Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
errõl valaki felvilágosíthatna...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Serpa
a nyersanyagból (megvan szinte az össze cover, vmelyiken jobban látszik a felirat) nem tudnám kiszedni vhogy a fontot?
amit linkeltél, ott az 1ikse hasonlít igazán az eredetire.

droidika
droidika
...hááát! legjobban akkor járnál,ha keresnél egy hozzávaló betûtipust és ÚJ RÉTEGEN azzal játszanál a kívánt szint eléréséig...fontok
...és igen a clone-al szépen el lehet tüntetni a hibákat

grebber
Ha nagyonszépen megkérek valakit nemtudna összedobni egy frankó Colin McRae DiRT-ös bannert ?? Márha nem nagy feladat! Elõre is köszönöm a segítséget!

Next PC upgrade: 2022

lantlant
Valaki nem tudja veletlen hogy lehet layerre kirakni vanishing point gridet?

Serpa
segítséget kérek.
"nyersanyag"
"célanyag"

a, hogy tudnám a nyersanyag jobb felsõ szövegét és jobb alsó számozását (# jellel együtt) úgy átalakítani, h hasonlítson a célanyag aranyozott, hologrammos szövegére, számozására (ne üssön el az egésztõl, ne viritson)?
b, a DVDtok gerinctörését clone -nal szépen el lehet tünteni?
c, a kisebb maszatokat szintén clone -nal lehet?

nagyon megköszönném ha mind3 kérdésemre tudnátok válaszolni, de a legfontossabb az "a," pont.

modellmaker
tutorial.hu

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Firerock
tudnáto kadni vmi magyar kezdõ tutorialt adni hozzá?
most telepítrettem fel.szóval annyira kezdõ kéne

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Atika :o)
Sziasztok nem tudja valaki hogy adobe illustratorban ha van egy linear gradint-el keszitett szinskalam azt ki tudom valahogy menteni ugy hogy aztan pl photoshopban hasznalhassam? (picit nem nagyon ertek az illustratorhoz) elore is koszonom

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

serito
A photoshop 9.0 CS2 futtatható Vista alatt?
Nekem valahogy nem akar müködni. Mikor elindul folymatos hibaüzeneteket ad, hogy nem tudja betölteni az eszköztárakat.
Mi lehet a gond?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

kas123
Valaki tudna adni nekem 1 linket, ahol leírják, hogy hogyann kell 1 képen megnagyobbítani a nõ mellét? 😄

zsolesz92
start->futtatás beirod h regedit, aztán ott meg vmelyik mappában bent lesz a psp. azt töröld.(registry)

ivjoe
registry?
Hello, mindenkinek! Nehari, de én most PSp 9-el kapcsolatban kérdeznék
segítsetek rajtam...a psp9 demó változata lejárt, és hiába törlöm szerintem mindenhonnan,(uninstalláltam is) nem engedi újra telepíteni. Mi az az emlékeztetõ fájl, ami miatt nem sikerül újra feltennem....? honnan kell még törölnöm valamit?
Lehet, hogy kérdezett már valaki ilyesmit, de most nincs türelmem végigolvasni az üziket...bennetek van minden reményem, olyan sokszor kaptam már így segítséget....köszönöm elõre is, de benézek máshova is, hátha ott van psp help is...
ProGabe
extended,és mégis mit nézhetnék be?ha ennyire tudod,ugyan áruld már el nekem légyszíves hogyan nyissam meg úgy a gifet hogy lássam a frameket és rendesen szerkeszthessem mint anno ir-ben

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

The Garrett
vagy beneztel valamit vagy nem extended verziod van 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ProGabe
cs3 miért nem boldogul rendesen gifekkel?nem arról volt szó hogy beleépítettés imageready-t is?erre itt szenvedek egy giffel,nem bírja rendesen megnyitni,csak egy layer van,animation elindul,de történik mondhatni semmi,tehát nem játsza le a fájlt
most tényleg ekkora érvágást követett el magán az adobe hogy nincs nekik egy rendes gif szerkesztõjük vagy mi?

drowns41
Ez szép munka 😊

http://sum41.uw.hu

sufnituning
Ott bal oldalt van egy eszköztár, ott megtalálod a nagyobbítást is meg a kicsinyítést is!

Amúgy köszi a gyors választ!

