Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megoldottam, csináltam egy nagyon hasonlót 😊

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

hogyan lehet úgy, hogy a helyére a háttér valahogy szépen visszakerüljön?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

bal oldalon az ábrát ki kellene venni meg a feliratot

rooney8
mutasd a képet 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

hali,

van egy képem, amirõl le szeretném venni a feliratot, meg egy ábrát. A helyét ki kellene tölteni a háttérrel úgy, hogy ne nagyon üssön el tõle. Megoldható valahogy?

Nincs mit. 😊
Japep

Köszi! 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Hello!
A saját mintákat hogyan lehetne kimenteni a programból (hogy esetleges újratelepítés esetén ne kelljen újracsinálni õket)?

Köszi elõre is!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

A képkockákat csinálja meg rétegekké.
kifli
gif fájloknál nem maradnak meg a rétegeg mint jpg-nél sam am megynitni úgy kell hogy file->import->video frames to layers fájlnévhez be kell írni hogy *.gif mert alapból nem fogod látni a gif-eket, majd enter kiválaszot és már bent is van, csak annyi a hibája hogy az idõzítést úgy állítja be a képekhez hogy a framek számát osztja az animáció idejével, szal ha egy gif-ben van egy kocka amit 1mp-ig mutat a többit meg csak 0.2-ig és van 5 frame akk minden képet 0.36 mp-ig jelenít majd meg a mentés után, így azt újra be kell állítani
jackcsabi
Ötletem sincs, nekem is ez van, de az az egyezred másodperc nem számít semmit...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

air12
Valaki?

Type Toolban, amikor még villog a kurzor, Layer menü >> Type >> Warp Text.
Ugyanez elérhetõ gomb formában is: ha a Type Tool aktív, akkor felül jobbra, a beállításainál.

egy kör köré szöveget szeretnék írni úgyhogy kövesse a görbe ívét. Hogy lehet?
kifli
á köszi megnéztem 3-4 blurt és azt hittem nincs olyan ami jó thx 😊
Hát Blur-ök közül válogass... Lens Blur például...

kifli
pls gyorsan kéne help, melyik efektel tudom elhomályosítani a képet? nem blur mert az elmossa nekem meg homályos kell 😊
Mike at home
szerintem alapból középre teszi, új layer-re, körülötte átlátszó lesz, aztán layer properties, és stroke, semmit nem kell kijelölgetni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
én a canvas-t állítgatnám, meg pár layer egymáson

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ha vennék egy tabletet azt hiszem én is A4-est vennék
esetleg ha televagyok pénzzel, akkor meg egy döntehtõ monitort,

Mike at home
a magyart én sem tudom kezelni, mert ezer éve angolt használok, és sosem gondoltam bele mi mi lehet magyarul
egyszerüen nem találom a funkciókat sem

Hayni
szívesen <#wink>
Köszönöm, a videó segített! <#wink>

SrAta
milenne, ha bemásolnád egy nagyobb fekete lapra a képedet(kijelöl ctrl+c ctrl+v) aztán kijelölve hagyod a képet, majd annak a rétegnek az effektjein stroke rányomsz pl egy 3 pixel széles fehér strokeot, majd elmented az így keletkezett képet...
sztem ennyi
az a lényeg, hogy az elején a másolt képet a közepére igazítsd a lapnak, majd corp toollal körbevághatod, hogy pontos legyen a keret, egyszerû módszerekkel és fejbõl,m most csak így tudtam elmagyarázni

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
nekem A6os wacom bamboom van nem kellene nagyobb még ha ingyen adnák se nagyám az hiddel nem könyékbõl kell rajzolni, hanem csuklóbol oszt csókolom😊))

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SnowGirl
Próbáljuk meg akkor angolul. Ha nem sikerül a magyarral megcsinálnom, angolra váltok! 😊

photoshop elements 4, nem photoshop
Hayni
bocsi, nem : DD ez másverzsön.
lehet hogy ez hasznos video, mert itt sztem azt mutatja amit te keresel!
http://www.5min.com/Video/How-to-Straighten-Your-Photos-in-Photoshop-CS4-119007926
Hayni
talán ez

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy PS CS4-ben hol találom a Straighten Tool-t?<#confused>

Hayni
a4-et nem de a6-nál azért jóval többet...bár az a baj hogy az egér és a toll másabb..és így nem tudok viszonyítani..elvileg nagyít is :/
jó lenne ha valaki tudna róla véleményt mondani 😞
air12
Üdv!

Az miért van hogy ha csinálok egy animációt és elmentem akkor lassabb lesz mint az elõnézetben?

És az .gif fájlokat, hogyan kell megnyitni ahhoz, hogy a rétegek is megjelenjenek?
Photoshop CS3-ról van szó.

Met
De használod is teljes méretében? pl. húzol PS-ben egy 210 mm széles vonalat akkor 210 mm hosszan húzod az egeret?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Hayni
Igen.😊
Met
Amúgy, egérpadból is A4-es méretût használsz?

Met
Ez ilyen nõi betegség, hogy minden kicsi nektek?😄DDDD

Hayni
Tudom :/ az a baj hogy olyan kicsi :S nem tudom hogy azzal mennyire lehet dolgozni :/ nem aláírásokra kellene :/
Met
Azért a Wacom az mégis csak jobb márka mint a Trust.

Hayni
Sziasztok!
Remélem tudtok tanácsot adni ahhoz hogy melyiket válasszam.
A wacom bamboo A6-os annyiba kerül mint egy trust A4-es.
A wacom jobban megéri szerintetek?
Met
Nem akarsz felrakni egy angol ps-t esetleg?
Én is csak angolul tudnám elmondani...

SnowGirl
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség nekem a PS CS3 magyar verziójához... (tudom, tudom... még a magyart se tudom kezelni. 😄)
Szóval arról lenne szó, hogy a képeimnek fekete keretet szeretnék adni (belül egy kevés fehérrel), de nem a képbõl levágva, hanem méretileg hozzáadva.
Valami ilyesmire gondolok:

Keresgéltem a PS súgójában, de angol, és a menük "enyhén" máshogy vannak lefordítva, mint ahogy azt én értelmezni tudom... :$ Általában félúton elveszek.

Valaki leírná nekem ennek a keretezésnek a módját?

Elõre is köszi! 😊

Met
bele

Mike at home
a linkelt oldalalkon bele lehet futni magyra karakterekkészletbe is?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Met
Amit küldtem? Az igen mert megnéztem. A linkelt oldalakon meg rákattintasz és megnézheted a karakter táblát.

Mike at home
köszi
és honnét tudom, támogat-e magyar ékezeteket is?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Met
Küldtem egyet, meg ezeket végignézted?
Itt is van még pár

Mike at home
illetve bármilyen cirkalmas kézírás jó lenne

Mike at home
Kunstler Script

Met
Amúgy milyen font? Ha megmondod megnézem nincs e magyarított nekem