Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
()() (^^)
- kivágom a szájat!
- ráteszem a kivágott szájat egy uj rétegre!
- megnyitom az Animáció ablakot!
na és most kell valamit csinálni hogy két száj legyen, és utána rá kell menni az Animáció ablakban arra a pontokra ugye?
az a baj hogy magyar ps van és nem tudom hogy ez alatt mit akarsz érteni:"száj rétegre nyomsz egy olyat hogy duplicates current frame, ez az ikon azonos a ps-ben layer duplikálóval"?
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
de amugy a többit igen! ezt még léci magyarázd el pontosabban!
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
mozgatni akarsz - aztán a száj rétegre nyomsz egy olyat hogy duplicates current frame, ez az ikon azonos a ps-ben layer duplikálóval. az animation ablakban találod alul ;]... na ha ez megvan akkor lesz 2 azonos képkockád (frame-d) a 2.-on arrébviszed a szájat a kívánt helyre. megvan okés. (simán arrébhuzód) ha arrébtetted, akkor klikk az elsõ frame-re, és nyomsz egy kis ikont, ami ottvan a duplicate melllett, soksok kis pötty, bejön egy ablak, beállítod hogy hány frame-n át akarod hogy mozogjon és ennyi :]
u dont have to listen anybody else but me
ReaL MaDRid x siempre
ez lenne az a szájas kép!
Basic: nem biztos hogy találok pont olyan szájakat mint ami így néz ki...😞
ReaL MaDRid x siempre
Ha egy EGYENESt húzol egy GÖRBE felületre, akkor az magától nem fog rásimulni. Vagy a Transformnál lévõ okosságokkal rásimítod, vagy érdemes már egybõl görbét rajzolni. Ezt sokféleképpen megteheted. Egyik megoldás, hogy, kiválasztod a Pen tool-t és átállítod, hogy Path-t rajzoljon. Utána jobb klikk a Path-on és Stroke Path..., majd itt a Brush-t választod. A Simulate Pressure elõl sztem neked most érdemes kivenni a pipát. (Ha vmi nem világos, vagy teljesen félreértettelek, szólj!)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
bár lehet,hogy holnap gyorsan összedobok neki egy valamit,hogy mégis mire gondoltam.
Gomber:tedd rá az összes szájat,és másold le annyiszor,ahány száj van,és mindegyik frameben csak az egyik száj látszódjon(az már tõled függ,hogy melyikben melyik)
lehet hogy összedobok szegény gyereknek egy tutorialt 😄 vmi videót,vagy nem tudom.
ReaL MaDRid x siempre
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
De nekem ugy van hogy van egy fej, és a száj alig látszik!
sehogy nem lehet megcsinálni? annyi ilyen animáció van!
vagy azt is megcsinálhatod,hogy a te arcodat lefényképezed minden hangnál/betûnél,és azt vágod majd be a képre.ez csak akkor ajánlott,ha a digitális fényképezõd szép képet csinál.
ReaL MaDRid x siempre
amúgy sztem ha csak egy sima szájról van szó,akkor google-n keress olyan képet,ahol csukott a száj,meg ahol nyitottabb,és így akkor van 3 szájad.de én a helyedben azt csinálnám,hogy keresnék a neten egy olyan oldalt,ami fonetikával foglalkozik,a legjobb az lenne,ha lenne ilyen magyar,és ott minden hangnak meglenne a maga szájállása(ha érted mire gondolok),mert pl az ó-nál sem olyan a szád,mint amikor a-t mondasz,és e-nél is teljesen más.szóval,ha már van sok ilyen szájad,csak fogod a képet,amibe a szájakat akarod rakni,csináldd azt,hogy az eredeti,félig nyitott szájat szépen vágd ki mondjuk mágneses lasszóval,ctrl+x (kivágás),új rétegbe(layerbe) beilleszted,a száj rétegjét eltûnteted,és ahonnan a szájat kivágtad,ott kitöltöd egy kis bõrrel (bélyegzõ klónozása eszköz,ahol sok bõr van,na ott a legközepére egy alt+kattintás,és elkezded ott a száj helyén betölteni),utána sorban betöltöd az összes szájas képet(az sem baj,ha eltérõ színûek,legfeljebb kép/korrekció/színezet telítettségnél állítgatsz picit a színeken),szóval,mindet betöltöd,mindet szépen a képre húzod a száj helyére(ha túl nagy a száj,akkor persze méretezd át mindet úgy,hogy rákattintasz a szájra jobb egér gombbal,szabad alakítás,összébb húzod,ráklikkelsz egy eszközre,és megkérdezi,hogy maradhat-e úgy,te meg rányomsz az igenre),aztán ha minden száj megvan,akkor Ablak/Animáció,és ott lent lesz egy kis gomb,a kuka mellett balra.ha 6 szótagú szót akarsz mondatni az emberrel,akkor másold le az eredeti képet 7x,hogy 8 ilyen kép legyen,és akkor az elsõ és az utolsó kép mindig csukott száj,közte pedig minden képkockánál csak azt a szájat tedd láthatóvá,amelyiket szeretnéd,de csak azt.ha kicsit élethûbbre akarod még csinálni,akkor minden képkocka közé csinálj leforgatást(lent a kis karikák átlóban helyezkednek el,ilyen a gombja),és úgy,hogy van az elsõ képkocka,ráklikkelsz,leforgatás gomb,beállítod,hogy a következõ képkockáig csinálni,és mondjuk 5 képkockát csináljon. csak akkor itt úgy kell csinálni,hogy az összes réteget láthatóvá teszed(szóval a szem ott legyen a rétegek mellett),csak éppen mindig az aktuális száj legyen látható,tehát átlátszóság 100%,a többinél pedig 0%.
kezd el,ha vhol elakadtál,segítek/segítünk.
ReaL MaDRid x siempre
akkor meg topic...<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
(már ha tudják használni<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
()() (^^)
olyat szeretnék,hogy mondjuk csináltam egy téglalapot,ami domborodik.nos,azt kéne,ha mondjuk ezen áthúzok egy egyenest,az simuljon a domború négyzethez,tudjátok,úgy,mintha egy kézre rá lenne téve egy fátyol.
igazából azért kellene,mert olyan bannert csinálok,aminek az alapja egy domború kerekített sarkú téglalap.
ReaL MaDRid x siempre
És hogyan nyitom ki és hogy csukom be a száját?
Most félig nyitott asszem!
Valaki esetleg tudna ajánlani egy programot, ami erre van?:S
Azért kéne így megoldani mert csak egy képem van!
Amugy nekem nagyon sokan azt mondtak hogy Photo Shoppal meg lehet csinálni!
am. meg google. elõbb kapsz választ és részletesebbet is. pl. banner pixe2life
am külön layerre rakod a nyitott szájt me g a csukott szájt és kész is (esetleg beszursz egy olyat is ahol félig van nyitva )
()() (^^)
Akkor valaki elmondaná hogy hogyan lehet megcsinálni azt hogy egy képen lévõ ember szája mozogjon Ide-Oda mintha beszélne!
Megvan: Photo Shop cs3, Photo Shop cs3 Image Radey,Photo Shop cs2, Photo Shop cs2 Image Radey!
Elõre is köszönöm szépen a választ!
Léci magyarázd el hogy hogyan tudom megcsinálni!
elõre is thx!