Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
][ ВАЗ ][
amugy nekem is volt ilyen problémám, a telepités kezdésénél "megfagyott" a
dolog. egy olyan megoldást találtam h az össze cd-n lévõ fájlt mindennel együtt kimásoltam a dokumentumok mappába.onnan indítottam a setup-ját és ugy már jó volt
Van az eltávolítás listán egy olyan nevû dolog, hogy: Adobe Setup. De ezt sehogy nem tudom onnan kitörölni... Nem lehetne valahogy manuálisan törölni a rendszerböl?
][ ВАЗ ][
Multkor írtam, hogy nem sikerül felszenvednem a cs3-at, és ez azóta sem változott. Most rájöttem, hogy valamér nem indul el maga az installer. Kicsomagolja a dolgokat aztán elkezdõdne a telepítés, de nem csinállsemmit
és nem is ír semmit...
Mi lehet a gond? Próbáltam már új windows installert,de semmi változás...
][ ВАЗ ][
illustratort nemnagyon hasznaltam eddig, ezekszerint itt az ideje ^^
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html
ugy kene hogy minden vonal azonos hosszúságú, és a vonalközök is állandóak, valamint pontosan követik a shape alakját => szabadkézzel kizárva.
próbáltam már négyzetrácsos patternbol stroke ot, az nem volt az igazi(vagy csak a minta nem volt jo? 😛 ), ugyanigy a nagyon sûrûn váltakozó színû gradient sem jött be. :/
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
u dont have to listen anybody else but me
nemtom ,csak egy tipp ,én igy állnék hozzá
www.czekoart.hu
lenne egy olyan problémám, h egy csajnak a hajszínét kéne megváltoztatni. Tudom h ez már kicsit uncsi😄 de az a rossz h majdnem fekete hajból kéne...már kb 5 féle módszerrel próbáltam, de nemjó semelyikse. Kezdem elveszíteni a hitem h ezt meglehet csinálni:S😄 ha vki tudna vmi hasznos tanáccsal megdobni az jó lenne!thx
A kovetkezo a problemam, elromlott a vinyom, sikerult vissza szerezni rola a file-okat de a Photoshop (psd) faie-lokat nem tudom kinyitni. Azt irja hogy hibas file> A kerdesem, hogy ven e valami mod rendbehozni es ujra hasznali kesobb ezeket a file-okat?
Segitsetek legyszi!
NAgyon nagy segítségre lenne szükségem!
Van köztetek valaki,vagy valamelyikõtöknek ismerõse aki Trust TB-4200-as digitalizáló táblát használ?
Ha igen a [email protected] elértek.Ott ismertetem mirõl is van szó.Segítséget meghálálnám...
Üdv:
B
kitölrlödd a mostani system panel nevezetü réteged, fogsz egy teccetõs betütípust és odairod a szöveged.
A fenti képen található a kérdésem tárgya.
A kérdésem a következõ lenne:
Van egy .psd kiterjesztésû képfájlom (ez egy szoftverhez a fejlesztõ által kiadott skin), amin szöveg is található. Ezt a szöveget viszont át szeretném írni. A Photoshop nagyon jól megmutat minden réteget.
Hogyan tudom, vagy egyáltalán lehetséges-e szerkeszteni a képen található szöveget?
24 - Exile -Nov.23
u dont have to listen anybody else but me
24 - Exile -Nov.23
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nem tudjátok a Adobe After Effects Pro v.7.0-hoz van magyarosítás vagy valami?
++
2:mindent be lehet állítani.alapból a méretét a [ és ] gombokkal lehet,de ugyebár ez magyar billen altGr-es funkció,ezért én átállítottam a / és a *-ra.a tool fülön/részlegben találhatók a brush billentyûi,feltéve ha jól emlékszem(ez szinte kizárt 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
1. valaki elmagyarázná nekem a vonalzó(ruler) tool használatát : hogy tudok egy v. több szerkesztõvonalat feltenni ugy hogy ahhoz tudjak snap-olni???
2. valami keyboard shortcuttal nem lehet a brush méretét menetközbe állítani (+/-)? esetleg még a soft-ságát is?
++
Ugyanazt tudja mint Ps és ráadásul ezen az oldalon van hozzá leírás is.
Sok sikert hozzá. Ha ezt megtanultad, jöhet a PS...
Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html
Letöltöttem a Photoshop CS2-öt, csak az a baj, h amikor elindítom elõjön az az aktiváló (authorization) kódot kérõ ablak. Mondták többen, h hívjam fel, de nekem nem kapcsolják a 2 magyar telefonszámot. Ha valaki el tudná mondani, h honnan lehet a kódot megszerezni, akkor megköszönném!! Vagy küldjetek 1-et ha tudtok, légyszi!!!!!!!!!!!
X88X88X