Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
x64-es gépen a x64-es programot érdemes elindítani? Mi az alap és a x64-es között a technikai különbség?
Keverési beállításoknál ha fehér a háttér, akkor még a színátmenet-fedés se mûködik, elõtte tegyél valamit a layerre...
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
kép
direkt link
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Na szóval, Cs3 használok, és az egyik PSD fájlnál egyik effects sem mûködik, segítsen valaki :(
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
A textúra ami szét van szórva:

Teljesen igazad van nem értek hozzá,csak annyira volt rá szükségem, hogy a fotókat méretre szabjam, kivágjam stb minimális tudással. A képet a kamerából raktam fel lehet, hogy valóban necces,úgy oldom meg, hogy a tapéta mintázatát elhagyom beállítok egy színt
kódokkal és ugyan azt állítom be a forgatásnál a levágandó kockás sarkoknak. Így nem lehet észrevenni hol van az eredeti képforma.Köszi a segítséged. Üdv:
Nem akarlak megbántani, ellenben próbálnék segíteni ezzel az oldallal, mert úgy látom, gõzöd nincs a PS-hez.
Itt nagyon jól meg tudod tanulni az alapokat.
Maradjunk az asztalos témánál. Most az van, h van egy asztalod, a terítõ meg rá van ragasztva( egy rétegen van)
Ha onnan elmozdítod, ott marad a ragasztó nyoma :)
De ha nem lenne ráragasztva, azaz küln rétegen lenne, mozgathatnád ahogy akarnád.
Ha ugy kaptad a képet, hogy már rajta volt a motor a háttéren, akkor az sajna necces, gyakorlatilag újra kéne rajzolni a hátteret.
Ha 2 külön képen megvan a háttér meg a motor, akkor meg gyerekjáték.
Köszi a szándékot de a kockás rész a beillesztés után fehér kitakarja a hátteret. Majd valami mást próbálok keríteni valami olyan lenne jó, amikor a képet beillesztem akkor lehessen forgatni
Köszi!
Ez lett belõle. Nem lehet eltüntetni a kockás rész?

Nyomsz egy shift ctrl i-t, ami megfordítja a kijelölést, tehát a kék rész lesz kijelölve.
Delete gombbal törlöd.
Egyszerûbb ennél a képnél: Magic wand tool(varázspálca) a kék részre, és delete.
A melleklt fotón látszik a gondom. a régi méretû háttere kellene eltüntetni, hogy a moci
csak a tapéta háttéren legyen.

Mit vársz, milyen legyen, ha elforgatod? (oda nyilván nem jut a képbõl)
ez olyan mintha lenne egy asztalod, meg egy rá méretezett terítõd, és elforgatod.. az asztal bizony látszani fog...
Ha rosszul értem... akkor írd le rendesen :))
kérlek benneteket segítsetek!
Egy képekbõl álló HTML oldalt próbálok létrehozni, de amikor elforgatom a képet (45 fokkal)
nem tudom a régi hátterét eltüntetni. Megmarad, vagy fekete vagy amilyen színre be van állítva és az eredeti méretben. Elég rosszul néz ki a tapéta háttér alapon.
PS 4 -t vagy FF- használok. (igaz nem sokat csak a képek méretre igazításához.
Hogyan lehet azt ronda hátteret vagy rajz vásznat elhagyni? Köszi ha tudtok segíteni
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Ha lehet tutorial videót kérek, ha nincs akkor leírhatjátok.
Köszi.
eredeti
feljavitott
kösz a linket :D, ilyet néhány alkalommal használtam weblap designhez :D
A szín: Nincs gond a kékkel, nekem az alap szín nem tetszik, ez a nagyonvilágos már majdnem zöldes kék, próbáld meg valami acélos kék szerûre (szürke és kék közötti)
A pajzs közepe viszint maradhat a világos szín, az olyan mintha valami kõ világítana bent, az tök jó, ha valami értelmes színt tudsz adni a keretének..
Nyílván erz az én ízlésem, véleményem, mindenkinek más tetszik...
talán a legegyszerübb az, ha megcsinálod az egyforma színeket akármilyen színnel.
a következõ területet ami megint egyforma, megcsinálod másik színnel, külön rétegre,
és amikor kész van így minden terület, hua saturationnal csak a csuszkákat kell huzkodnod, el kell találni mik azok a színek amik egymáshoz passzolnak.
egy kis segítség színösszeállításhoz:
igazából valakinek a munkáját próbálom folytatni, priviben elküldtem a képet.
kard, ezüst. a mellén sem szép az a szín sztem.
a karján a kék is rossz sztem. tudom h nem ez volt a kérdés, de ez a bugyiszín nem nyerõ
Kéne egy kis segítség.
Szín válságban vagyok, 1xüen nem tudom eldönteni milyen szint válasszak, az alsó páncél részhez, meg a kardhoz.
kép
A kép még nem végleges, és bármit tudok módosítani, minden más szín külön layerben van.
Segítsen valaki :), és nem kell megcsinálni :).
PS-sel csináltam több zászlótervet, amik közül kiválasztottak egyet, amit meg kellene csinálni vektorosan is (vagy PS-sel jpg formátumban, de akkor méretpontosan, így egy 300*100 cm-es 300 dpi-s képet, ami lehetetlen).
Nincs is semmivel gond, mert egyszerû alakok + szöveg (ezt könnyû vektorosan elõállítani), azonban van egy logo is, ami sajnos kis méretben van csak meg.
Ezt át lehet valahogy alakítani vektorossá, vagy át kellene rajzolni? :S
Tudom, nem teljesen idevág, mivel ez inkább Illustrator, de hátha otthon vagytok ebben a témában is.
Köszi elõre is, üdv.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Szóval ctrl shift u - desaturate
image adjustment- brightness/contrast
image levels.
A színt meg azt hiszem a levels, és variálj egy kicsit a Hue/Saturation-al.
Hogy tudok csinálni ugyanilyen hatású képet? http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_9_15_kvnfuyhxmf.jpg
Nem tûnik bonyolultnak, de kezdõ vagyok képszerkesztés terén.
CS5-öm van
(a képet szándékosan cenzúráztam)
Mondjuk ezen a képen mutassa meg valaki: http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2010/325/1/2/dean_winchester_portrait_by_virgothedreamer-d33akbw.jpg
10megás net. oké h blokkolja az oldalüzemeltetõ, de kb 10 kbit-re? :D
strokenál nem jó :)
amúgy, ha 4px-es a négyzet, és átmenetet raksz rá, abból kör lesz :D
feltéve, ha így gondoltad, és küldönben is péntek van :DDD
ez az inner glow csont ugyanaz, mintha 1px-es stroke-ot raknál rá inside-al :D
All hail the double x!
így
Blend mode:normal
opa:100%
noise:0%
szin
choke:0%
size:1px
range:1%
jitter:0%
kösz a helpet, ez nélküled nem jöttem volna rá :D
lehet kicsit félre érhetö a kettes kérdés irása :)
na szóval, van egy egy szinû háttér legyen ez kék, ebben van, nem a szélén, különbözõ helyen fehér, 4px méretû, hogy tudom ezt a fehér pixeleket effectelni úgy hogy mondjuk a körülötte lévõ 3px fehér átmenet legyen a kékröl fehére.
02. layer style-nál pl outer glow?
All hail the double x!