Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy tudnék egy képet normálisan kivilágosítani (kicsit sötét lett)?
thx
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
ui: fontos problémám megoldódott,köszönöm.
Adobe.Photoshop.CS3.Extended.PROPER-SWAMP
Adobe.Photoshop.CS3.Extended-ZWTiSO
Adobe.Photoshop.CS3.FINAL.WINDOWS.READNFO-Milkman
Persze tisztán csak a tudás miatt, nem akarok kalózkodni <#nemtudom>#nemtudom>
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A DT-bõl úgy telepítsd hogy másold a vinyóra a cuccot és onnan indítsd a telepítõt!
elõször fel akartam rakni, kérte,hogy rakjam be a lemezt, belekerült az Add/Remove-ba, onnan nem tudtam eltakarítani, használtam a WCS3Clean-t, elõször, level 1 majd level 2 szinten, úgy eltûnt végre az Add/Remove-ból. Azóta ha installálni akarom, ezt írja:
Köszi!
Kis cseles az új cucc 😄
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
minden mozgatható,a kék ps felirattal lehet a toolbart amúgy
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Sziasztok!
Meg lehet valahogy CS3-ban oldani, hogy a toolbar ugyanúgy mozgatható legyen, mint a korábbi verziókban?
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
( én ugyan igy jártam, utánna otthon átalakítottam a képet, és kinyomtattam 20x30cm méretben, azt mondta a "szakember" 4 m.pixeles felbontású gép álltal készített kép alatt ne vigyek, mert nem lesz jó a minõség! /nem lett rossz/...hülyeséget nem akarok mondani /méretekben/, de nekem kézségesen segítettek /M.M.-ban jobb /volt/ felbontású a nyomtató, mint a ÁRKÁD-ban lévõ konkurenciának/
Van egy 1024x768-as, 72 pixels/inch-es képem,ami 36,12x27,09cm-es. Nagyobb felbontásút szertnék belõle, amit majd kinyomtathatok fényképként. Ha Bekapcsolt reasamp image-el átállítom 300 p/i-re, akkor nõ a felbontás. Ha utánna csökkentem a felbontást, akkor kapok olyan képet, ami kinyomtatva jó? Fénykép minõségû? Vagy ezzel elrontom az egészet? Az eredeti azért nem jó, mert ezt a képet akarom beleilleszteni egy másikba és így túl kicsi lenne bele.
Másik gondom:
Kinyomtattam (media markt gyors gépén) egy 10x15-ös képet a köv. paraméterekkel:
1065x1598 pixel,w 10cm, h 15cm, 270,51 p/i.
A képem széleibõl levágódott. Milyen méret kell ahhoz, hogy ne vágjon le semmit?
2 réteg megvan, file/save for web devices megvan, de nem tudom hol lehet framet hozzáadni, illetve amirõl azt hiszem, hogy az (a color table alatt) az innaktív
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
meg alap is tud elvileg mozgóképeket importálni,csak az lebontja layerekre
Elõre is kössz...
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
azért kösz
Nem tudtok egy olyan képszerkesztõ programot ami egyszerû kezelni és magyar ? én csak a képet akarom lekicsinyiteni 120 x 120 ra
köszi elõre is
nem jöttem rá<#nemtudom>#nemtudom>
De viszont nem tudok vele megnyitni, csak úgy hogy egy layerre látszik.
()() (^^)
eldugták vagy nincsbene?
de mindegy azért köszi
Ha vki már próbálta a programot, legyen szíves megírni saját tapasztalatait a fenti problémámmal kapcsolatban.
Szóval a megoldás a felbontás lehet, ahogy Picar77 is írta. Nézd meg, hogy a gyári képek milyen felbontásúak, és ugyanekkorára méretezd a képeket te is.
()() (^^)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Lehet nem ide kéne írnom de mindegy fotóval kapcs😄😄
Vettem egy mp3 at5 de tudja a képet meg a videót.
És ami alapban rajta volt kép azok teljes képernyõ de amité én rárakok azok nem csak egy csik ban látszik de ki lehet venni h mi az és nem tudja valaki h mért vagy h hogyan lehet ne ugy felrakni h teljes képernyõs legyen?a mp3 az:thomson em2600
fontos lenne kösz
helló