Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
New ablakban a Background Contentsnél Transparentre kell állítani, akkor átlátszó lesz.
ha magyar a ps-ed akk
file->új->beállítod a méretet->ok->jobbklik a háttére oldalt ahol a rétegek vannak->háttérbõl réteg->opacity 0% (ezt nemtudom lefordítani de megfogod találni 1 %-os érték lesz)->mentés
de ha neked jó akk pls csinálj nekem egy 1024x768-as képet ami teljesen átlátszó.
nem tudtam
am nem neked volt problémád ezzel az nv pluginal? te megtudtad csinálni?
atim van lehet azért csinálja?
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Kasza pl. 3x megdugna és 2x az arcodra élvezne csak így neten keresztül<#hehe>#hehe>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Becenevembõl senki se találja ki, h lány vagyok.<#szomoru1>#szomoru1>
<#wave>#wave>
Ramy nõ 😄 én eddig kajra azthittem h te is hús vér emberállat vagy 😄
üdv te nõi egyed 😊
***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
így már új értelme van a #11445 utolsó sorának<#zavart1>#zavart1>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Új infó...
(ember?<#idiota>#idiota>)
Beírod megnyitásnál, hogy *.gif (így az egészet), utána nyomsz egy entert (a szövegmezõbe legyen kattintva) és megkeresed a fájlodat.

AZ csak mov,avi,mpg,mpeg-t nyit meg ha átírom a kiterjesztést megint csak 1 kockát nyit meg. Át kell konvertálni vagy ilyesmi? QuickTime van.
De QuickTime kell hozzá!
ha jól látom 1 gb a minimum