Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
van egy képem, amirõl le szeretném venni a feliratot, meg egy ábrát. A helyét ki kellene tölteni a háttérrel úgy, hogy ne nagyon üssön el tõle. Megoldható valahogy?
Hello!
A saját mintákat hogyan lehetne kimenteni a programból (hogy esetleges újratelepítés esetén ne kelljen újracsinálni õket)?
Köszi elõre is!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Ugyanez elérhetõ gomb formában is: ha a Type Tool aktív, akkor felül jobbra, a beállításainál.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
esetleg ha televagyok pénzzel, akkor meg egy döntehtõ monitort,
egyszerüen nem találom a funkciókat sem
sztem ennyi
az a lényeg, hogy az elején a másolt képet a közepére igazítsd a lapnak, majd corp toollal körbevághatod, hogy pontos legyen a keret, egyszerû módszerekkel és fejbõl,m most csak így tudtam elmagyarázni
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
lehet hogy ez hasznos video, mert itt sztem azt mutatja amit te keresel!
http://www.5min.com/Video/How-to-Straighten-Your-Photos-in-Photoshop-CS4-119007926
Az lenne a kérdésem, hogy PS CS4-ben hol találom a Straighten Tool-t?<#confused>#confused>
jó lenne ha valaki tudna róla véleményt mondani 😞
Az miért van hogy ha csinálok egy animációt és elmentem akkor lassabb lesz mint az elõnézetben?
És az .gif fájlokat, hogyan kell megnyitni ahhoz, hogy a rétegek is megjelenjenek?
Photoshop CS3-ról van szó.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Remélem tudtok tanácsot adni ahhoz hogy melyiket válasszam.
A wacom bamboo A6-os annyiba kerül mint egy trust A4-es.
A wacom jobban megéri szerintetek?
Én is csak angolul tudnám elmondani...
Kéne egy kis segítség nekem a PS CS3 magyar verziójához... (tudom, tudom... még a magyart se tudom kezelni. 😄)
Szóval arról lenne szó, hogy a képeimnek fekete keretet szeretnék adni (belül egy kevés fehérrel), de nem a képbõl levágva, hanem méretileg hozzáadva.
Valami ilyesmire gondolok:
Keresgéltem a PS súgójában, de angol, és a menük "enyhén" máshogy vannak lefordítva, mint ahogy azt én értelmezni tudom... :$ Általában félúton elveszek.
Valaki leírná nekem ennek a keretezésnek a módját?
Elõre is köszi! 😊
és honnét tudom, támogat-e magyar ékezeteket is?