4144
-
#3823 Nem értek ehhez a játékhoz annyira, de nem lehet, hogy csak egy servert futtattál? Hasonló volt nekem régen a JK2 alatt, amikor servert kreáltam. Ha játszani akartam még külön fel kellett lépnem a játékba. :-) -
#3822 Sziasztok!!
Leszedtem egy 72Mb-os file-t a www.lucasfiles.com-ról,ami egy Dedikát 1.2-es szerver patch.
Winbe be lehet állítani, hogy melyik pálya, hányan legyenek stb...
De mikor rányomok h start, akkor csak kijön egy kis lap, ahol számolja hogy mióta megy a szerver, melyik pálya, hányan vannak..de nem indul a game...
Vki segítsen...köszi -
MrChef #3821 Hi! Nekem "biztonsági másolatom" van!:-) -
A Kalandozó #3820 MrChef, neked is eredeti CD key-d van? Kipróbálnám, hogy be tudnak-e jönni tört játékkal is.. Holnap nem leszek, úgyhogy nem indítok szervert! -
MrChef #3819 kár!:-(
ha indul game, előtte szóljatok nekem ide a fórumba! -
A Kalandozó #3818 Hjaj, volt szerver, krsz ott is volt, de nem jött más, ő is kiment, úgyhogy kiszálltam... Bocsi.. -
krsz #3817 Akkor Kalandozó a hunyó...nem inditott szervert, vele beszéld meg... -
MrChef #3816 én most nézem a gamespy-ban a game-ket, de nincsen magyar -
krsz #3815 Megyek vissza, hátha megy a szerver...próba szerencse...
-
MrChef #3814 oké! mikor fut a game? -
krsz #3813 Nekem úgy sikerült... -
krsz #3812 A Gamespy-on keresztül jelentkezz be... -
MrChef #3811 Most már megy game? Mert én nem láttam a servereknél! -
krsz #3810 igen..bocs biztos nem figyeltem..nagyon lőttek...:)
-
A Kalandozó #3809 krsz, neked eredeti a CD key? Nem válaszoltál a játékban.. -
MrChef #3808 Király, akkor jövök én is 9-kor!!!:-))
-
krsz #3807 Akkor 9-kor... may the force be with you...:) -
A Kalandozó #3806 Hivatalosan 1,5 M oda-vissza, ebből kb 1M működik is rendesen.. -
Temporal Vortex #3805 felfelé / lefelé is 1Mbit? -
A Kalandozó #3804 Sziasztok!
Általában este 9 körül indul, HUN Játék néven. A lejjebb írt portokat letiltottam, úgyhogy elméletileg törtek is jöhetnek. -
Marcus_ #3803 1 db eredeti Cd kulcs eladó
Érd:mailban -
MrChef #3802 van még game? sajna amikor írtad lekéstem róla, mert nem voltam itthon. -
A Kalandozó #3801 Hali!
1M a sávszél, ált. 10-13 embert enged. 15-20 perc múlva mehet tőlem! :) -
MrChef #3800 Lesz ma este game??? -
Temporal Vortex #3799 Milyen sávszélességen megy? Hány ember mehet? -
A Kalandozó #3798 Sziasztok!
Tegnap csak 3-4 emberrel ment a szerver, megpróbáljuk, hátha most többen jöttök. Indul! :) -
#3797 Neked nem hiszünk..
Azt adsz hozzá vmi kamu CD-Keyt -
MrChef #3796 Szia!
Basszus, pont lekéstem a serveredről! Indítasz ma is? Vagy ha nem, akkor mikor legközelebb? -
A Kalandozó #3795 Sziasztok!
Köszi, All-Seeing Eye probléma megoldva. Akik még kérdezték: ez egy szoftver, Trial Version letölthető (allseeingeye.com).... Én nem tudtam.. :)
Szerver indul most, 1.2, jöhetnek a törtek is! HUN Játék néven fut mindjárt. (műxik, kipróbáltam!) -
MrChef #3794 Szevasz!
Az AllSeeingEye-t elvileg nem nagyon kell beállítani, mert érzékeli a telepített game-ket. Csak add meg a szűrőket: pl. magyar server, ping, password, players number ha akarod.
Milyen servert indítasz? Törtet vagy eredetit? 1.2-est? -
A Kalandozó #3793 Sziasztok!
All Seeing Eye: ezt hogy kell használni, hol lehet beállítani?
Nyitok ma este szervert, HUN előtaggal, gyertek! ;) -
Marcus_ #3792 Star Wars Battlefront 3 hónapos eredeti eladó : 5500 FT
Érd: mail - ben -
MrChef #3791 na, vagyishogy a MiniDisc-hez csatizom hozzá a speakers lyukat egy jack-jack kábellel. Reggel van, nemtok írni. -
MrChef #3790 Hi!
Nekem van erre egy egyszerű módszerem: a MiniDisc felvevőmmel a line out/speakers lyukat összekötöm egy jack-jack kábellel, és annyi. (Egyébként ugyanúgy, mikor wav-ot, mp3-at veszek át számgépről, az is hang:-) -
#3789 DC++ -
#3788 ja nem,azt mondja meg valaki hogy mivel lehet felvenni hangot,ami éppen megy pl. játékbol felvenni? -
#3787 star wars zenéket nem tudtok honnan lehetne letölteni? -
#3786 Ha lesz pénzem talán én is -
ponty1 #3785 Én is ! -
#3784 nekem 8,már vároma kettöt azt megveszem tuti