Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
Corelben nézd meg, hogy milyen kódja van, Alt+akármi és azt próbáld ki PS-ben

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Mike at home
azt nem próbáltam
iagzából Photoshop lenne amkiben kell, a corelben csak megnéztem

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Met
Corelben a Speciális karakter beillesztésnél se tudod berakni?

hát ezzel nem sikerült.inkább leszedek egy szövegfelismerõ progit, hátha azzal menni fog de azért köszi
Mike at home
A következõ a gondom:

adott egy betütipus, ami nem tartalmaz hosszú õû-t
font editorral beszerkesztettem a hiányzok betüket, beállítottam extended latinra, o, u duple acute

a problémánm az, hogy az MS Word primán használja ezeketm, a magyar kiosztás szerint (tehát magyar billentyûm simán mûködik) azonban a Photoshop, Corel, továbbra is szépen átvált times new romainra a õû-nél

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Met
Ide feltöltheted a képet, javasolt jó minõségû 2 színes (1 szín betû, 1 szín alap) kép feltöltése, amin csak a kérdéses font van.

Ha szerencséd van megmondja milyen font.

személyes jellegû,általánosságba kérdeztem hogy lehetséges-e?
linkeld be ide a képet és ha valaki tudja mi az, akkor megmondja
hali. lenne egy olyan kérdésem hogy van egy képem amin szöveg is található, de nem akarom az egészet kitörölni viszont nem tudtam kitalálni hogy az eredeti szövegnek milyen a fajtája(arial, arial balck stb.). Van rá esetleg módszer hogy megtudjam a stílusát?
tigeroo
hát sajna nincs. de np😊
elég vacak a képed, jobb minõségû nincs?
tigeroo
hali! valaki bevállalná ezt nekem elkészíteni?
Paths fülre mész, ott megcsinálod ezt a "vonalat", aztán jobb klikk a path-ra és ott lesz; elõtte brusht válaszd ki.
Unitedfanatics
Na lenne egy kérdésem, hol van olyan a photoshopon (cs4) belül, hogy Stroke Path, mert meg szeretném csinálni ezt a tutorialt: http://luxa.org/tutorial_electrifying_energy_beams.php de nem találom a Stroke Path-et

macleody
Én speciel nem értem, hogy mit is akarsz csinálni. Számítógép vezérléssel akarsz exponálni?
hallo
van egy canon 350 D kameram, es computerrel akarom csinalni a beallitasokat.
halas volnek ha valaki iranyba tudna lökni.
köszi imre
Met
Ezeket max úgy tudod, hogy kinyomtatod amilyen nagyban még nem túl rossz, átrajzolod, hogy erõsebbek legyenek a fõbb vonalak és azt trace-eled vagy átrajzolod manual.

De elsõként keresgélj a neten hátha van jobb minõségben 😊

repvez
Ezt és Ezt a képet szeretném vectorosan átrajzolni hogy bármekkorára ki tudjam nagyitani és szerkeszteni.
Az elsö képnél különvenni a különbözö részeket .
ladics
Valaki tudna nekem segíteni?:]
Nem értek a photoshophoz, ezért kérnélek titeket ,hogy csináltok-e nekem egy olyasmit hogy , egy videoba kéne egy név paletta melyen a faker név áll, úgy képzeltem el ,hogy festék pöttyös vonalkás😄 a lényeg , hogy átlátszó legyen a háttér hogy alatta futhasson a movie :]
http://www.own3d.tv/watch/carrera-rapida-by-mazarini,14748.html
szóval valami ilyesmi stílusban ha nem jó helyre írtam a kérésemet ne vegyétek figyelembe, elõre is köszönöm!! akinek kedve és ideje van hozzá az vegyen fel msn-en
[email protected]

köszi helo!

ladics.

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Met
100%-os vectoros képet vectoros rajz progival tudsz menteni

de konkrétan mire kellene?

repvez
nem teljesen automatizált vectorizálásra gondoltam, csak hogy valami egyszerübben kezelhetö editálást ami vector formátumba menti el a rajzot
Klemice
nagyon szépen köszönöm

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Met
Megnyitod a képet, Image, Canvas size, beírod a méretet, ok.
A képet meg addig tologatod, hogy minden látszódjon amit szeretnél.

