Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha új dokumentumot hozok létre, és beállítom hogy fehér legyen a háttér, akkor ilyen sárgás színû lesz, és a color pickerben egyáltalán nem is létezik fehér szín. De ha beillesztek CTRL+V-vel valamit, az is árnyalatú lesz. Mi lett vajon a PS-al?
(érdekes módon amikor ezt az SG screenshotot elmentettem JPG-be, akkor képnézõvel megnyitva normálisak voltak a színei)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
amúgy reinstall nem fog menni, mert ez ilyen rippelt verzió, kitömöríti, beregeli a windowsba és megy 😊 Semmi serial, regisztráció, aktiválás, stb anyámkínja 😄
Csak hát ugye a type tool hiánya elég mellbevágó...
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Sztem ez CS3 reinstall, vagy ha béta, akkor ne azt. 😊
Olyan gondom van a CS3-al kapcsolatban, hogy amikor szöveget vinnék a képre, akkor ezt írja ki:
"Could not complete your request because something prevented the text engine being initalized"
És akkor nem tudok írni természetsen... mi lehet a gond? 😞
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
inditsd ujra a gépedet és amint betölti a windows+antivirust baromi gyorsan indítsd el a cs3 setupját, szóval az a lényeg hogy elöbb túljuss a Cs3 system checkjén minthogy a szaros Windows betöltse azt a explorer akármit...
nálam mûködött
Szeretném neten aktiválni, de nem találom.
Légy bátor mint az oroszlán de jámbor mint a Duká
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
telepítem a cs3-at és rögtön a telepítés elsõ lépésénél kiírja,h nem folytathatom a telepítést,amíg az Internet Explorer fut. megnéztem a windows feladatkezelõbe,és télleg fut két helyen is az iexplorer.exe, de ha azokat bezárom,akkor másik két ilyen exét nyit meg.
plz help mert így nem tudom telepíteni!!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
ezt a videobol fotoztam
Akkor hát próba cseresznye 😉
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Lehet, hogy értelmetlennek tûnik, de próbált már valaki egy mûködõ CS2 mellé CS3-at telepíteni. Lehet? Mûködik?
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Ott tartok, hogy csináltam egy fasza hátteret, meg megvannak a menü gombjai. Innen, hogyan tovább?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...