
Erre nincs valami megoldás?
\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Mindig ha írni akarok 1 képre akkor ezt hibát írja ki.
Valakinek van 5lete h miért?
(sry ha láma kérdés, elég kezdõ vagyok ^^)
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
MAC-re már megjelent torrent oldalakon, már csak a PC verzió kell. 😊
hát olyan nincs. de én szeretem a nagy kihívásokat, bár ne lennék rohadt kezdõ 😊
hát remélem majd valakinek akad valami hasznos tutorialja 😊
Ha van egy egy VaCom pados, akkor persze annyira nem nehéz...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
szeretnék csinálni egy katonamintás pingvint salutálva + egy katona sisakot a fejére, lelógó csattal.
van ez a tutorial:
http://www.tutorial.hu/node/572
na ebbõl kéne kiidulni szerintem. a többi gondom,hogy nem tudom,hogy csináljak katonamintát meg a katona sisakot...
szóval van arra is tutorial,hogy segítsen ezt nekem megvalósítani?
http://i58.photobucket.com/albums/g242/BNBandi/mnincsbet2.jpg
a layerben megjelenik amit írok, szóval beveszi amit írok, de mégse jelenik meg, nem tudom mi baja