Klemice
Hello van egy 3:2 méretarányú képem ebbõl szeretnék az aljából pont annyit levágni hogy 16:10-es legyen, ezt milyen módon tudom megcsinálni
fotóról lenne szó, hogy torzítás nélkül háttérkép lehessen belõle

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

NessieGraf
Bevel and Emboss rétegstílusból a Pillow Emboss-t keresed. Szerintem érdemes kísérletezni mellette a stílusok közül a Pattern overlay -jel is. Igen érdekes a hatás, ha a Bevel and Embossnál a Texture kiegészítést is használod. Pl: betûn kõ pattern és a bevelnél ugyanaz a textúra, akkor olyan a szöveg, mintha kõbõl lenne.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Met
Vektorizálni célszerû vektoros programmal, Illu, Corel, ezekkel be lehet Trace-elni a képet. Ha PS-ben rajzoljátok a képet onnan nehezebb vektorosan kiszedni.
Ami fontos, hogy kicsi rossz minõségû képbõl kicsi rossz minõségû vektoros képet csinál, általában rontja a vektorizáló progiknak a hatékonyságát ha többszínes a kép.
Tehet lehet vektorizálni de valamennyire korrigálni kell a grafikát utána.

repvez
én is hasonlo gondba vagyok van egy apro képem és szeretném vectorizálni de a pen toolssal nagyon macerás és nehéz mert elég bonyolult , van valami más lehetöség gyors, pontos ,részletes vectorizálásra?
Már végignéztem a youtubon fellelhetö tutorokat a témába, de ugye mindenhol a pen tools használják meg a rutin ami nagy elöny náluk, én még nem használtam sürün .
norbee46
Sziasztok!
CS4-el lehet vektorizálni? Ha igen hogyan?

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

http://www.fileinfo.com/extension/pdd

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

SrAta
van PDD is ha jól tudom, de lehet csak elírta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Esetleg PSD.
Lehet, miközben elmentetted, keletkezett vmi gubanc, elõfordul.
macleody
Biztos valami kompatibilitási hiba.
hali!

Miértnem nyitja meg a PS a PDD fájlokat??

ezt írja!

mi lehet rá a megoldás? mivel meg kéne nyitnia!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Atika :o)
ok koszi mar probalkozok vele 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

SrAta
nemkell ehhez tutoial
Szövegrétegre duplakatt, erre kijön az effektek ablak(tudod ilyen oter glow inner glow stb.) nah neked innen kell a bevel and emboss és próbáld ki mind2õt, hogy melyik mit csinál ha az egyikkel szórakozol süllyeszti, ha a másikkal akkor domborítja

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Atika :o)
Sziasztok hogyan kereshetnek ra olyan tutorialra ahol a szovegnek olyan hatast csinalnak mintha az anyagba pl faba mintha bele lenne egetve a betu szoval a szovegnek olyan hatasa legyen hogy a haterbe van sujjesztve. koszi elore is

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Köszi!
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Meg lehet valahogy oldani, hogy ha photoshopból mentek gif-be, akkor ne legyen homályos a végeredmény?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Shortstop
köszönöm a válaszod!

Nasim
Kell lennie az edit menüben egy preferences/performance résznek,ahol tudod állítani a memóriahasználatot,ha nem,akkor csak CS4-el lehet.A brush,styles,action stb. elemeket ha bemásoltad a megfelelõ mappába,azokat automatikusan beteszi az opció listájába,ahol mindenbõl csak 1 van,sokkal egyszerûbb a használata,ha nem a saját listát használod,de csináld úgy ahogy tetszik 😊!

SMGBAS
Valahogy meg lehet szakítani a pencil tool-t? Tehát van egy képem és azt egyszerre átrajzolni vele. pl.

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Jajj, elnéztem, ez a blending mode. <#idiota>
Nasim
CS4 esetében egy egér jobb gomb után ki lehet választani,de a kiemelt képnek elõbb nyiss egy új oldalt,másold át,csak akkor tudod használni!

Jobb oldalon, a réteg ablaknál, alaphelyzetben Normalon van.
A blending optionst hol találom? köszi. 😊

Web: http://www.tir.extra.hu

Shortstop
lehet valahol azt állítani hogy a merevlemezbõl mekkora területet használjon a PS (ezzel csökkentve a memóriaigényét), mert 20-30perc munka után (egy képpel) mondjuk az ecsetek körvonalát már nem mutatja

CS2-t használok

Slig
Zseni vagy 😄 Köszi ^^

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;

yokel
1. megnyitod a mintád PS-be
2. Edit/Define Pattern...
3. a feluró ablakba elnevezed aminek akarod
4. file/new... mérete: 1280x3100px
5. Edit/Fill...
6. A feluró Fill ablakba: Use: Pattern, Custom pattern: itt kiválasztod a saját elmentett mintád (az utolsó lesz az)

Ennyi...

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Slig
Hali! Megkérhetek egy photoshop-gurut, hogy csináljon nekem egy tiled (azaz mozaik) képet ebbõl a mintából? Már napok óta guglizok, hogy hogy kell megcsinálni... Ha valaki elmondja, az is jó... Szóval egy 1280x3100 méretû kép kéne, úgy, hogy a fentebb linkelt kép ismétlõdjön benne folyamatosan... Elõre is köszönöm a segítséget!

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;