Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
semmi nincs ingyen, szal nincs abban semmi, ha valaki pénzt kér
a többiek meg ráérnek 😊)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

kifli
az itteni emberekkel vigyázni kell...
volt aki pénzért akart nekem összerakni egy hátteret 3 képbõl <#pardon1>
de aztán meglett ingyen 😊
szal vannak rendesek is (remélem többségben)
Mike at home
- szemre
- itteni emeberkék rendesek és õk is szemre, de ingyen
- van ilyen cég, amelyik ilyennel foglalkozik, persze ez fizetõs

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hm... nemtom, nem hiszem

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
persze, hogy ingyen, azért is kérdeztem meg, hátha kell vkinek, mielõtt kidobnám

TopGun
Sziasztok! Valaki elmondana, hogy ha van egy irott szovegem, akkor hogy allapitom meg, milyen es mekkora betutipussal van irva? pl. Photoshopban.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

rooney8
Ingyéé? 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

modellmaker
ebben van UV fénycsõ?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Mike at home
nem kell vkinek egy UMAX Astra 1220S szkenner?

- 10 éves, de nincs elhanyagolt állapotban, nem koszos
- nem adok hozzá semmit, még kábel és termináló dugót sem
- a fedelet tartó két szar pöcök el van törve, ergo a fedelét leveszed, visszateszed, de fel már nem hajtod

jõvõhéten kidobom, ha kell, addig szóljatok

kifli
nm 😉
thx !!! a másik 3-ra meg megtaláltam a megoldást

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

kifli
forgatni cs4-be úgy kell hogy edit->preferences->general->performance->eanble opengl drawing elé pipa
srácok vki meg tudja mondani h kell használni a featureket? mert nekem kb minden szürke 😄😄😄 pl a következõk kellenének:

Content-Aware Scaling
Auto-blending of images
Improved Adobe Photoshop Lightroom workflow

illetve a legfontosabb h-hogy kell forgatni a képet? Ez azért lenne fontos mert digi-táblám van, mert most azt írja csak az opengl es engedélyezett doksikat lehet.

Elõre is köszi a válaszokat!!!

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Okkés. 😊

Web: http://www.tir.extra.hu

Mike at home
ez meg nem warez topik
ha már warezolsz, old meg ahogy tudod, és ne verd nagydobra

😄 Elsõt ismerem... És használtam is mielött ide fordultam. 😊 És csak ezt az Adobe Photoshop Elements 7-et találtam. Ez micsoda? Mert nekem a sima shop kéne semmi flanc. 😄

Met

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sziasztok

Újra raktam a gépem és elveszett a shopom tudnátok adni egy letöltés linket. Elõre is köszönöm. 😊

böröczk
Haliho, ide is beírnám válaszra váró kérdésem.
Szóval az alábbi videóról lenne szó, lényegében a klónozásának folyamata érdekelne lépésrõl lépésre, egész konkrétan az a része, amikor a srác kijelöli a Jolie kép egy szegmensét, majd átkopizza Jessicára. Eleve ez nem tiszta, hogy miképp viszi át minimális telítettséggel az adott részletet (milyen toolokat kell használni). Aztán persze a következõ számomra érdekes lépés, hogy ezt a kis részletet hogyan nyújtja, formázza. Borzasztó hálás lennék, ha valaki tudna nekem segíteni, ugyanis én is hasonlóval szeretnék próbálkozni. tehát a video:

"untooning Jessica Rabbit"

Kumiho #2179

Nem rég mintha valaki keresett volna makettes tutorialt
http://www.visualphotoguide.com/tilt-shift-photoshop-tutorial-how-to-make-fake-miniature-scenes/

http://www.tiltshiftphotography.net/photoshop-tutorial.php

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ProGabe
nyomsz egy ctrl+j-t, ezzel a kijelölt területbõl létrehoz egy új layert

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

HELP PLEASE!!!!

Kijelöléssel próbálkoznék az Adobe photoshop cs3-nál, de nem megy...
Ha gyorskijelölést használok, megjelenik a kijelölni kívánt szelet a képbõl, de csatornákba menti negatívba??????

Hogy lehet elmenteni a gyors kijelöléssel kivágott szeletet a kép eredeti színeiben és nem negatívba jpeg formátumba vhová?????

Lécci help mert hiába olvasom a most felrakott e-book tutorialst, ott nem írja....