For sale: thedronewebshop.com

Benc16
jah, azzal de azzal hogy lehet hogy nagyobbítani, azaz ugynevezett nagyobbítani + klicsiníteni? (ha azzal lehet)

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

ProGabe
liquify filter

sufnituning
Hello. meg tudná valaki mondani hogy ebben a videoban milyen eszközt használnak?

For sale: thedronewebshop.com

modellmaker
az opacity-vel meg a frame idejével játszadozz.

ha ezt a gifet lemented, és megnyitod IR-ben akkor látni fogod hogy mit hogy kell. megnyitja framenként és onnan tudsz ötletet meríteni.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

acsati
jo azt gondoltam, de azon belül hogy?<#wilting>
Met
Image Ready

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

acsati
hellotok
ezt az animálást hogy tudnám megcsinálni? a villámra van turoialom csak az animálására nincs. tud vki?
Rage47
ahham kösz😊
bertino
köszi szépen, hálám üldözni fog a sírig (Y)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Met
szerintem nem lehet csak manuálisan segédvonalakkal

Rage47
bertino
sziasztok

Nincs photoshop-om és per pill minden PS-es ismerõsöm offline
ebbõl a képbõl nagy kérés lenne, hogyha vki megcsinálná ugy, hogy csak a szöveg látszódjon a fekete háttér nem ?
iszonyat hálás lennék érte!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Rage47
Hi!
Hogy lehet(ha lehet) olyat photoshopban, hogy csináltam 12 vektoros alakzatot, és azt akarom, hogy egyenletesen elrendezze õket kör alapkban?
droidika
grebber
DDS plugint honnan lehetne letölteni?

Next PC upgrade: 2022

Basic
Jobb megoldás, mint ami a tutorialban van, legalábbis nekem szimpatikusabb.

droidika
Basic
Nekem is PS 9-em van, csak angol, de nincs semmi baja, simán végigviszem a tutorialt. Biztos jó szûrõt alkalmaztál?

Gerygrey
Hálás köszönetem, kitöröltem onnan a monitorprofilt és beraktam a helyére egy másikat, most már faszán mûködik!
artschiatwork
megnyitod õket?

Desmond20
ÜDV!Valki segitene abba valaki nekem hogy a:EPS,AI,PNG fájlokat hogy kell használni (hova kell betenni õket)Photoshop-ba.
THX!!

\"De egy Atombomba elronthatja a napod\"

Hi all

Nemrég raktam fel a PS-t, és lenne 1 kis problémám tutorialokkal szorakozok még de van ez a tutorial amit egyszerûen nem tudok megcsinálni :S:S
http://www.thedesignworld.com/photoshop-tutorials/filter-effects/tentacles/

Ugye kiejöltem a háromszöget és be is színeztem feketével de a Shear effekt a magyar cs 9.0-ban a hajlítás és ott nincs olyan opció hogy tudnám a pontoknál hajlítani az alakzatot....

PLS help me fontos lenne
ndaveed
Csá
Hol tudom letölteni küldenétek egy linket?

droidika
jobb klikk az asztalon-tulajdonságok-beállítások-speciális-színkezelés...na ott ne legyen társítva a monitorod színprofilja!

Gerygrey
Huh nekem volt ilyen, igen. A múlt héten vettem új monitort, és volt valami hasonló ablak, és akkor nem az ignore-ra kattintottam hanem a másikra. Így utólag vajon hogyan lehet visszaállítani? A Color Settingsben hiába állítom át Monitor Color - LG 194WT-rõl Adobe RGB-re vagy bármi másra, ugyanúgy sárga marad.
artschi
ok, de nálam nem jelenítõdik meg, a View menüben pedig nem látom, hogy hol lehetne bekapcsolni.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

boyscout
nekemis volt ijen. de nkm a fals monitorbeállitások miatt..
elsõ inditáskor (ha nem veszedk i apipár akkor mindik) megkérdezi hogy most a monitorral micsinájjon mer hogy mások a beállitásai vagy rosszak vagy mitudomén.. ott nyomd hogy ignore és kész is. mármint nálam yó lett. sárgából fehér lett..

nincsojanom

MerlinW
Ahol minden programnak van😊 Az ablak alján.

[merlinw.org]

artschi
srácok! a CS2-ben hol találom a Status Bar-t?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Met
Ezzel én is szívtam nemrégen😊
Az edit/color settings-ben turkáljál