Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
amit linkeltél, ott az 1ikse hasonlít igazán az eredetire.
...és igen a clone-al szépen el lehet tüntetni a hibákat
Next PC upgrade: 2022
"nyersanyag"
"célanyag"
a, hogy tudnám a nyersanyag jobb felsõ szövegét és jobb alsó számozását (# jellel együtt) úgy átalakítani, h hasonlítson a célanyag aranyozott, hologrammos szövegére, számozására (ne üssön el az egésztõl, ne viritson)?
b, a DVDtok gerinctörését clone -nal szépen el lehet tünteni?
c, a kisebb maszatokat szintén clone -nal lehet?
nagyon megköszönném ha mind3 kérdésemre tudnátok válaszolni, de a legfontossabb az "a," pont.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
most telepítrettem fel.szóval annyira kezdõ kéne
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Nekem valahogy nem akar müködni. Mikor elindul folymatos hibaüzeneteket ad, hogy nem tudja betölteni az eszköztárakat.
Mi lehet a gond?
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
segítsetek rajtam...a psp9 demó változata lejárt, és hiába törlöm szerintem mindenhonnan,(uninstalláltam is) nem engedi újra telepíteni. Mi az az emlékeztetõ fájl, ami miatt nem sikerül újra feltennem....? honnan kell még törölnöm valamit?
Lehet, hogy kérdezett már valaki ilyesmit, de most nincs türelmem végigolvasni az üziket...bennetek van minden reményem, olyan sokszor kaptam már így segítséget....köszönöm elõre is, de benézek máshova is, hátha ott van psp help is...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
most tényleg ekkora érvágást követett el magán az adobe hogy nincs nekik egy rendes gif szerkesztõjük vagy mi?
Amúgy köszi a gyors választ!
For sale: thedronewebshop.com
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
For sale: thedronewebshop.com
ha ezt a gifet lemented, és megnyitod IR-ben akkor látni fogod hogy mit hogy kell. megnyitja framenként és onnan tudsz ötletet meríteni.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
ezt az animálást hogy tudnám megcsinálni? a villámra van turoialom csak az animálására nincs. tud vki?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
nm.
Nincs photoshop-om és per pill minden PS-es ismerõsöm offline
ebbõl a képbõl nagy kérés lenne, hogyha vki megcsinálná ugy, hogy csak a szöveg látszódjon a fekete háttér nem ?
iszonyat hálás lennék érte!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Hogy lehet(ha lehet) olyat photoshopban, hogy csináltam 12 vektoros alakzatot, és azt akarom, hogy egyenletesen elrendezze õket kör alapkban?
THX!!
\"De egy Atombomba elronthatja a napod\"
Nemrég raktam fel a PS-t, és lenne 1 kis problémám tutorialokkal szorakozok még de van ez a tutorial amit egyszerûen nem tudok megcsinálni :S:S
http://www.thedesignworld.com/photoshop-tutorials/filter-effects/tentacles/
Ugye kiejöltem a háromszöget és be is színeztem feketével de a Shear effekt a magyar cs 9.0-ban a hajlítás és ott nincs olyan opció hogy tudnám a pontoknál hajlítani az alakzatot....
PLS help me fontos lenne
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
elsõ inditáskor (ha nem veszedk i apipár akkor mindik) megkérdezi hogy most a monitorral micsinájjon mer hogy mások a beállitásai vagy rosszak vagy mitudomén.. ott nyomd hogy ignore és kész is. mármint nálam yó lett. sárgából fehér lett..
nincsojanom
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!