Biztos nem bonyrult, de én nem jöttem rá...

zita
Na még majd ezt megpróbálom.
Kössz a segitséget.
Hello
Met
Nyomtassa Paintbõl

A dokument nem photoshoppal lett "hamisítva".
Ez egy mindössze 4 mondatból álló igazolás,és a Paint-el lett 1 pár adat benne kitörölve majd ujrairva.
Látta azt mindenki, tudod, google a barátod!
Met
hátha nem láttad #11485

nem warez topic

hungary27
hátha vki nem látta:#11484
Met
<#wilting>
PS mint Photoshop, lehet nem vetted észre, hogy Photoshop topicban vagy?
Milyen programban lett meghamisítva a kép?

Be lett scannelve jpg formátumba és most simán csak a D meghajtón van 1 mappa nyitva ennek,onnan akarom kinyomtatni.
PS alatt mit értessz?

Mike at home
jah szóval okirathamisítás

Met
De PS-bõl akar nyomtatni vagy honnan?

Én sehogy.Az egyik haver nyomná de se õ se én nem értünk hozzá.
De abból a mappából amiból nyomtatni akarok ezt az 1 dokumentumot nem akarja ez a szar kinyomtatni.A többit simán sikerül de ez ami már át lett szerkesztve nem akarja.
Met
Te hogy nyomtatsz?

A scannelt dokumentumban van 1 pecsét és az lenne a lényeg hogy benn is maradjon.De ez megvan oldva, csak nem akarja a nyomtató felismerni mert hiába akarom nyomtatni ezt az oldalt fel se ajánlja a dokumentumok közül amik a mapábba vannak.
passatgt
http://new.myfonts.com/WhatTheFont/

Mike at home
vagy ráeresztesz vmi karakterfelismerõt, már ha csak a szöveg kell

Mike at home
wow, van itt ingyenes betükészlet felismerés, mindjárt kérdezek akkor én is 😊))

Mike at home
68 új üzenet, mi történt itt? :o

kifli
õõõ biztos a nyomtaval akarsz nyomtatni? Nemlehet hogy Microsoft XPS Document Writer-van beállítva véletlen a nyomtató helyett?
kifli
ne a gépet csak a wint 😄
Mike at home
66 új üzenet, mi történt itt? :o

Hello.A problémám a következõ,bescanneltem 1 dokumentumot jpg formátumba
kijavitottam egy pár mondatot majd kiszerettem volna nyomtatani de nem sikerül.Anyomtató el se indul,de a varázslója azt irja kész a nyomtatás.
Mit lehet tenni?
hungary27
a gépet?a-a
kifli
winreinstall, és akk megint felteheted ^^
hungary27
üdv mindenkinek!
azt akarom meg kérdezni h nekem mostlejárt a photoshopom és mit tegyek hogy ujra jó legyen?ha vki privátbaelmondaná netán adna crack-et örülnék
köszönom hungary27
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.Én nagyon kezdõ vagyok ebben a témában,remélem tudtok segíteni!Szeretném az összes képeimet elõhívatni,ami többnyire mind portré, csak sajnos vannak esztétikai problémái.Általában mindegyiknél nagyon csúnya a háttér,vagy csempe,vagy egy lekopott fal és más oda nem illõ alakok.Azt akarom,hogy a képem mögött a háttér valami más legyen, egy szép háttér,vagy akár egy homogén felület,mintha mûteremben készítették volna.Próbálkoztam azzal,hogy kivágtam a képemet és áthelyeztem más képre,de rettenetes lett,nem is tudtam rendesen kivágni,meg maradtak háttérmaradványok is (ez így elég bonyolult),szóval füstbe ment terv. 😞 Nézegettem tutorialokat,de még ilyet nem láttam,gondoltam megkérdezlek titeket,hátha tudtok segíteni.Elõre is köszönöm!!Privit is írhattok!
LSL
téglalap kijelölõvel kijelölöd a mondatot (bal felsõ sarok az eszközöknél). Kitörlöd. Betû eszköz, és beírod amit helyette gondolsz. ha nem megy, paintben is meg tudod így csinálni.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Valaki tud nekem abban segiteni ,hogy 1 bescannelt szöveges doukumentumban ami jpg formátumban van hogyan tudnám a szöveget javítani?
Vagyis 1 mondatot ujra akarok cserélni.
macleody
Szivesen 😊