Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Meg tudná mondani valaki, hogy mi lett az Imageready-vel? Slice-hoz, rétegelt swf exporthoz kiváló eszköz volt...
droidika
Digiretus-on találsz pár tipp-et, kép világosításra. (pl.:"Árnyékok világosítása")

lang14
sziasztok

hogy tudnék egy képet normálisan kivilágosítani (kicsit sötét lett)?

thx

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

Hali. Photoshop 7.01et használok. Kis segítség kellene. Terveztem pár jól kinézõ honlapot. Csakhogy át kéne html-be tenni. Ebben kérnék segítséget. Tutorial vagy valaki elmagyarázhatná 😊 Eddig arra jöttem rá,hogy a honlapot mondjuk felvágom 25 részre,és weblapszerkesztõ progiban összeillesztem aztán minden képet belinkelek. De ennél biztos van kevésbé idõigényes módszer. Valaki ismer ilyet?

ui: fontos problémám megoldódott,köszönöm.

acsati
nekem ez van: Adobe.Photoshop.CS3.Extended-ZWTiSO és van standard to extended patch
ezek közül melyik ami mûködik is, és érdemes használni?
Adobe.Photoshop.CS3.Extended.PROPER-SWAMP
Adobe.Photoshop.CS3.Extended-ZWTiSO
Adobe.Photoshop.CS3.FINAL.WINDOWS.READNFO-Milkman

Persze tisztán csak a tudás miatt, nem akarok kalózkodni <#nemtudom>

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Evin
thx

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

ProGabe
a bridge-ben,minden ami cs3 az ott van,nagyon durván megcsinálták azt is

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Evin
CS2 telepítése során kiadja, hogy milyen formátumhoz szeretném hozzárendelni, de CS3-ban hol lehet ezt beállítani?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Basic
Már megvan.

artschi
vezérlõpult/betûtípusoknál próbáld meg hozzáadni.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

hi. egy kis help kéne. n ilyen maradi szar vagyok,7.01et használok. Na ugyebár ha letöltök egy fontot,és bemásoloma windows/fonts mappába mûködine kéne. Ezzel szemben ps nem ismeri fel. Megoldás ?

artschi
köszi, kipróbálom!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Basic
Ezt a clean tool-t hol találhatom meg?

Nyomj neki egy 4-es level-t.

A DT-bõl úgy telepítsd hogy másold a vinyóra a cuccot és onnan indítsd a telepítõt!
artschi
egy kis help kellene az új CS3-mal kapcsolatban:

elõször fel akartam rakni, kérte,hogy rakjam be a lemezt, belekerült az Add/Remove-ba, onnan nem tudtam eltakarítani, használtam a WCS3Clean-t, elõször, level 1 majd level 2 szinten, úgy eltûnt végre az Add/Remove-ból. Azóta ha installálni akarom, ezt írja:

Köszi!

Kis cseles az új cucc 😄

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

ProGabe
???
minden mozgatható,a kék ps felirattal lehet a toolbart amúgy

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sziasztok!

Meg lehet valahogy CS3-ban oldani, hogy a toolbar ugyanúgy mozgatható legyen, mint a korábbi verziókban?

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Met
ez volt a gond 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

droidika
...kérdezd meg milyen oldalarányokat használ a nyomtatójuk.
( én ugyan igy jártam, utánna otthon átalakítottam a képet, és kinyomtattam 20x30cm méretben, azt mondta a "szakember" 4 m.pixeles felbontású gép álltal készített kép alatt ne vigyek, mert nem lesz jó a minõség! /nem lett rossz/...hülyeséget nem akarok mondani /méretekben/, de nekem kézségesen segítettek /M.M.-ban jobb /volt/ felbontású a nyomtató, mint a ÁRKÁD-ban lévõ konkurenciának/

Kérdezni szeretnék:

Van egy 1024x768-as, 72 pixels/inch-es képem,ami 36,12x27,09cm-es. Nagyobb felbontásút szertnék belõle, amit majd kinyomtathatok fényképként. Ha Bekapcsolt reasamp image-el átállítom 300 p/i-re, akkor nõ a felbontás. Ha utánna csökkentem a felbontást, akkor kapok olyan képet, ami kinyomtatva jó? Fénykép minõségû? Vagy ezzel elrontom az egészet? Az eredeti azért nem jó, mert ezt a képet akarom beleilleszteni egy másikba és így túl kicsi lenne bele.

Másik gondom:
Kinyomtattam (media markt gyors gépén) egy 10x15-ös képet a köv. paraméterekkel:
1065x1598 pixel,w 10cm, h 15cm, 270,51 p/i.
A képem széleibõl levágódott. Milyen méret kell ahhoz, hogy ne vágjon le semmit?
Picar77
window / animation fület pipáld ki és meglesz

()() (^^)

zsolesz92
uj framet hozzáadni?
animation palettet lenyitod...

Met
wazeg, nem találom 😊
2 réteg megvan, file/save for web devices megvan, de nem tudom hol lehet framet hozzáadni, illetve amirõl azt hiszem, hogy az (a color table alatt) az innaktív

ProGabe
hátõõõ,photoshop cs3 extended...
meg alap is tud elvileg mozgóképeket importálni,csak az lebontja layerekre

Hali, mondana nekem vki egy olyan plugint aminek a segítségével tudok .avi-t is importálni?

Elõre is kössz...

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

köszi de nekem ez eléggé gáázos de mindegy
azért kösz
Picar77
file/save for web devices

ebben a menüpontban tudsz kimenteni mozgó giffet

()() (^^)

Basic
helló.
Nem tudtok egy olyan képszerkesztõ programot ami egyszerû kezelni és magyar ? én csak a képet akarom lekicsinyiteni 120 x 120 ra
köszi elõre is
Met
nem megnyitni akarok hanem menteni, hogy kell?
nem jöttem rá<#nemtudom>

Picar77
Bele van épitve elvileg. Nekem is ez vele a problémám mozgó giffet amit én csináltam kitudok vele menteni.
De viszont nem tudok vele megnyitni, csak úgy hogy egy layerre látszik.

()() (^^)

Met
CS3-ban animált gifet gyártanék de nem lelem az Image Ready-t, CS2-ben megvolt
eldugták vagy nincsbene?

Basic
Köszi, majd ma, ha hazaértem megpróbálok vele kezdeni vmit.

ProGabe
mindegy milyen színsémával,mindegy milyen felbontásban nyitok új képet,ez a ps bizony villámgyors 😊

csak az a probléma h már kitörlöltem azokat a képeket mely az mp3 on volt rjta 😞
de mindegy azért köszi
Basic
Most próbáltam a CS3 Extended 30 napos próbaverzióját. Mindennel meg voltam elégedve, kivéve az új kép létrehozásával, fájl megnyitásával. Az eddigi verziókban ha Ctrl+N-t nyomtam, és létrehoztam egy új képet, az Ok gomb lenyomása után rögtön megjelent az öres kép. Most a CS3-ban csak akkor történik ez így, ha RGB képet nyitok, 72 pixels/inch felbontással. Ha másképp, akkor 3-5 másodpercet is várnom kell, mire megjelenik az üres kép. A béta verzióban még nem észleltem ilyen jelenséget.
Ha vki már próbálta a programot, legyen szíves megírni saját tapasztalatait a fenti problémámmal kapcsolatban.

Basic
Hát tényleg nehezen érthetõ amit írtál. Tudomásom szerint az mp3 egy tömörített hangfájl, és képeket nem támogat. Szóval vettél egy mp3 lejátszót, ami képes képeket is megjeleníteni, videókat lejátszani. A problémád az, hogy azokat a képeket, melyeket te tettél be az mp3 lejátzsóba, vmilyen oknál fogva nem jeleníti meg olyan szépen, mint a gyári képeket.

Szóval a megoldás a felbontás lehet, ahogy Picar77 is írta. Nézd meg, hogy a gyári képek milyen felbontásúak, és ugyanekkorára méretezd a képeket te is.

figy ha más felfogta akkor te mért nem tod de amuigy az volt a bajom h mp3 ra képet rárakom és kicsiben jeleníti meg de ami alapban rajta volt az teljes képernyõs és h nincs e ötletetek ennyit errõl
Picar77
nem ,amit a sima tud azt õ is tudja csak még tud plusz dolgokat is de ezt a táblázat is mutatja a legalján

()() (^^)

modellmaker
ha nem bírom felfgoni amit írsz, akkor nem igazán

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

köszi szépen
saw azért tram igy mert siettem amugy meg nem mindegy neked h h írok??vagyis gépelek???
streetracer
Jó, akkor ezt most érhetõen, nagy vonalakban ha prezentálnád nekem, mert egy kukkot sem értek belõle! Az Extended videóhoz való a sima PS pedig képek, fotóhoz?

Picar77
Lehet hogy a kép felbontása nem tetszik neki jobb ötletem nincs

()() (^^)

alph4
Ha érteném amit irtál, még talán válaszolni is tudnék rá. ...De szeretem azokat akik még irni se tudnak normálisan <#wilting>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

alph4
Google1 - Google2 <#kuss>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

helló.
Lehet nem ide kéne írnom de mindegy fotóval kapcs😄😄
Vettem egy mp3 at5 de tudja a képet meg a videót.
És ami alapban rajta volt kép azok teljes képernyõ de amité én rárakok azok nem csak egy csik ban látszik de ki lehet venni h mi az és nem tudja valaki h mért vagy h hogyan lehet ne ugy felrakni h teljes képernyõs legyen?a mp3 az:thomson em2600
fontos lenne kösz
helló
streetracer
Adobe Photoshop CS3 Extended Final

Mi a különbség a sima Photosop CS3 és a Photoshop CS3 Extended között?